Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Gisellko - czy ten domek, który na grzywkach zgłosił się po małą jest sprawdzony? wiesz coś blizej? wiesz...to łakomy w sumie kasek - nie sterylizowana, młoda, w typie rasy...badź czujna, proszę....

widzę, ze pozmieniałaś 2,3 post:) :multi:jeśli braknie miejsca to poproś moda o dodatkowe kolejne posty i jak potrzeba to popros o to, zebyś to ty była osoba prowadzącą - wtedy bedzie ładniej i przejrzyście:)

aaa...i dodaj linki do psiaków, które maja osobny watek:p

wiesz ,na grzywkach trwa wojna ale na jutro nikt z 3 propopzycji nie ma auta abyja zabrac.
nie mamy kasy po Szeli , po Labie ,po zakupach Lejdi ,psiaki chore kosztują a nie oddamy takich umarlakow....
nie moge jej wysterylizowac na razie....
ale wiesz ...pomysle
skora kazdy liczy ze wezmie i czeka jeszcze ze to ja zajme sie transportem,sterylka itd...no troche nie tak

tak ,sukcesywnie bede wklejec fotki i linki
ale musicie poczekac.....
troche malo czasu
...W poniedzialek trzymac kciuki bo Kaja ma operacje na pierwsza nozke:)

Posted

Adka ,Edytka Ola.....kolejnosc alfabetyczna hihi
na jutro przygotowałam wszystko...
nie mam skarbonki ale cos wymysle....
czekam na WAS O 11,30
JEZELI COS SIE ZMIENI telefonowac rano:)

Posted

giselle4 napisał(a):
Adka ,Edytka Ola.....kolejnosc alfabetyczna hihi
na jutro przygotowałam wszystko...
nie mam skarbonki ale cos wymysle....
czekam na WAS O 11,30
JEZELI COS SIE ZMIENI telefonowac rano:)

Ok jestesmy umowione :)

Posted

A oto zdjęcia kotków z DT u Bachy (kotki przebywaja w mieszkanie, które jest w trakcie remontu) szukamy im domkow stałych lub chociaż tymczasowych, gdyż u Bachy mogą zostać 2-3 tyg.

Pręgusek (młody kocurek, ok. 5 miesięczny, bardzo ładnie umaszczony, czyściutki, grzeczny pieszczoszek, uwielbia głaski, głośno mruczy, lubi się bawić, załatwia się do kuwetki- błąkał się po strefie ekonomicznej w Dzierżoniowie)

Posted

Dymka (kotka ok. 1 roku, czarna dymna, bardzo ładne futerko, miła pieszczoszka, kuwetkowa, ma śmieszny wyraz pyszczka- nie ma jednego kiełka u góry). Przyniesiona do Azyla przez "kochanego" wlasciciela pod smietnik w klatce na gryzonie. :[

Posted

[quote name='adkaaaaa5']A oto zdjęcia kotków z DT u Bachy (kotki przebywaja w mieszkanie, które jest w trakcie remontu) szukamy im domkow stałych lub chociaż tymczasowych, gdyż u Bachy mogą zostać 2-3 tyg.

Pręgusek (młody kocurek, ok. 5 miesięczny, bardzo ładnie umaszczony, czyściutki, grzeczny pieszczoszek, uwielbia głaski, głośno mruczy, lubi się bawić, załatwia się do kuwetki- błąkał się po strefie ekonomicznej w Dzierżoniowie)
a to Pręgusek z dziś

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='wroobelterrorystka']pozwole sobie przedstawić wam Warkę- moją druga połówkę:

dla Laluni mogę być tylko ciocią :lol:
ale do warki śrubka pasuje :D

Posted

giselle4 napisał(a):
,,moje ,,dziewczyny sa zawsze najpiekniejsze...zawsze
ciesze sie bardzo mimo ze nie znalazły domku...znalazly sie w Tv ...to znaczy ze są piekne...:)

hmmmmmmmm, nie zawsze co w TV to piękne :shake: , ale sunie i ich opiekunki są piękne, to fakt :multi: