Finetta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Hello! Żyjecie w tym upale ? Dojechała zakleszczona sunieczka od A&S?:loveu::loveu::loveu: Quote
Finetta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No jasne -Giselka pojechała-nikt do psiaków nie zagląda:placz::placz::placz: Może ich zalało albo co? Sama do siebie pisać muszę. Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Slomka22 napisał(a):pieski cioteczki giselki nie ma ale napewno o was pamieta Pamięta,pamięta...:loveu: Musimy chwilę radzić sobie bez gisellki...jak wróci wszystko nadgoni...odpoczywaj gisellko!:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :iloveyou::Cool!::Cool!:Gisuniu dobre mysli przesylamy:loveu:i na ciebie anilkuuu czekamyyyyyyyyy:multi::multi:wracaj juzzzzzz:loveu::ghost_2::thumbs::thumbs:Giselll wszystkiego dobrego io zdrowka duuuuzooo i jeszcze wiecej:loveu: Quote
Finetta Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Pieski się już cieszą-niedługo wróci Gisela!:loveu::loveu::loveu: Będą spacerki,przysmaki ,nowe fotki. I może domki się znajdą. Quote
Nadziejka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :thumbs::Rose:Gisuniu na ciebie czekaja wszystkie cioteczki i zwierzaczki:loveu:zdrowka ogromnego ciotenko i wracaj pomalutkuuuuuuu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Slomka22 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 przepraszam za offa ale blagam zajrzjcie chociaz http://www.dogomania.pl/forum/f28/alarm-komplikacje-pooperacyjne-albusia-prosimy-o-pomoc-finansowa-121618/ Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Finetta']No jasne -Giselka pojechała-nikt do psiaków nie zagląda:placz::placz::placz: Może ich zalało albo co? Sama do siebie pisać muszę. Noooo ,witam wszystkie cioteczki:loveu::multi: jestem w domu ...chociaz uziemiona ale juz blisko schronu. Finetto,zaglada do schronu michelle04 ale ma pech od 15 dni nie moze się zalogowac na dogomanii;) Bardzo Wam dziekuje...kurcze no pomoglyscie mi bardzo kiedy ja tam zdychałam w szpitalu dzieki za telefony słowa otuchy za podnoszenie i zyczenia na forum Jestem i zyje,tyle ze jesze 2 tygodnie moge marzyc o psiakach ale jak znam zycie to...nie zapeszam:evil_lol: Nie zalało nas mimo ze padało i padało psiaki znudzone i zmęczone deszczem ale ganiaja i sa zdrowe:loveu: Ado ...Ciebie musze przeprosic za brak info na Twoje sms-y ale swiat moj przy temperaturze prawie-41 wygladał koszmarnie Przepraszam:evil_lol: ze nie mogłam zatelefonowac[chociaz raz probowałam z telefonu Tz ,,ale chyba jeszcze spałas] Aduniu,nie moge zrobic fotek malutkiej dziewczynie ale wiem ze jest super radosna i sliczna jest juz zaszczepiona i odrobaczona jeszcze na kwarantannie,jest młoda[piesek to dziedek -strauszek] Pusia jest super i znajdzie domek...zobaczysz. Moze w sobote cos zamętlimy z michelle i podjedziemy autem to Tz mnie nie zabije.Daj ogłoszenia z fotką jaką masz...pozniej bedziemy korygowac i nie widac na razie aby byla w ciązy. Zuzliczku,jak juz wiesz mamy benka-Lulka3 ma jedynke i jest karmiony,zaszczepiony i odrobaczony jest na kwarantannie ale w jedynce i na powietrzu. Troche wyczesany aby tez sprawdzic jak sie ma sprawa z kleszczami wiec jeszcze 6 dni a pozniej zaczniemy robic ogłoszenia z fotką bo na dzień dzisiejszy to nie dam rady. Finetto,Slomko.ewo gonzales bardzo dziękuje juz Wy wiecie za co?:evil_lol: Mamy tez na stanie wielkiego kaukaza Florka tez ma jedynke bo jak inaczej upilnowaz z 80kg zywej wagi. 2psiaki z Bielawy i jeden z Dzierzoniowa.:shake::-( i najwazniejsze Dama 2 ma juz nowy domek:multi: poszła w dobre ręce jako chart polski....zmieniłam w ogłoszeniu.... z dobermanka. Tak sie ciesze ze juz jestem ze telefonuje do schronu i wiem na bieząco wszystko ze JESTEM Z WAMI:evil_lol::loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zuzliczku,jak juz wiesz mamy benka-Lulka3 ma jedynke i jest karmiony,zaszczepiony i odrobaczony jest na kwarantannie ale w jedynce i na powietrzu. Troche wyczesany aby tez sprawdzic jak sie ma sprawa z kleszczami wiec jeszcze 6 dni a pozniej zaczniemy robic ogłoszenia z fotką bo na dzień dzisiejszy to nie dam rady. Giselko...błagam daj mu inne imię! Ja się w Lulkach pogubię!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...może niech jest od trójki...Lulek/TROJAN ? Może być? Pamiętaj też ,że porobię ogłoszenia i kaukazikowi Florkowi...dam też znać KWL od kaukazów! Dbaj o siebie proszę!:loveu::loveu::loveu: Tulę. Quote
gameta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Noooooo Gisell - w końcu :loveu: Cieszę się, że żywu i gadatu ;) :multi::multi::multi: A teraz szybciutko siły zbieraj do dalszych walk :razz: Quote
