giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 dziękuje aniołku tylko nie siedz długo przy kompie:shake: Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Przedstawiamy Pawełka - MIX Rottweilera! Pawełek jest osobistością ogłaszaną w gazetach :) Faworyt Gisellki, niczym nieskrępowany PAWEŁEK :loveu: CIOTECZKO KOCHANA tak zobacz jaka on ma minke zobacz jaki on smutny i zaniedbany jak patrzy smutno tak jest od dnia kiedy został oddany:-( Musze jego oddac w dobre ręce bo sie zmarnuje chłopak w sobote troche jego upiore i wyczesze:crazyeye: Moze na pare dni uda mi sie załatwic izolatke[bedzie cięzko]:shake: albo jedynke jak psiaki obiecane i zaklepane pojadą do domków..... Quote
Kamila_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 o mamusiu! Jaki piękniś :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A&S napisał(a):giselko a co z Perełką? Adus,w sobote Edytka wiezie ja do KATOWIC:loveu::loveu: Bedzie miec domek i ludzia ktory da jej wszystko z secem włącznie:loveu: Quote
gameta Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 giselle4 napisał(a):Adus,w sobote Edytka wiezie ja do KATOWIC:loveu::loveu: Bedzie miec domek i ludzia ktory dajej wszystko z secem włącznie:loveu: :multi::multi::multi: skąd ludź się dowiedział o pannie ? Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 gameta napisał(a)::multi::multi::multi: skąd ludź się dowiedział o pannie ? to dobry znajomy amikat jest w dołku bo jego laleczka po 15 latach odeszła i mial do wyboru 3 panny wybrał tą która potrzebuje najbardziej człowieka[to jego słowa]:-( a my jestesmy bardzo szczęsliwi:cool3: Co powiesz o Pawełku,gamatko Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 gis., wlasnie watek wygrzebalam! Jetsem very happy!!! Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 i wczorajsza sunieczka widac ze po dzieciakach,sliczna i grzeczna jeszcze bez imienia nie rozumie dlaczego tutaj.... http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pawel-dostal-imie-po-osobie-ktora-zgotowala-jemu-ten-los-143559/ Quote
giselle4 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ...i następna bida...sliczna http://www.dogomania.pl/forum/f1155/daniela-ruda-pieknosc-o-pyszczku-aniolka-manierach-damy-na-bruku-143618/#post12747359 Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 gis, pięknośći macie... Pokarz jakieś brzydsze ;P Podniosę więc psiaki... Quote
gameta Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Aduś, dlaczego chcesz, by Giselle pokarała brzydsze ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
giselle4 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 gameta napisał(a):Aduś, dlaczego chcesz, by Giselle pokarała brzydsze ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wiesz...one wszystkie na swój sposób sa piekne:loveu: Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 W U. też mamy kilka brzydalków, ale jakie kochane i to najpiękniejsze jest :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 One wszystkie sa piekne, tylko niektore zagubione i nie umieja sie pokazac :loveu: Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ja wiem ale one najpiękniejsze są swoją miłością do ludzi :loveu: Quote
giselle4 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Lobo i Perełka oraz Zlotko juz szczęsliwe 2 szeniaczki tez Nie rozumiem dlaczego ludzie obiecuja tak,przyjedziemy i zabierzemy do domku Bianka...my ją trzymamy na izolatce i wierzymy i guzik... trzeba szukac szybko domku dla lalki oj ludzie...ludzie:shake: Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 giselko, często tak jest :-( Trzymam kciuki za domek dla Bianeczki, słonko ma allegro? Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ...Ma Adusiu,ale potrzebuje duzo ogloszen:crazyeye: i najnowsze bidy Baca Baca na lapkach Baks i z lewej kawałeczek Bakusia Bakus Saba Polanek Doris Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 i kolejne bidy Bianka,zobaczcie jakie to maleństwo musi byc na izolatce bo na ogolnym przepadnie.... Szczeniaczek przywiązany na bazarze w nocy przywieziony przez Straz Miejską-płakał mocno Ta dziewczyna została przywieziona tuz przed naszym wyjsciem ze schronu-cudo nie chce wejsc na izolatke bardzo grzeczna przytula sie do Daniela i juz za kratami -biedactwo Oraz jej kolezanka niedoli,przywiezione razem bardzo zestresowana. to nie wszystko po naszym wyjsciu przywieziono jeszcze 3 psiaki w tym jeden połamany:( Quote
zuzlikowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Już słów brakuje...:shake: ...psiaczki,trzymajcie się!Giselka nie da Wam krzywdy zrobić! Siły giselko...dużo siły!:loveu:...Ty wiesz,że jestem,cały czas jestem! Quote
Slomka22 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 matko jakie biedy szczeniaczek przeslodki, ale on ma tez najwieksze szanse na adopcje... Quote
Recommended Posts