giselle4 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ambra...zapomniałam i jemu i dobermance posciele w poniedziałek zbyt duzo ludzi było w sobote i biegałam jak wsciekla osa obiecuje kocyki i foteczki ze wykonałam zadanie sorry:-( Quote
giselle4 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 i podniose w piekna pogode moje maluszki:loveu: bardzo sie ciesze ze odwiedzacie moje psiaki nawet te osoby które nic nie pisza:evil_lol::crazyeye: Quote
giselle4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ....Napisze po poludniu jest zaklepana dla Pana z Dzierzoniowa a jezeli jej nie wezmie...tak tez jest zeludzieprosza o pozostawienie a po kwarantannie zabieraja lub nieeeeee:shake: To nawiązałam kontakt z Pani z Jamna ktora by ją wzięła do siebie ma duzy ogrodzony teren przy domu i podoba jej sie dziewczyna Ma juz 3 psiaki małe ,uratowane z Azylu Gdańsk i ostatnio umarła jej Benia na białaczke i jak sama mówi boi sie ,,zostac sama,, bo te jej psiaki to juz maja 11-14 lat... a bez psiakow to nie wyobraza sobie zycia nooo i pozostanie tylko transport....jak zostanie nam na stanie. Dzisiaj koniec kwarantanny ,ostatnie szczepienie tez dzisiaj:evil_lol: Quote
giselle4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Szukam transportu Dzierzoniow-Jamno Wroclaw Gdańsk wrocław Jamno Wałbrzych -Jamno Wałabrzych -Gdańsk prosze ,czy moze ktos pomóc za paliwo ,ciasko i małą kawe?:crazyeye: Quote
giselle4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Apbt_sól']co z Wałbrzycha jedzie? Moze ktos z Wałbrzycha jedzie do Gdańska to my dowieziemy...taka mała kombinacja.....:evil_lol: Jutro sterylka malutkiej dzisiak upał,podniosła łebek i dalej lezała.....a to jej kolezanki...jest na boksie 4 pieskowym ale od jutra na izolatkach Wiesz mam do Ciebie prosbę...ale napisze na pv...moze pomozesz? Quote
giselle4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ...Dzisiaj z interwencji przywieziono takiego chłopaka jak rasa ...zabijcie nie wiem:shake: ale sliczny wyzeł szerstkowłosy.....ale to Nika podpowiedziała:) Quote
nika28 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 giselle4 napisał(a):...Dzisiaj z interwencji przywieziono takiego chłopaka jak rasa ...zabijcie nie wiem:shake: Mi wygląda na wyżła szorstkowłosego... (?) :oops: Quote
giselle4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 nika28 napisał(a):Mi wygląda na wyżła szorstkowłosego... (?) :oops: Dziekuje Nika zaraz napisze:loveu: Quote
Ambra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 dokładnie:p wyzeł niemiecki szorstkowłosy, obejrzyjcie czy nie ma tatoo ładny chłopak, moze komus zaginal?:shake: Quote
giselle4 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ambra napisał(a):dokładnie:p wyzeł niemiecki szorstkowłosy, obejrzyjcie czy nie ma tatoo ładny chłopak, moze komus zaginal?:shake: Tatoo nie ma chipa tez nieeeeee:shake: Quote
giselle4 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ambra...boje sie o ten transport ale szukam:crazyeye: czy nie mozna wczesniej i do kogo on pojedzie bo tak w ciemno to sie obawiam...czy ktos jego odbierze?:-( Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 giselle4 napisał(a):Ambra...boje sie o ten transport ale szukam:crazyeye: czy nie mozna wczesniej i do kogo on pojedzie bo tak w ciemno to sie obawiam...czy ktos jego odbierze?:-( ...cytuję,bo nie chcę by umknęło,a ważne! ...podnoszę! Quote
GoskaGoska Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 taki psiaczek byl kiedys we wroclawiu i biedczek nie mial szczescia za bardzo - ale sie doczekal . Ale moze go reklamowac na forum wyzlow i w kolkach lowieckich. Quote
giselle4 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 GoskaGoska napisał(a):taki psiaczek byl kiedys we wroclawiu i biedczek nie mial szczescia za bardzo - ale sie doczekal . Ale moze go reklamowac na forum wyzlow i w kolkach lowieckich. Dobra mysl Gosia,wiesz on jest 3 dni ale ja z reguły od razy ogłaszam bo jak nie własciciel to moze nowy domek sie znajdzie.Gosia,jak nie zapłacilam za Czara to napisz....kurcze mam stałych duzo i płace ratami,moglam zapomniec....wiec pisz\ ja gamon:evil_lol: na sprawdzanie nie mam czasu ani sily:shake: Quote