_ogonek_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 giselko, nie ma sprawy ;) Dzięki za wieści, w moich wątkach rozpoczętych jest mała sunia z kleszczami itd. Jak bnędzie wiecej wiesci, zajrzyj i napisz tam, ok? ;) buzka i dzięki Quote
rotek_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 giselle4, w sprawie adopcji suni od A&S na kogo podawać namiary??? prosto na schronisko? czy do Ciebie? Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='zuzlikowa']Zuzliczku,jak juz wiesz mamy benka-Lulka3 ma jedynke i jest karmiony,zaszczepiony i odrobaczony jest na kwarantannie ale w jedynce i na powietrzu. Troche wyczesany aby tez sprawdzic jak sie ma sprawa z kleszczami wiec jeszcze 6 dni a pozniej zaczniemy robic ogłoszenia z fotką bo na dzień dzisiejszy to nie dam rady. Giselko...błagam daj mu inne imię! Ja się w Lulkach pogubię!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...może niech jest od trójki...Lulek/TROJAN ? Może być? Pamiętaj też ,że porobię ogłoszenia i kaukazikowi Florkowi...dam też znać KWL od kaukazów! Dbaj o siebie proszę!:loveu::loveu::loveu: Tulę. Ok...zuzliku Trojan jak tylko sprawie fotki oprosze o ogłoszenia i pomoc hihihi ale wiesz to takie szczęśliwe imie hihihi:oops::eviltong: Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 gameta napisał(a):Noooooo Gisell - w końcu :loveu: Cieszę się, że żywu i gadatu ;) :multi::multi::multi: A teraz szybciutko siły zbieraj do dalszych walk :razz: Witaj i zywu i pyszczy:eviltong: mam nadzieje ze Ty juz wylazłas z ,,gabinetu lekarskiego,,? zycze zdrowia:oops::loveu: SKARPETA DLA PAWŁA I PARKOWEJ:) :) 4ZŁ z bazarku giselle4:) Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A&S napisał(a):giselko, nie ma sprawy ;) Dzięki za wieści, w moich wątkach rozpoczętych jest mała sunia z kleszczami itd. Jak bnędzie wiecej wiesci, zajrzyj i napisz tam, ok? ;) buzka i dzięki Ada,byłam tam uz ale odpowiedziałam tutaj to z leniwosci nie chciało mi sie jeszcze raz i tam Ada....mysle ze na fotki długo nie będziesz czekac;) Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 rotek_ napisał(a):giselle4, w sprawie adopcji suni od A&S na kogo podawać namiary??? prosto na schronisko? czy do Ciebie? Rotek dawaj i na mnie i na schron ja tak zawsze robie nooo chyba ze bokser lub jakas sierota w takim razie to juz wole wszystko sprawdzic z michelle;) Quote
Slomka22 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Giselka dzieki za zajrzenie do Albusia vel Diego - obrot sprawy paskudny... Wracaj kobieto do sil bo psiaki czekaja ;) Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='giselle4']Ok...zuzliku Trojan jak tylko sprawie fotki oprosze o ogłoszenia i pomoc hihihi ale wiesz to takie szczęśliwe imie hihihi:oops::eviltong: No i mnie masz...szczęśliwe...oj,szczęśliwe i niech tak zostanie...wszędzie będzie Lulek,a ja se będę pisać Lulek/Trojan...żebym potem rozróżniła!:evil_lol: Spokojnej nocki...i zdrowej...bardzo zdrowej!:loveu: Quote
giselle4 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Slomka22 napisał(a):Giselka dzieki za zajrzenie do Albusia vel Diego - obrot sprawy paskudny... Wracaj kobieto do sil bo psiaki czekaja ;) Slomka ,tak mi przykro po kastracji jeszcze nie widziałam problemu u nas w schronie dlatego boli mnie ze on tak cierpi..... Slomka,grosz dam na niego i poprosze inne cioteczki wiem jak sie czujesz i cierpisz...to Twoje ,,dziecko,,:-( Quote
giselle4 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='zuzlikowa']No i mnie masz...szczęśliwe...oj,szczęśliwe i niech tak zostanie...wszędzie będzie Lulek,a ja se będę pisać Lulek/Trojan...żebym potem rozróżniła!:evil_lol: Spokojnej nocki...i zdrowej...bardzo zdrowej!:loveu: Trojan musiał miec jedynke wiec...przeniesli mojego Dobisia do kolegi chcą aby zaufał i nam i psiakom i aby wychodził ale na razie figa z makiem. Bronił swojej budy i nie chciał wyjsc ale sa sposoby,poogladali jego tak przy okazji i okazuje sie ze ...przytył i siersc mas błyszczącą i jest naprawde ładny tylko ten strach...ale ja mam nadzieje ze będzie ok.....;) Quote
Nadziejka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :Dog_run::sweetCyb::Cool!::Cool!:Czarodzijkooo pieskowa nasza:loveu:dobrze ze jestes juz ojjjj dobrzeeeee :multi::multi::multi:Gisuniu zdrowenka wieleeeee i na swieta i niedziele :loveu:w kazdej chwili niech ciebie zdrowie i milosc nie opuszczaja :multi::multi::multi: Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 giselko, dzięki Ci wielkie ;* Czy Trojan potrzebuje ogłoszeń od Ady? Niezła marka :p Quote
giselle4 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='A&S']giselko, dzięki Ci wielkie ;* Czy Trojan potrzebuje ogłoszeń od Ady? Niezła marka :p Potrzebuje...tylko Ado kochana rób agłoszenia ;) Witaj Ewcia...jestem i juz sie uwijam trzeba działac,tyle psiakow cierpi i jeszcze te upały ale damy rade....damy;):evil_lol: Quote
Recommended Posts