Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wroobelku zapomniałąm dodać , że policja również nie może odmówić interwencji , również mozna złożyć skargę do zwierzchników , tu jednak lepiej osobiscie na komendę sie pofatygować i zlożyc zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa

Posted

...Przepraszam ,czas mi ucieka i juz nawet nie wim jak zyje.

Mam trzecią osobe do pomocy przy Lisku uffffff-dziekuje Wróbelku.:loveu:
Pare pieskow znalazło domki,aktualizacja jutro.

Gabi potrzebuje pomocy i to duzej...andziu nie zostawiaj mnie z tym problemem samej:-(:-(please

Jak tylko załatwimy wszystko z Nastusia, to w pełni wezniemy sie za Gabi-teraz tylko dokarmiamy i ubieramy laseczkę.

Dago tez potrzebuje pomocy ale w szukaniu domku-ogłoszenia
poprosze AdeK niech popracuje troszkę...nasza nowa wolontariuszka-11latka;)

Posted

o super , że AdaK się zgłosiła do Ciebie :multi:

gisellko a jak tam " mój" psiaczek?
jakiś sk....syn popodpalał ogłoszenia które wywieszałam :angryy:
ale sąsiadka w wieku szkolnym ma powiesić w swojej szkole , jeszcze się łudzę , że komuś się zgubił...

Posted

..Justynka znasz Adak?:evil_lol:

Dyzio mhhh-JE.Troche nas juz akceptuje.
Zrobie jemu juz smielsze fotki.Nikt nie pytal o maluszka,szkoda bo fajny.
WIESZ,ZAWSZE ZNAJDZIE SIE MENDA KTOREJ COS PRZESZKADZA:mad:
Ja zawsze sie łudze ze zaraz przybiegnie zapłakany Pan:-(....i czekam na prozno.

Cieszę sie ze Ola mi pomoze przy Lisku,bo znowu kręgosłup mi siada:razz:
teraz doszla mi bida okropna-Gabi
ale Ola mowiła ze zrobi plakaciki,moze ktos ja adoptuje ,albo chciaz da Dt.....;)

Kiedy my sie spotkamy?
okresl miejsce i czas:evil_lol:
ide spac......:oops:

Posted

Giselka poslalam Twoje bidy do GW i WW
Gabi
Ta prześliczna 2-letnia suczka czeka na swoje szczęście w dzierżoniowskim schronisku. Niestety powoli traci wiarę w odmianę swojego losu. Nie pozwól jej pogrążyć się w jej psiej samotności i depresji. Kontakt w sprawie adopcji 0664 315 852
CZESIA
Ta śliczna pręgowana 4-letnia suczka marzy o swoim ciepłym kątku u stóp swojego właściciela. Na początku nowych znajomości zachowuje dystans mimo to jednak każdy człowiek wzbudza w niej nadzieję na lepsze jutro i wyjście zza krat samotności i schroniska. Czesia jest zdrową, odrobaczoną i zaszczepioną psinką, która jeszcze może się wszystkiego nauczyć i dać wiele radosnych chwil swoim właścicielom. Jeżeli chcesz dać dom właśnie Czesi zadzwoń: 0664 315 852

PARKOWA
Parkowa to 3-4 letnia suczka, która czeka na swojego człowieka i ciepły kąt. Jest bardzo dostojnym psem, który będzie ozdobą własnego domu bądź posesji. Suczka pilnie potrzebuje ciepłego kąta zanim przyjdzie zima ponieważ ma krótką sierści a warunki schroniskowe nigdy nie dorównają warunkom domowy. Jeżeli możesz jej pomóc to zadzwoń: 0664 315 852

Atena
Młoda niespełna 2-letnia suczka czeka na swoją szansę od losu. Jest bardzo przyjaznym psem, skorym do zabawy. Atena jest ułożonym psem, który da wiele radości swojemu właścicielowi. Kontakt w sprawie adopcji 0664 315 852

Aksel
Aksel to ok. 1,5 roczny pies, który czeka na swój uśmiech losu. Jest dużym i posłusznym psem uwielbiającym głaskanie. Jeżeli ofiarujesz mu kawałek swojej podłogi oraz odrobinkę swojego serca zyskasz przyjaciela na całe życie. Jeżeli zdecydujesz się adptować Aksla zadzwoń: 0664 315 852

I teraz tylko trzeba pilnowac czy wydrukowali i baaaaaaaaaaaaardzo mocno trzymać kciuki

Posted

...Dziekuje dziewczyny
mhhhh jak beksa:-(to i łezki sa .

MagYa,mam ja na oku
ale w ostatnim czasie sunieczka oneczkowa do nas nie przybyła.
Pani znalała tylko Roxi [jest w ogłoszeniach na stronie schroniska-zobacz]
chaty szuka jej rotek [ja troche tez]
dziekuje MagYa.:loveu:

Słomka...bardzo dziekuje:loveu:
wyslę tez co jakis czas do Wyborczej
osatnio ogłoszenie było zaraz poNowym Roku i cisza.....
coś nie drukują...albo wyczerpałam limit:crazyeye:

Posted

wroobelku super :multi: , może Dyzio znajdzie dom szybko dzięki ogłoszeniom
Giselko AdaK napisała do mnie na dogo potem na gg i tak Ją nakierowałam ku Tobie :eviltong:
Pasuje Ci w przyszłym tygodniu ? dzień dla mnie obojętny

Posted

...Wrobelku,czasem lisek zabierze tez pod sama bude albo szope i nie widac miski
czasem zas.....juz wiesz.:-(Dzieki..wczoraj miłam urwanie głowy,telefony w sprawie Nastki,Misi,Dago oraz telefon z pomoca od Słomki:evil_lol:
Moze Misia bedzie miała domej w Lublinie
Nastka kolo Zabkowic Sląskich a Dago we Wrocławiu
ale to wszystko jeszcze w powijakach ...fotki ,fotki i jeszcze raz fotki.
Misi[jak sie uda]będzie u Pani co ma pudelki Chempionki,kocha piesiaste a Misia wpadła jej w serducho......wielki swiat ja czeka hihihihi;)
Nastka by trafila do ,,wariatów,,boksiowych co do Dago to mieszaknie w bloku troche mnie niepokoi ale zobaczymy........:oops:
Wrobelku dzisiaj będziesz miała pracy duuuuuzo.
Ada Ty tez.....:loveu:

Posted

...Wrobelku zobacz fotki Dyzia,juz jest duzo lepiej,podchodzi do człowieka i daje sie głaskac.

stare ,chyba najlepsze.Nie moglam jego ustawic fajnie.Uciekłam sie do podstępu i nasypałam karmy na kocyk ale jak widzisz nic to nie dało.

Posted

...JUSTYNA ,NIE JEST ZLE
juz jest to całkiem inny pies,nie boi sie juz człowieka
juz sie łasi,wcina az miło:eviltong:
teraz szukamu jemu domku,jak Pan jego juz nie chce albo nie szuka:-(
to niech załuje,znajdzie dom...zobaczysz:crazyeye: