Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grażynko - bardzo proszę, weź te biedaki na dwór porób im ładniutkie fotki. Każde u mnie bedzie miało pakiet ogłoszeń. Etna i Haker... o matko kochana! ludzie coraz więcej pozbywają się astków!

Posted

giselle4 napisał(a):
Adka,masz fotki i zrob wątki -prosze
1.Etna-2letnia suczka astki

2.HAKER 1-2 letni astek

3.Celastynka1-2letnia suczka

reszte masz w głowie

zrobie wątki, zdjecia faktycznie przydałyby sie lepsze. Schronisko jest w niedziele otwarte czy nie? Moze bysmy porobily psiakom dobre zdjecia w schronie.

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
zrobie wątki, zdjecia faktycznie przydałyby sie lepsze. Schronisko jest w niedziele otwarte czy nie? Moze bysmy porobily psiakom dobre zdjecia w schronie.

Adaka w poniedziałek ale po 13

Posted

kamilawa napisał(a):
Grażynko - bardzo proszę, weź te biedaki na dwór porób im ładniutkie fotki. Każde u mnie bedzie miało pakiet ogłoszeń. Etna i Haker... o matko kochana! ludzie coraz więcej pozbywają się astków!

po niedzieli
chociaz...zobacze
jka dzisiaj daleko jest do Misterka bo wieziemy jego do domku:)

Posted

Graziu, miałam dziś porobić ogłoszenia, ale wylądowałam na imprezie rodzinnej. Dorwałam teraz kompa, ale zaraz mnie stad wygonią ;) Jutro nadrobię, sorrki kochana ;*

Posted

kamilawa napisał(a):
Graziu, miałam dziś porobić ogłoszenia, ale wylądowałam na imprezie rodzinnej. Dorwałam teraz kompa, ale zaraz mnie stad wygonią ;) Jutro nadrobię, sorrki kochana ;*
]
spokojnie
a malutka juz w domku
luknij na wczesniejsza strone:)