Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

potrzebna jest suczka dłogowłosa, duża w wieku 1-2 lata do pilnowania posesji w wałbrzychu. warunki by miała ok.-duży teren do pilnowania, ocieplana buda. moja wetka sprawdzała warunki-a że sama ma bzika na punkcie zwierzat, nie mówiłaby nam tego, gdyby warunki miały być fatalne.

macie coś takiego u siebie?

Posted

arjuna napisał(a):
potrzebna jest suczka dłogowłosa, duża w wieku 1-2 lata do pilnowania posesji w wałbrzychu. warunki by miała ok.-duży teren do pilnowania, ocieplana buda. moja wetka sprawdzała warunki-a że sama ma bzika na punkcie zwierzat, nie mówiłaby nam tego, gdyby warunki miały być fatalne.

macie coś takiego u siebie?

jest Diva
cudo,naprawde cudo...

Posted

660753821- to tel. do mojej wetki. zadzwońcie do niej i powiedzcie, że skierowałam Was do niej po numer telefonu do ludzi zainteresowanych pieskiem. gdy już będziecie mieć kontakt raz dwa ustalicie o jakiego dokładnie pieska państwu chodzi. trzymam kciuki!

aha, i zapytajcie też o namiar do ludzi chcących adoptować owczarka suczkę. wetka mówiła, że miałaby dom dla suki owczarka od zaraz-jednak także nie znam szczególów.

nazywam sie monika brajer

Posted

Cioteczki - nie miesci mi sie w glowie to co czytam na doba.pl. Mieszkaniec Dzierzoniowa zostal zabity przez mlodocianego narkomana...powod: konflikt o psa. Relacje i wersje sa rozne, niemniej jednak sprowadzaja sie do psa - szczeniaczka amstaffa. Sasiedzi twoerdza, ze szczeniaczka przygarnal zabity a mordrca nie byl wlascicielem! Po smierci psa nie znaleziono... Zostala na miejscu suczka, na chwile obecna bezdomna, skomplajaca pod drzwiami.
Musimy jej pomoc. Napisalam na doba.pl prosbe o kontakt do sasiadow...
Adka tez juz uruchamia zrodla i sprobuje sie dowiedziec wiecej o psinie, co z nia, czy ma gdzie chwilowo spac...

Moze uda sie DT zalatwic!

http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=14287&mod=1

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, zajrzyjcie znowu do Kleksa - potrzebna pomoc w ogloszeniach, zmarnieje nam chlopak...takie cudo szorstkie! Do kogo moznaby go zglosic?

piekna fotka
a mamulka jzu wystawia swojego pupilka:)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Jutro jedziemy pod dom zabitego mezczyzny, suczka nadal tam przebywa, ponoc spi pod drzwiami.... Sasiedzi dokarmiaja ale musmiy znalesc jej dom! nadchodzi jesien za nia zima...
Na moja prosbe odpowiedziala sasiadka tego Pana, bardzo prosi o pomoc dla suni - ona teskni...
Zrobie fotki, zalozymy watek - poszukamy Dt..

Pomozecie Cioteczki?

BYŁA WZIETA ZE SCHRONISKA, miala dom, kochającego Pana - teraz...nie ma nic, nawet osobistej miseczki :-(
[/FONT]

Posted

Edi - pomogę jak tylko będę mogla. Byleby szybko miala jakiegos czleka przy sobie i ciepelko. Ja dzis marzne, albo choroba mnie lapie, albo powoli jesien sie zaczyna...

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][I]Jutro jedziemy pod dom zabitego mezczyzny, suczka nadal tam przebywa, ponoc spi pod drzwiami.... Sasiedzi dokarmiaja ale musmiy znalesc jej dom! nadchodzi jesien za nia zima...
Na moja prosbe odpowiedziala sasiadka tego Pana, bardzo prosi o pomoc dla suni - ona teskni...

Pomozecie Cioteczki?
wiesz ,ze tak:(

Posted

[quote name='giselle4'][quote name='fiorsteinbock'][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][I]Jutro jedziemy pod dom zabitego mezczyzny, suczka nadal tam przebywa, ponoc spi pod drzwiami.... Sasiedzi dokarmiaja ale musmiy znalesc jej dom! nadchodzi jesien za nia zima...

Pomozecie Cioteczki?
wiesz ,ze tak:(

Dzieki wielkie!

Tymczasem zapraszam na watek naszego rezydenta Łatka, Cioteczki - pomoc w oglaszaniu pilna :cool3:

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][quote name='giselle4']

Dzieki wielkie!

Tymczasem zapraszam na watek naszego rezydenta Łatka, Cioteczki - pomoc w oglaszaniu pilna :cool3:

masz racje
uchole ma jak doklejone:) z innej bajki