giselle4 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 andzia69 napisał(a):Gisellko - czy ten domek, który na grzywkach zgłosił się po małą jest sprawdzony? wiesz coś blizej? wiesz...to łakomy w sumie kasek - nie sterylizowana, młoda, w typie rasy...badź czujna, proszę.... widzę, ze pozmieniałaś 2,3 post:) :multi:jeśli braknie miejsca to poproś moda o dodatkowe kolejne posty i jak potrzeba to popros o to, zebyś to ty była osoba prowadzącą - wtedy bedzie ładniej i przejrzyście:) aaa...i dodaj linki do psiaków, które maja osobny watek:p wiesz ,na grzywkach trwa wojna ale na jutro nikt z 3 propopzycji nie ma auta abyja zabrac. nie mamy kasy po Szeli , po Labie ,po zakupach Lejdi ,psiaki chore kosztują a nie oddamy takich umarlakow.... nie moge jej wysterylizowac na razie.... ale wiesz ...pomysle skora kazdy liczy ze wezmie i czeka jeszcze ze to ja zajme sie transportem,sterylka itd...no troche nie tak tak ,sukcesywnie bede wklejec fotki i linki ale musicie poczekac..... troche malo czasu ...W poniedzialek trzymac kciuki bo Kaja ma operacje na pierwsza nozke:) Quote
giselle4 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Adka ,Edytka Ola.....kolejnosc alfabetyczna hihi na jutro przygotowałam wszystko... nie mam skarbonki ale cos wymysle.... czekam na WAS O 11,30 JEZELI COS SIE ZMIENI telefonowac rano:) Quote
adkaaaaa5 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 giselle4 napisał(a):Adka ,Edytka Ola.....kolejnosc alfabetyczna hihi na jutro przygotowałam wszystko... nie mam skarbonki ale cos wymysle.... czekam na WAS O 11,30 JEZELI COS SIE ZMIENI telefonowac rano:) Ok jestesmy umowione :) Quote
adkaaaaa5 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A oto zdjęcia kotków z DT u Bachy (kotki przebywaja w mieszkanie, które jest w trakcie remontu) szukamy im domkow stałych lub chociaż tymczasowych, gdyż u Bachy mogą zostać 2-3 tyg. Pręgusek (młody kocurek, ok. 5 miesięczny, bardzo ładnie umaszczony, czyściutki, grzeczny pieszczoszek, uwielbia głaski, głośno mruczy, lubi się bawić, załatwia się do kuwetki- błąkał się po strefie ekonomicznej w Dzierżoniowie) Quote
adkaaaaa5 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dymka (kotka ok. 1 roku, czarna dymna, bardzo ładne futerko, miła pieszczoszka, kuwetkowa, ma śmieszny wyraz pyszczka- nie ma jednego kiełka u góry). Przyniesiona do Azyla przez "kochanego" wlasciciela pod smietnik w klatce na gryzonie. :[ Quote
wroobelterrorystka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 dzisiejsze dziewczynki :* :loveu: niby pasujemy do siebie :evil_lol::evil_lol: Quote
fochu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 niby pasujemy do siebie :evil_lol::evil_lol: idealnie :D Quote
fochu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Olu, jak dwie polowki jablka! siostry syjamskie :P Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Zapraszam na watek Roty: http://www.dogomania.pl/threads/192782-Dolno%C5%9Bl%C4%85skie-dziewczyny-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w!-M%C5%82ode-%C5%9Bliczne-i-sterylizowane. Jest na wspolnym watku z innymi suniami, ale musimy jej zrobic osobny i szukac Dt. Jutro sie tym zajme, dzisiaj padam :( Quote
fochu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='adkaaaaa5']A oto zdjęcia kotków z DT u Bachy (kotki przebywaja w mieszkanie, które jest w trakcie remontu) szukamy im domkow stałych lub chociaż tymczasowych, gdyż u Bachy mogą zostać 2-3 tyg. Pręgusek (młody kocurek, ok. 5 miesięczny, bardzo ładnie umaszczony, czyściutki, grzeczny pieszczoszek, uwielbia głaski, głośno mruczy, lubi się bawić, załatwia się do kuwetki- błąkał się po strefie ekonomicznej w Dzierżoniowie) a to Pręgusek z dziś Uploaded with ImageShack.us Quote
wroobelterrorystka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 pozwole sobie przedstawić wam Warkę- moją druga połówkę: dla Laluni mogę być tylko ciocią :lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Warka to taka wieksza wersja mojej Nuki :) Quote
fochu Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='wroobelterrorystka']pozwole sobie przedstawić wam Warkę- moją druga połówkę: dla Laluni mogę być tylko ciocią :lol: ale do warki śrubka pasuje :D Quote
giselle4 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ,,moje ,,dziewczyny sa zawsze najpiekniejsze...zawsze ciesze sie bardzo mimo ze nie znalazły domku...znalazly sie w Tv ...to znaczy ze są piekne...:) Quote
Poker Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 giselle4 napisał(a):,,moje ,,dziewczyny sa zawsze najpiekniejsze...zawsze ciesze sie bardzo mimo ze nie znalazły domku...znalazly sie w Tv ...to znaczy ze są piekne...:) hmmmmmmmm, nie zawsze co w TV to piękne :shake: , ale sunie i ich opiekunki są piękne, to fakt :multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zalozylam osobny watek Rocie, ona musi znalezc dom na juz... :( http://www.dogomania.pl/threads/193926-Kud%C5%82ata-ROTA-pilny-DT-DS-apatia-i-przygn%C4%99bienie-j%C4%85-zabij%C4%85!-Musi-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisk?p=15486190#post15486190 Quote
Drzagodha Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Bobik w azylu dla psów :eviltong: No i zamieszkał z nową koleżanką :p Quote
Drzagodha Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Sorry za offa - zapraszam na wątek pobitego Gogusia: http://www.dogomania.pl/threads/193930-Chcia%C5%82bym-odej%C5%9B%C4%87-kochany... Quote
Recommended Posts