Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dogo. jak zwykle szaleje i trudno cokolwiek napisac :( ogolnie jest napisane, ze wolontariuszom udalo sie umiescic czesc psow u ludzi wielkiego serca i ze nie tylko pomoglismy psom, ale takze tym panom, ktorzy sie opiekuja teraz psami. Kto pomagał to wie, ze sie to tyczy do niego :D Ciesze sie, ze Tygodnik Dz. opublikowal dalsza czesc sprawy. Nie wiem tylko co myslec o pani S, ktora tam została opisana jako przykladna osoba, ktora "nie mogla juz patrzec na cierpienie tych psow"- szkoda, ze wczesniej mogla;/ no, ale to taka moja prywatna refleksja...

Posted

Kupiłam gazeta i jestem wsciekla....pienie sie cała
7 imion bylo ciazko wymienic?
wolontariuszki zrobily tyle
a Pani redaktor poszła na łatwizne
a ja glupia jeszcze do Was wyslałam info aby kupic gazety i przeczytac o sobie
nie wiem co zrobie
ale podziekuje Wam osobiscie w nastepnym numerze....to ze taki numer wyciąła mi PANI I....MOJE SCHRONISKO
podajac moje dane......podziekje im,oj podziekuje
Nie autoryzowalam tego ..bo musi isc jutro do druku[słowa Pani] i tylko przez telefopn
przepraszam Was.....całe powietrze uszlo ze mnie......
Ja za rok ,dwa odejde ...stara juz jestem
ale Wy zostaniecie i to za Wami ma isc sława i wWsze dobre serce powinno byc znane
przepraszam.
jestem wsciekła....gryze :razz:

Posted

Jeszcze nie bo czekam od niej na nr KRS bo bedzie dedykowany dla Jagodki ale trzymam reke na pulsie :)

A Czeska tez w domu?

Wiesz, ze dobila mnie sprawa z Szafirkiem - masakra ja nie rozumiem niestety...

Posted

Ciebie poprosze o banerek bo ja wogole nie mam pojecia jak go zrobic - a watek zaloze w przeciagu kilku dni bo mi Magya pisala ze na dniach to dostanie - a ja teraz jeszcze walcze z wlasnym i dziecka chorobskiem i chodze jak snieta :P

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Walus juz 3 dni po kastracji:) Wszystko u niego ok, nawet postepy w zachowaniu robi :)

Bardzo się cieszę z postępów Walusia. :multi: :multi: :multi:
Teraz będzie już tylko lepiej! :kciuki: :kciuki:

Posted

Nie Adka
nie ma .....nie wyrabiamy czasowo
jak chcesz i mozesz to prosze zrob wątek i poprowadz a jeszcze lepiej [albo pozniej to temu dobkowatemu
\to najwiekszy biedaczek
jest nawadniany ale dalej słaby ....podesle Tobie troche fote
a troche masz na zbiorczym Dobrocina
ok?
to bys miala dwoje dzieci swoich
tfu tffu
troje bo jeszcze biały