Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, dziś w Uwadze na TVN będzie o jakiejś kobiecie, która ma przytulisko dla psów i jakiś koszmar się tam dzieje :( jak jest koszmar bo psy są łyse i "wymiotują odchodami i torebką foliową" to jest to temat do TV a biedne psiaki, które PO PROSTU straciły swoją panią to już nie :(

Posted

czy w Harbutowicach ktoś ma spis psów które tam przebywają ?? czy one są tam jako N.N. ?
niektóre psy mają książeczki, imiona , ale czy wszystkie ??

Posted

książeczki nie ma ani pół,imiona mają wszystkie ale nie sa skatalogowane,
cud ze się je udało policzyć...
Aga-jak dzieciaki?
pozdrawiam

Posted

niektóre psy mają szczepienia, tak ?? A książeczki nie mają ??
Musiałabym być geniuszem by zapamiętać, który pies jest szczepiony i kiedy...:shake:

Posted

ayla1 napisał(a):
w Harbutowicach zostało 87 psów-w tym 18 z Winiar

Rozumiem, że w Winiarach nie ma już psów, a 87 to liczba wszystkich, jakie znajdują się obecnie w Harbutowicach, tak? A czy w Winiarach zostały jakieś koty? Była tam gromadka :shake:

Posted

Kinya napisał(a):
Rozumiem, że w Winiarach nie ma już psów, a 87 to liczba wszystkich, jakie znajdują się obecnie w Harbutowicach, tak? A czy w Winiarach zostały jakieś koty? Była tam gromadka :shake:

w winiarach zostało ok 12 psów i koty,
czyli herbu harbutowice zostało 69.:crazyeye:

Posted

GAWOREK JEDZIE DO DOMUUUUUUU!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:: multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::m ulti::multi::multi::multi::multi::multi::multi::mu lti::multi::multi::multi::multi::multi::multi::mul ti::multi:
Przygarniają go rodzice koleżanki z Przemyśla.:lol: Domek z ogródkiem, cała rodzina czeka już na niego! W sobotę odbędzie swoją pierwszą podróż pociągiem :smile:

Posted

wczoraj przywiozłam do krakowa dwie harbutowickie sunie.
fotki później.
obywie nieduże-jedna to mela-czarna kudłata do sterylki,prania,szczepienia,operacji oka:shake:
druga to maja-maleństwo potulne,cała rabata
oglądajcie dziś "Kundel bury.." o 18.40 tvp3 kraków,będzie rabatka,a kto jeszcze...cdn w kundlu:p

Posted

No jak to kto? sam pojedzie:) powieszę mu adres na szyi i go odbiorą w Przemyślu :) żartuje - bratanica koleżanki będzie jechać z Krakowa do Przemyśla i go weźmie. Właśnie piszę instrukcję obsługi Gaworka to im wręczę :)

Posted

były tylko telefony po podhalanke i moją bernardynkę co przyjeżdża w poniedziałek.nie kojarzysz Aga takiego biszkoptowego dużego psiaka puchatego z okolicy?bo przyplątał się do nas na spacerze...

Posted

:shake:

ayla1 napisał(a):
wczoraj przywiozłam do krakowa dwie harbutowickie sunie.
fotki później.
obywie nieduże-jedna to mela-czarna kudłata do sterylki,prania,szczepienia,operacji oka:shake:
druga to maja-maleństwo potulne,cała rabata
oglądajcie dziś "Kundel bury.." o 18.40 tvp3 kraków,będzie rabatka,a kto jeszcze...cdn w kundlu:p

Zadnych telefonów po sunie nie bylo i po naszego nieszczesliwego Murzynka tez nie ,tak ze mamy 3 suczki z harbutowic ,Majkela u pani Ani i Sarunie tez u pani Ani ,Ruda,kajtusia ,Alika 13 letniego psiaka ,ktorego włascicielka sie pochorowala i nie jest w stanie sie nim opiekowac,Were,Fobosa , Boryska ,2 psiaki rotwajlerowate ,ktore nawet nie wiem jak wolamy ,i jeszcze przyjezdza jamniczka i bernardynka
Asiu jak i kiedy my te wszystkie bidy wydamy :shake:Juz mysle po nocach i dniach , a jeszcze szmana mi szkoda ,bo tam nigdy sie nie wyleczy:shake:

Posted

A i zapomniałam o Milce ,ktora miala miec juz dom ,nie szukałysmy i nie reklamowałysmy i pani wycofala sie w ostatniej chwili.
Juz nie raz mówilam ze nie ma rezerwacji i jak ktos chce poczekac to spisujemy umowe i placi za hotel tak jak bylo to w przypadku bokserki ale tutaj bylam pewna ,ze osoba z polecenia i zrobila psiaka:mad: w balona, nigdy juz nie bedziemy rezerwowac:shake: