brazowa1 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 W schronisku od 3 dni.Jak wyglada,kazdy widzi. Quote
akucha Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wygląda na miłą, potrzebująca pomocy koteczkę. Brązowa, napisałaś mi, że ona jest .... . No wiesz! :talker: Ładna Temida, piękny ma krawacik. Poszukamy dobrego domu i już! Quote
Mraulina Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 W jakim mniej więcej wieku jest koteczka? Quote
kaerjot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ślepa jest zupełnie i nieodwracalnie? Czy do leczenia? Quote
akucha Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nieodwracalnie ślepa. Niewyleczone wrzody. To wiem od Wioli. Koteczka jest w schronisku od dwóch dni. Młoda, ok roku podobno ma. Quote
brazowa1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Oczy ma bardzo nieladne,jakby pokryte blona w kolorze mglistomięsnym. Quote
wredne_słonko Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ależ ślicznocha :loveu: Młodziutka, ładna.. Gdyby nie te oczyska :shake: Quote
akucha Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ale do pokochania przecież. Serduszko ma zdrowe, miłosci pełne. Chce zyć. Quote
wredne_słonko Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='akucha']Ale do pokochania przecież. Serduszko ma zdrowe, miłosci pełne. Chce zyć. Ty to wiesz, ja to wiem, całe dogo to wie. A reszta świata wykazuje bardzo często brak tej wiedzy ;) Quote
akucha Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Będziemy edukować! :lol: Wystawiłam małą, niech jej się uda! Quote
brazowa1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 akucha napisał(a):Nikt nie pytał? Mialam 3 telefony o nia,ale w sumie zaden dom sie nie zdecydowal.Moze to przetrawia i ja wezma... Quote
mulinka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 na wątku na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70621 puss napisała 9 stycznia: wczoraj millarca powiedziała mi, że kicia ma szanse na odzyskanie wzroku, bo obecnie choruje na kk i że w warunkach domowych miałaby szanse na wyleczenie!!! pilnie potrzebny domek dla Temidy!!! Quote
brazowa1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 no tak,ale wpierw dom potrzebny,wiecie,mnie jakos nie cieszy sama mozliwosc odzyskania wzroku... Quote
wredne_słonko Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ze sprawnymi ślepkami pewnie bedzie miała większą szanse na domek. Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No tak, ale leczenie w schronie sie nie uda. I tak kółko się zamyka, potrzebny dom. Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Draznia mnie ci ludzie,co dzwonia. Nasycaja sie sama rozmowa,czuja sie lepiej,bo sie zainterowali i na tym sie konczy.Ani jedna osoba z tych ,co do mnie dzwonily,nie porozmawiala z Millarca. Quote
brazowa1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Ale byli "tacy jedni",co zadzwonili,w sumie byli lakoniczni,zostali poinformowani o najczarniejszym scenariuszu,jaki moze byc.Wszystko naturalnie przyjmowali i wzieli kotke do siebie :) Quote
akucha Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wspaniale!!!!!! :multi::multi::multi: Wiolu, a ta Pani-korespondentka zmartwiona :razz: Bo zdecydowała się na Temidę, za długo myślała. Podesłałam jej na pocieszenie fotki innych kotek ze schronu i Pograbki. Quote
akucha Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Odnalazłam ją na miau :multi: Dostałam zgodę, na wklejenie fotek. Zobaczcie, jaka jest szczęśliwa, udało jej się jak nic!!!!! Poranne lenistwo Portrecik :lol: Śpimy tak Spotkanie Trochę żebraninki nie zaszkodzi Quote
akucha Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A niech się leją! Dwie śliczności :lol: I co teraz? :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts