giselle4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pani mowiła po niemiecku Pan byl polakiem ...Jasia jeszcze zwrociła jemu uwage ze nie musi jego szarpac bo on ładnie chodzi na smyczy wykapalismy jego i wyczesali ,dostal obroze i był taki radosny.... Quote
Slomka22 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 wiecie jak czytam takie rzeczy to mi sie noz w kieszeni otwiera wrrr Quote
giselle4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Slomka22']wiecie jak czytam takie rzeczy to mi sie noz w kieszeni otwiera wrrr[/QUOTE] wiem mam doła i nie umiem sobie z tym poradzic...tyle nieszczescia....:( Quote
Asia76 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To może coś na pocieszenie dzwonił jakiś Pan w sprawie Ząbka pytał się czy dalej jest do adopcji i kiedy można go odebrać. Oczywiście podałam mu kiedy schronisko jest otwarte. Oby się udało Quote
giselle4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asia76']To może coś na pocieszenie dzwonił jakiś Pan w sprawie Ząbka pytał się czy dalej jest do adopcji i kiedy można go odebrać. Oczywiście podałam mu kiedy schronisko jest otwarte. Oby się udało[/QUOTE] Dziekuej Asiu,to dobra wiadomosc..... Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Porownajcie prosze zdjecia, Pawelek? na 100%? Kochane...to nie ten sam psiaczek...zobaczcie- ruda plamka z prawej stronki u jednego jest zlana,a u drugiego ma pionowy czarny cień; u jednego rudości na górnej fafelce prawie się schodzą pod nosem, drugi ma jakby czarną oprawę pod nosem; u jednego na bródce jest biała bródka...u drugiego jakby jej nie było,mim,że zdjęcie zrobione z niższej perspektywy... to najprawdopodobniej nie ten sam piesek. Ale to i tak bez znaczenia dla nas...trzeba chłopikowi domku ! Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Miałam nawrzucać zaproszenia na bazarki...teraz nie mam sumienia- tyle nieszczęścia tam,gdzie pomoc powinna być udzielona...ale, przeczytanie nazwy PENSJONAT wstrząsnęło mną...nawet słów zbrakło. Quote
giselle4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='zuzlikowa']Miałam nawrzucać zaproszenia na bazarki...teraz nie mam sumienia- tyle nieszczęścia tam,gdzie pomoc powinna być udzielona...ale, przeczytanie nazwy PENSJONAT wstrząsnęło mną...nawet słów zbrakło.[/QUOTE] dawaj te bazarki.....to jest nasz Pawelek Roma na bank,juz jego zabrałam Quote
kamilawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A dla mnie nadal to Pawełek, ja sprawdzałam plamki i mi się zgadzało, nawet taki sam kształt plamki na klatce... Te uszka, oczka... Grażynko, Ty go widziałaś... to on? Quote
kamilawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No i ciotka jak torpeda szybsza ode mnie ;D Quote
giselle4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak tylko krzyknęłam Pawełek to juz sie o mało nie skręcil,Diana dała jesc to pozerał w mig jak tylko zobaczyl Jasie w schronie to kręcił dupką a Jasia Pawełku poznajesz mnie? I NIE BYŁO WĄTPLIWOSCI Paweł ruszyl do Jasi jak stary znajomy:) Quote
kamilawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Poryczałam się... ...ile ten pies musiał przejść. Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cioteczki! z kwarantanny: moim zdaniem jest zupelnie niewidomy, jak dotknelam łebka - wzdrygnął sie...czyli nei widzial wogole mojej reki! Grazynko, on nie przezyje na ogolnym :( Trzeba go jak najszybciej wyciagnac... Na dogo jest watek niewidomych psow, nie moge w tej chwili znalesc. Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Baron - zgloszony do bastet1972 - jest juz na rottweilerach :) Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Widzę u was też niewidomy kudłacz :( To jest ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/117212-Psiaki-ktA-re-widzAE-sercem-przeczytaj-pierwszy-post U nas jest ślepy i głuchy dziadzio kudłatek.... Quote
fiorsteinbock Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dzieki Adus, wrzuce i naszego psiaka :( Quote
giselle4 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki! z kwarantanny: moim zdaniem jest zupelnie niewidomy, jak dotknelam łebka - wzdrygnął sie...czyli nei widzial wogole mojej reki! Grazynko, on nie przezyje na ogolnym :( Trzeba go jak najszybciej wyciagnac... Na dogo jest watek niewidomych psow, nie moge w tej chwili znalesc. Edi,wiem ze na ogolnym to ,pozyje jeden dzien na jedno oczko widzi troche jak bede w sobote przeniose jego na izolatke do klatki nie denerwuj sie trzeba jego dac na wiele stron ,duzo ogłoszen i moz ektos pomoze..... Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wrzućcie też malucha do kudłaczy w potrzebie, kwalifikuje się ;) Quote
fiorsteinbock Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 W sobote porobie mu lepsze zdjecia i zaczniemy szukac domu, Bond zostal adoptowany to moze i jemu sie uda. Quote
Asia76 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 czekam na fotki i porobię bidzie ogłoszenia Quote
kamilawa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dałam znać Asi & Ginger o spanielku ;-) Quote
giselle4 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dziekuje...dziewczyny bardzo dziekuje Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzięki dziewczyny za info o spanielku, wrzuciłam go już na forum spanielowe i do wątku adopcyjnego spanieli. Allegro mu zrobię jak wrócę, czyli dopiero w niedzielę późnym wieczorem albo poniedziałek. Jakbyście mogły przez ten czas dowiedzieć się czegoś więcej o nim, to byłoby super. ;) Niestety nie ma żadnej fundacji zajmującej się adopcjami spanieli, ale myślę o założeniu stowarzyszenia. Quote
fiorsteinbock Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dzieki Asiu za pomoc. Jutro postaram sie zrobic zdjecia i napisac cos wiecej. Quote
Recommended Posts