Ambra Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 czytam czytam wlasnie dogaduje transport do niemiec. dam znac jak znajde dt w poznaniu, blagam sprawdzcie jak on do innych psów bo jedyna szansa dla niego to dom z innymi chartami.Musi sie dogadywac:roll::roll: Quote
giselle4 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ..nie widze agrsji nawet jak cioteczka robila fotki to przyprowadziła swoją malutką i widziała ze on chce sie bawic psy w kojcach ujadały na niego ze spaceruje ale on nic sobie z tego nie robił jeszcze z nim wyjde do innych psiaków:crazyeye: Quote
giselle4 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ambra napisał(a):kiedy konkretnie jest ten transport? Dogaduje na sobote rano-8-9 wczesnie aby w upale nie jechały Od wczoraj jest na karmie sensitiv i na tranie bo cos mi wyglada ze on sie nie poprawia:-( je, ale nie tak jak sobie zycze.....moze ja mam cos z głową ale wydajemi sie ze jest chudy taki jak był:shake: w Poznaniu mozeby byłi o 11 ? dzisiaj dogaduje do końca.... Transport za 350zł i to facet mówi ze troche mało rozumiem jego ale nie mam wiecej.....:shake: na Duńke czeka raj nie domek kolezaka staruszka i dwaj dziadkowie którzy tez nie powinni zyc kiedy Pani brała ze schronu to się dziwili ze chce trupy a te staruszki zyja u niej juz jeden 4 a drugi 6 lat... Ogrod,sad 3h do wybiegania mam fotki i Pańci i jej psiaków i jej posiadlosci:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ojej...jeszcze coś szybko pomyślę...może co mony uda się wyciągnąć... miałam dziś roślinki wysyłać,ale pogoda mnie załatwiła-wiadra wody z nieba! To muszę pomyśleć o błyskawicznym bazarze na ten transport...coby facet się nie rozmyślił!:shake: Quote
giselle4 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ojej...jeszcze coś szybko pomyślę...może co mony uda się wyciągnąć... miałam dziś roślinki wysyłać,ale pogoda mnie załatwiła-wiadra wody z nieba! To muszę pomyśleć o błyskawicznym bazarze na ten transport...coby facet się nie rozmyślił!:shake: Zuzliku kochany u nas po upałach troche pokapało:crazyeye: Pan mysle ze sie nie rozmyli...obiecałam jemu jeszcze 2 transporty.... do Poznania i do Bilegostoku tez za duze pieniazki:crazyeye: Zatelefonuje do niego po 16 i juz sie umawiam... wiesz jaki to domek kobieta-Beatka telefonuje codziennie pyta o zdrowie posterylce prosi o fotki ....zapewnia ze juz kocha i nic nie jest wazne i warto zyc dla takich chwil:multi: Jak zaspiewa wiecej -dam...pozniej bede myslec...ale dam Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 giselle4 napisał(a):Zuzliku kochany u nas po upałach troche pokapało:crazyeye: Pan mysle ze sie nie rozmyli...obiecałam jemu jeszcze 2 transporty.... do Poznania i do Bilegostoku tez za duze pieniazki:crazyeye: Zatelefonuje do niego po 16 i juz sie umawiam... wiesz jaki to domek kobieta-Beatka telefonuje codziennie pyta o zdrowie posterylce prosi o fotki ....zapewnia ze juz kocha i nic nie jest wazne i warto zyc dla takich chwil:multi: Jak zaspiewa wiecej -dam...pozniej bede myslec...ale dam Wiadra na głowę się leją! Może minie jeszcze do popołudnia,to coś popakuję...jak nie to w poniedziałek!Co zrobić:oops: Giselko...sama z mony się nie pchaj,ale jak nie będzie wyjścia...też bym tak zrobiła:loveu: A coś przygotuję...dziewczyny o fiolety się upominały ,to postaram się coś zrobić...na pewno pomogę!Pilnuj domeczku i ...niech będzie najwspanialszy i na zawsze!:loveu: Quote
wroobelterrorystka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 na forum doba.pl znalazlam wątek o takiej treści: pieszyczanka napisał(a): W Pieszycach na przystanku autobusowyn koło kościoła już od dwuch dni leży brązowy pies.Nie wiadomo czy go ktoś specjalnie zostawił czy może się zgubił.Szkoda psa. Wczoraj dałam mu pić i coś do jedzenia,ale nie stać mnie na karmienie drugiego zwierzęcia.WŁAŚCIELU !!! ON TAM NA CIEBIE CZEKA I TĘSKNI.MIEJ SERCE !!! normalnie brak słów:/ widziałam też że zabraliście z bielawy dwa szczeniaki, czekam na ich zdjęcia i informacje to wystawie allegro :) Quote
Recommended Posts