Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rotek_']znalazłam stare zdjęcia psa który trafił do was z uciechowa
może przydać się do ogłoszeń
jak on się miewa

z charakteru wyglądał na cudo

Rotek,to nier jest ten sam piesek
nasz jest całkowicie biały i tylko troszke ma zlotego...naprawde

Posted

Kochane Cioteczki i Wujkowie, stworzyłam naszym psiakom profil na Naszej Klasie, w wyszukiwarce należy wpisać Psy do adopcji z Dzierżoniowa
Będę na bieżąco uzupełniać stronę pieskami,porozsyłałam też info po swoich znajomych.

Posted

[quote name='Asia76']Kochane Cioteczki i Wujkowie, stworzyłam naszym psiakom profil na Naszej Klasie, w wyszukiwarce należy wpisać Psy do adopcji z Dzierżoniowa
Będę na bieżąco uzupełniać stronę pieskami,porozsyłałam też info po swoich znajomych.

wejdz do Szmegesa:)

Posted

Witam:) Kochaniutkie znalazlam psiaka, dodałam ogloszenie na znalezionych ale szukam wszędzie!!! Pies wyglada jak owczarek niemiecki długowłosy ok 1,5-2 lat. Pies znleziony we Wrocławiu okolice pl.Grunwaldzkiego, jest teraz u mnie w domu. Mam suke i z tego co widac na pierwszy wieczór to go toleruje , pokazła mu ząbki ale teraz smacznie sobie śpią. Sonia w naszym pokoju a pies(Maciek, tak zostal nazwany przez dzieci na podwóru) śpi w pokoju moich córek. Pomóżcie dodac zdjęcia Tego Naszego Macka, bo mam wrażenie, że to jest pies wychowywany z dziecmi.Może ktoś za nim tęskni. Miał trafic do schroniska ale zapadła decyzja, że narazie zosta u Nas

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
czekam na info. o Sambo i Sawku i jutro biore sie za robienie wątków :) Dobranoc psiaczki :* dobranoc dogomaniacy :)

widzial;am teks białego
Adka ,ja tez mam tylko suche info....z Dobrocina
reszta jest w glowie powodzenia malutka.Sawek strasznie wychudzony,na glukozie i dobrym zarciu....
mamy nadzieje ze wylize sie z tego bo to bardzo dobry i mily psiak
Sambo to wiecznie usmiechniąty urwisek
...Adka dziekuje:0

Posted

nanet1002 napisał(a):
Witam:) Kochaniutkie znalazlam psiaka, dodałam ogloszenie na znalezionych ale szukam wszędzie!!! Pies wyglada jak owczarek niemiecki długowłosy ok 1,5-2 lat. Pies znleziony we Wrocławiu okolice pl.Grunwaldzkiego, jest teraz u mnie w domu. Mam suke i z tego co widac na pierwszy wieczór to go toleruje , pokazła mu ząbki ale teraz smacznie sobie śpią. Sonia w naszym pokoju a pies(Maciek, tak zostal nazwany przez dzieci na podwóru) śpi w pokoju moich córek. Pomóżcie dodac zdjęcia Tego Naszego Macka, bo mam wrażenie, że to jest pies wychowywany z dziecmi.Może ktoś za nim tęskni. Miał trafic do schroniska ale zapadła decyzja, że narazie zosta u Nas

Musi byc fotka jedana ale dobra
taka nawet z dziecmi
i duzo ogloszen.......i pomozemy

Posted

giselle4 napisał(a):
widzial;am teks białego
Adka ,ja tez mam tylko suche info....z Dobrocina
reszta jest w glowie powodzenia malutka.Sawek strasznie wychudzony,na glukozie i dobrym zarciu....
mamy nadzieje ze wylize sie z tego bo to bardzo dobry i mily psiak
Sambo to wiecznie usmiechniąty urwisek
...Adka dziekuje:0

w jakim wieku sa mniej wiecej psy? Mam rozumiec, ze Sambo jest lagodny, lubi ludzi itp.? A Sawek? Jak on reaguje na ludzi?

Posted

Adka,Sawkowi juz nie rob wątku
Sawek przestal walczyc.......jest mi dzisiaj bardzo przykro
odszedł wczoraj za Teczowy Most
nie pozegnałam sie z nim...w sobote jeszcze dawałam kiełbaski do pyszczka......
zegnaj mały przyjacielu
[*]
tam nie ma Dobrocina ani takich ludzi......
AMEN

Posted

giselle4 napisał(a):
zegnaj mały przyjacielu

• tam nie ma Dobrocina ani takich ludzi......
    AMEN

• brakuje mi słów :-(

Posted

giselle4 napisał(a):
    zegnaj mały przyjacielu

• tam nie ma Dobrocina ani takich ludzi......
    AMEN

• Tak mi przykro...teraz nie czas i miejsce na offy...odpoczywaj psinko od niesprawiedliwości losu i ludzi...(*)(*)(*)...tak mi przykro!