Kora Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Mam w domu, malenka sunieczke, ktora jakies pijane bydle chcialo oddac, jak sie nie udalo wywalil psa na ulice Herbsta zobaczyla to znajoma z kiosku RUCHU i zadzwonila do mnie, suni grozi Schronisko, Sniezka ma ciczke i chce ja gwalcic. Sunia je samodzielnie suche siusiu robi na gazetke dajac piskiem sygnal ze nadchodzi. Byla u weta ma 7-8 tygodni reaguje na wolanie, jest liziasta. Na zdjeciu widac ja jak stoi przy lapie Sniezki. Moge ja przetrzymac do czwartku, potem nie bedzie mnie po 12 godzin. Jutro moze beda lepsze zdjecia Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Sprawa pilna - podniosę Kora - napisz do moda żeby przeniósł wątek do Psy do adopcji/znalezione. Quote
Kora Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Beka wiem ale nie mam aparatu tu jeszcze jedno . Quote
gamoń Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Masz jakies info od Pani Sylwi czy klapa???? Quote
Kora Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 No naprawdze nie ma dla niej domku, choc tymczasu:crazyeye:. Sunia bedzie miala promocje w jednym z pr.TV ale emisja bedzie za dwa tygodnie. Ja bede musiala ja oddac Na Paluch. Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kora']No naprawdze nie ma dla niej domku, choc tymczasu:crazyeye:. [/quote] Poprosiłam o pomoc GameBoy - jaki będzie odzew...nie wiem :roll: Ale czekamy.... Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 poczekajcie jeszcze troche prosze mam maly problem ale moze cos sie uda zalatwic tylko, ze moja suka mala jest na kwarantannie , czy ten maluch jest zaszczepiony? Quote
Kora Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Nie jest zaszczepiony tylko odrobaczony. Quote
Edi100 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ależ maleństwo, a jutro czwartek. :(Ja niemogę pomóc:( Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja moge pomoc ale ...moj dom bylby takim emergency i musialaby byc zaszczepiona Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Kora...to dajesz małą do mojej koffanej GameBoy ???? Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 problem ze mna jest taki, ze jestem w trakcie leczenia u mnie w domu jest szczeniak i kot - moje wlasne tak naprawde kazdy tymczas teraz to obowiazek dla TZta moge ja wziac ale prosilabym o pomoc o ogloszeniach i ew dalszym szukaniu DT Quote
Kora Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ja juz poruszylam niebo i ziemie zeby dac jej domek, sunie zaszczepie nie rozumiem dlaczego wetka tego nie zrobila:roll:. Czy mozasz podac jakis numer do Siebie na pw. Quote
GameBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 czy ktos moglby mnie poniformowac jaka jest decyzja?? czy ta mała do mnie przyjedzie czy nie? myslalam, ze to potrzeba na CITO pomocy, zrobilam miejsce w domu a tu nic... Quote
Kora Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Tak jak rozmawialysmy, sunia bedzie zaszczepiona dzisiaj dzwonilam, jaka jest Twoja decyzja. Quote
GameBoy Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Kora mówiłam ci wczoraj, mogę dac malej tymczas ale chce zeby tymczas byl nadal szukany - nic sie w tej kwestii nie zmienilo. wiem, ze nie chcesz zeby mala przechodzila z rak do rak ale ja na nic innego nie mam teraz warunkow. jezeli ma jechac na Paluch moge wziac ale nie ukrywam, ze na jak najkrocej.... Quote
Kora Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Jade z nia zaraz na szczepienie, wiec moge Ci ja przekazac to blisko Ciebie tyle ze nie odbierasz telefonu. Quote
GameBoy Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 bo ja nie mam tel ze soba na PW mogę Ci podrzucić adres - moj TZ jest chory i jest w domu ALE JAK MOWILAM - PROSZE MU DALEJ SZUKAC TYMCZASU I POMOC W OGLOSZENIACH Quote
GameBoy Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 sunia ma juz nowy domek :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='GameBoy']sunia ma juz nowy domek :multi::multi::multi:[/quote] No to wspaniałe wieści - super, że wszystko się udało :) Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Szybko działacie!:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts