giselle4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ...Funia,Bogna,Rasel,Czeska,Aisza do domku nie macie szansy na przezimowanie:-( krotka siersc Wy macie grzać doopki w cieplutkim domku Podniosę:multi: Quote
rotek_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Witam Jestem hodowczynią Posokowców Bawarskich czynnie zaangażowaną w Adopcjach Posokowców i jako wolontariuszka zajmuję się zbieraniem informacji na temat psów ras posokowiec bawarski, hanowerski, gończy alpejski moim zadaniem jest jeśli się pies tej rasy pojawi w schronisku jak najszybciej znaleźć mu dom tymczasowy i zabrać ze schroniska. Poniżej podaję link do adopcji posokowców która jak do tej pory pomogła znaleźć domy ponad dwudziestu psom, jesteśmy gronem przyjaciół wielbicieli posoczków . Posokowiec Bawarski : Posokowiec Hanowerski : Forum adopcje posokowców :: Indeks Dziś jednak piszę w sprawie Gończego Polskiego który zaginął w okolicy Jeleniej Góry, a że pies zaginął w niedzielę gdy w tej okolicy jest duża ilość turystów to nie wykluczone, że mógł zostać zabrany przez kogoś kto uważał że pies jest bezdomny i może trafić do schroniska. Dlatego też daję informację o zaginięciu psa w schroniskach na terenie Dolnego Śląska psy miewają różne przygody. Zaginął pies ( samiec) rasy Gończy Polski o nazwie UZO Kłusująca Sfora nr tat M106 w załączniku wysyłam zdjęcie psa, Uzek jest psem ufnym lubiącym kontakt z ludźmi niestety dla innych przedstawicieli swojej płci jest agresywny. W dniu zaginięcia miał założoną na szyję półkolczatkę jest również zachipowany. Pies jest własnością mojej koleżanki gdyby taki pies pojawił się w schronisku proszę o kontakt ze mną pod numerem telefonu 604 58 11 47. Proszę również o kontakt gdyby w schronisku znajdowały się jakieś psy rasy posokowiec bawarski, hanowerski, gończy alpejski. Pozdrawiam i zapraszam na stronkę mojej hodowli- Joanna W*****-airgialla Hodowla Posokowców Bawarskich ----------------------------------------------------- tą wiadomość dostałam na schroniskowego maila Quote
giselle4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ....Airgialla,nie mamy takiego psa w schronisku i moje schronisko juz jest powiadomione:crazyeye: ostatani nabytek to Rasel a jaka jego rasa....nie wiem:shake: Quote
giselle4 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ...Juz w domku nasz szczęściarz-Rasel:evil_lol: wiedziałam ze długo nie posiedzi wschronie takie cudo szcześcia.ppapapapap;) Teraz czas na Bogne i Hope oraz Aisze i Funie bo juz zinmo:-( Quote
invictus hilaritas Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cudownie :multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ...tez sie bardzo ciesze,a za oknem............ brrrrrr zimno i dywan ze sniegu Pani Zimo kto Pania zapraszal? Nasze pieski marzną nie bądż srogą Panią:shake: Quote
giselle4 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Do domku poszła moja ukochana ciamajda:eviltong: Morusektrafił do nas pobity z oklapniętym uszkiem i uszkodzeniami głowy,ale to wspaniały pies...zero agresji:lol:szczęścia słodka ciamajdko. Oraz jeden z najładniejszych pieskow,milusiński i przyjazny ludziom Marstylko zobaczcie jak on patrzy......slodziak. Szczęścia cudowny:eviltong::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Powodzenia psiaki :) Hope ty tam sie nie zadomawiaj w schronie bo ciotka Giselle spac po nocach nie moze martwiac sie o ciebie Quote
Slomka22 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Giselka moze chcesz jakis podopieczne zareklamowac ;) http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwana-kudlata-mloda-sunia-podobna-do-lady-125322/ Quote
giselle4 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ....Dziękuje Slomka,oj masz racje spac to ja nie moge Hope juz wraca do zdrowia,dziewczyna sie usmiecha i juz nie jest taka obojętna.....to mnie cieszy.Bogna ten wulkan energii rozgrzeje cały kojec ...ale domu tez nie widac.Szczęscie ze Ksena ma juz dobrze,cieplo i miłosc:evil_lol: mimo tylu schodow udało nam sie zabrac ja z Łodzi i znależć hotel na cito i nowy wspaniały dom.............ale to tylko łańcuch ludzi dobrej woli.O tym wszystkim napisze przy rozliczeniu bazarka...............dziękuje wszystkim. Zimno i mrozno.........moje psy w schronie,wiem ze maja cieple posiłki i koce i dobrych ludzi do pomocy. ale zawsze żal....ze to nie własny dom.:-( Quote
giselle4 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dziekuje za link ,wystawie dwie ślicznoty:evil_lol: Quote
giselle4 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ...Dziekeje Slomka,jaka ona piekna ,zatelefonuje do ludzii zapytam co i jak....:-(U nas jej nie ma,a szkoda.Tak zimno a bokser na dworze:-(bez jedzenia. Dzisiaj schron :multi:pózniej wiecej o moich psinkach Quote
invictus hilaritas Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 czy ktoś odzywał się w sprawie moich psiaków ? :placz: Zajrzyjcie na wątek rudej ze schroniska w Legnicy- może ktoś będzie mógł pomóc? Quote
giselle4 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ....nie było telefonów:shake::-( Zobacze jak znajde...... wlę link wtedy mi łatwiej hihihi;) Quote
invictus hilaritas Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 widzę, że już znalazłaś, ale podaje na wszelki wypadek innym ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/ruda-ze-schroniska-w-legnicy-gasnie-z-dnia-na-dzien-pilna-pomoc-potrzebna-125519/ Quote
giselle4 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ...gamoń jestem ale znalazłam. Wiesz,jezeli nie będzie adopcji trzeba kupić lek na wzmocnienie to 65zł i trzy razy dziennie karmienie.Tak ma moja Hope,kochana dziewczynka.Przytyła ,zadowolona z zycia i szukamy jej chaty. Nie porywaj sie [sama lub we dwie osoby]na hotelik to morderstwo ,chyba ze masz juz nowa rodzinke na dotyk. Ja chciałam Hope zabrac do hoteliku ....I WIESZ CO wolałam jej kupić leki ,ścielic koce i pomagac karmić to mniej kosztuje i ona cos z tego ma ..............hotelik to czekanie nawet miesiącami na adopcje a kasy nie ma:shake: Wiem ,ze stawiam do pionu ale juz to przeszłam;) Quote
giselle4 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://www.hodowle.info/ogloszenia,z...lota_,597.html Slomka ,znalazła się malutka dziewczynka ale juz za TM TUŁACZKA W ZIMIE I POGRYZIENIE PRZEZ INNE PIESKI ZROBIŁY SWOJE.Rozmawiałam z Panem ktory dał ogłoszenie:-( To bardzo przykre a...taka podobna do malutkiej Kseny:crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ...Kolak Duch odszedł za TM BIEGAJ SZCZĘŚLIWY. Quote
MagYa^^ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bardzo mi przykro :( (*) do zobaczenia... Quote
giselle4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ...Sroda Sl. Dali-sliczny i zadbany dalmatyńczyk,taki bączek co nie ustoi w miejscu ale sposob znalazłam. Prosze rozglądajcie się za ogłoszeniami. Quote
giselle4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kobierzyce Tamarka śliczna ale troszke bojąca panieneczka Ona czeka. Świdnica Pyzia to mała i bardzo grzeczna dziewczynka. na szyjce ma golfik,moze ktos jej szuka. Quote
Recommended Posts