Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani mowiła po niemiecku
Pan byl polakiem ...Jasia jeszcze zwrociła jemu uwage ze nie musi jego szarpac bo on ładnie chodzi na smyczy
wykapalismy jego i wyczesali ,dostal obroze i był taki radosny....

Posted

To może coś na pocieszenie dzwonił jakiś Pan w sprawie Ząbka pytał się czy dalej jest do adopcji i kiedy można go odebrać. Oczywiście podałam mu kiedy schronisko jest otwarte. Oby się udało

Posted

[quote name='Asia76']To może coś na pocieszenie dzwonił jakiś Pan w sprawie Ząbka pytał się czy dalej jest do adopcji i kiedy można go odebrać. Oczywiście podałam mu kiedy schronisko jest otwarte. Oby się udało[/QUOTE]
Dziekuej Asiu,to dobra wiadomosc.....

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Porownajcie prosze zdjecia, Pawelek? na 100%?

Kochane...to nie ten sam psiaczek...zobaczcie- ruda plamka z prawej stronki u jednego jest zlana,a u drugiego ma pionowy czarny cień;
u jednego rudości na górnej fafelce prawie się schodzą pod nosem, drugi ma jakby czarną oprawę pod nosem;
u jednego na bródce jest biała bródka...u drugiego jakby jej nie było,mim,że zdjęcie zrobione z niższej perspektywy...
to najprawdopodobniej nie ten sam piesek.

Ale to i tak bez znaczenia dla nas...trzeba chłopikowi domku !

Posted

Miałam nawrzucać zaproszenia na bazarki...teraz nie mam sumienia- tyle nieszczęścia tam,gdzie pomoc powinna być udzielona...ale, przeczytanie nazwy PENSJONAT wstrząsnęło mną...nawet słów zbrakło.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Miałam nawrzucać zaproszenia na bazarki...teraz nie mam sumienia- tyle nieszczęścia tam,gdzie pomoc powinna być udzielona...ale, przeczytanie nazwy PENSJONAT wstrząsnęło mną...nawet słów zbrakło.[/QUOTE]

dawaj te bazarki.....to jest nasz Pawelek
Roma na bank,juz jego zabrałam

Posted

A dla mnie nadal to Pawełek, ja sprawdzałam plamki i mi się zgadzało, nawet taki sam kształt plamki na klatce... Te uszka, oczka...
Grażynko, Ty go widziałaś... to on?

Posted

Jak tylko krzyknęłam Pawełek to juz sie o mało nie skręcil,Diana dała jesc to pozerał w mig
jak tylko zobaczyl Jasie w schronie to kręcił dupką a Jasia
Pawełku poznajesz mnie?
I NIE BYŁO WĄTPLIWOSCI Paweł ruszyl do Jasi jak stary znajomy:)

Posted

Cioteczki!
z kwarantanny:

moim zdaniem jest zupelnie niewidomy, jak dotknelam łebka - wzdrygnął sie...czyli nei widzial wogole mojej reki!
Grazynko, on nie przezyje na ogolnym :(
Trzeba go jak najszybciej wyciagnac...

Na dogo jest watek niewidomych psow, nie moge w tej chwili znalesc.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki!
z kwarantanny:

moim zdaniem jest zupelnie niewidomy, jak dotknelam łebka - wzdrygnął sie...czyli nei widzial wogole mojej reki!
Grazynko, on nie przezyje na ogolnym :(
Trzeba go jak najszybciej wyciagnac...

Na dogo jest watek niewidomych psow, nie moge w tej chwili znalesc.

Edi,wiem ze na ogolnym to ,pozyje jeden dzien
na jedno oczko widzi troche
jak bede w sobote
przeniose jego na izolatke do klatki
nie denerwuj sie
trzeba jego dac na wiele stron ,duzo ogłoszen i moz ektos pomoze.....

Posted

Dzięki dziewczyny za info o spanielku, wrzuciłam go już na forum spanielowe i do wątku adopcyjnego spanieli.
Allegro mu zrobię jak wrócę, czyli dopiero w niedzielę późnym wieczorem albo poniedziałek.

Jakbyście mogły przez ten czas dowiedzieć się czegoś więcej o nim, to byłoby super. ;)

Niestety nie ma żadnej fundacji zajmującej się adopcjami spanieli, ale myślę o założeniu stowarzyszenia.