andzia69 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Giselko...trzeba zdjecia robic i ogłaszac...bo kto im znajdzie domek...:-( YouTube - Poznaj prawdę o TTB Quote
Nadziejka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :shake:Giselciu tak mi smutno:glaszcze:przytulam ciebie z daleka...a ten czarnuszek jeszcze czeka ..... Quote
wroobelterrorystka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 giselle4 napisał(a): dzisiaj w Pieszycach widziałam bernardyna,piekny tuła sie przy trasie juz 5 dni,obroza na szyi,smutne oczy możecie jakoś sprawdzić czy to przypadkiem nie suczka i czy reaguje na imię Margo?:) Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):możecie jakoś sprawdzić czy to przypadkiem nie suczka i czy reaguje na imię Margo?:) Dopiero w poniedziałek ...sorry;) Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ...Podhalanka Dunia sliczna dziewczyna i młoda:cool3: To jest Vito... Przywieziony z lasu...biegał i szukał Pana. Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ...Moje książątko Pepe odpoczywam po spacerku kochasz mnie cioteczko? patrze w przyszłośc poleze troche jadłem lody z ciotką tyle dmuchawców w tym schronie. szukają chipa ale nie ma:shake: Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 i uchwycony Dobi ja wychodzi z budy do karmy rozgladam sie tak daleko dała jesc,trzeba wyjść z budy ciotka zza krzaków fotki pstryka Quote
Nadziejka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Cudowny Dobi:loveu::multi:jak mu dobrze tam u was Giselciu:loveu::loveu:Smutnooo bardzo ,ze tyle bidulkow przybylo oj.... [SIZE=3]Giselko Adusiu i wszystkie cioteczki z wielkimi sercami :loveu:Zaszczyt to dla mnie - poznac Was :Cool!::ylsuper::ylsuper:Zycze Wam samych dobroci i spokoju :loveu:Wszystkiego co najpiekniejsze dziewczyny kochane :Rose::thumbs:Dzieki ze moglam tu byc z wami choc przez krotki czas ale piekny , pelen wzruszen i wielkich serca poruszen :loveu:dziekiiii piekne!! Trzymajcie sie mocnoooooooo :hand::ylsuper::iloveyou:[COLOR=Lime]Aduniu kochana kobietko nasza badz [COLOR=Red]zdrowa i szczescie niech ciebie nigdy nie opuszcza :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ewa gonzales napisał(a):Cudowny Dobi:loveu::multi:jak mu dobrze tam u was Giselciu:loveu::loveu:Smutnooo bardzo ,ze tyle bidulkow przybylo oj.... [SIZE=3]Giselko Adusiu i wszystkie cioteczki z wielkimi sercami :loveu:Zaszczyt to dla mnie - poznac Was :Cool!::ylsuper::ylsuper:Zycze Wam samych dobroci i spokoju :loveu:Wszystkiego co najpiekniejsze dziewczyny kochane :Rose::thumbs:Dzieki ze moglam tu byc z wami choc przez krotki czas ale piekny , pelen wzruszen i wielkich serca poruszen :loveu:dziekiiii piekne!! Trzymajcie sie mocnoooooooo :hand::ylsuper::iloveyou:[COLOR=lime]Aduniu kochana kobietko nasza badz [COLOR=red]zdrowa i szczescie niech ciebie nigdy nie opuszcza :loveu::loveu::loveu: Ewa...nie rozumiem od nas nie da sie juz wypisac...jestes nasza i tak zostanie na zawsze..... a to załamanie to chwilowe poszukamy ciotek z Sosnowca które pomogą TOBIE PRZY PSIAKU-biedaku.... Ewa głowa do góry...ja tez mam takie chwile Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ewa gonzales napisał(a)::shake::shake:Giselko kochana ja wiem ze to nie tu powinnam pisac ..ale ten piesio co sie blaka u nas pod blokami jest ciuuudooo, czarnuszek mlodziutki , dzieciaki i wczoraj te male dzieciaczki wziely go naposzly do weta , wet obejrzal psinke i powiedzial ze mlodziunki ok pol roku ...ja jego pilnowalam do 1 w nocy , zeby jakas banda przechodzaca nie skrzywdzila :shake:jego chyba ktos wywiozl bo za samochodami lata jakby chcial wskoczyc , taki smutny :-(ja nie moge czarnuszka wziac ...matko co to bedzie Giselkooo ...u nas pelno zbirow po nocach lazi a ten piesio caly czas pod hustawkami lezy w nocy ..jakby czekal ...ja polece zaraz do Bajki B , ona jest z Emira , ale nie wiem czy bedzie mogla wziac psinke pod opieke , bo przecie maja duzo tymczasowiczow ...dziewczyny , jaki piekny ..wiecie co mnie boli , ze przeciez moglby byc u nas w domku , bezpieczny , a ja bym porozwozila ogloszenia ..moze dzieci jakies gdzies za nim tesknia :shake:ale :angryy::angryy::-(nie moge jego wziac do domu ...bo w domu pieprzonyyyyyy potwor , :angryy:ktoremu nikt i nic nie pasuje ...przepraszam ale ja juz mam dosc tej swojej niemocyyy ewa gonzales szuka ciotek z Sosnowca które mogą jej pomóc przy psiaku bezdomniaku ktory koczuje koło jej domku.Ewa nie moze jego zabrac do siebie[sprawy rodzinne]ale prosiła BajkeB niestety bez rezultatu.....moze inna cioteczka znajdzie chociaz dobre słowo i zrobi fotki pieskowi aby jemu poszukac domku....na to funduszy nie trzeba:shake: i okaze serce które gdzies sie zapodziało cioteczkom i zawsze powtarzaja ...brak funduszy na jeszcze jednago psa:-(a to jak wiemy wrazliwe wolontariuszki bardzo boli i zniechęca i robią sobie odpoczynek psychiczny od psiaków i ciągłego uzalania sie ze brak kasy..... KTO POMOZE CIOTCE EWIE? CZY MŁODA STAZEM WOLONTARIUSZKA MA ODEJSC Z DOGO? bo juz którys raz dostała po łapkach i usłyszała ze brak funduszy....kiedy na inne pieski są dlaczego zawsze na te jej brakuje? .....dziwi mnie to wszystko Ewa walcz....ja tez często wątpie ale to jest ludzkie....bardzo ludzkie:cool3::crazyeye: Ewa pomaga psiakom finansowo,sle dary na bazarki,dokarmia bezdomniaki czy jej ktoś pomoze? S.O.S. Sosnowiec:mad: Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ewciu, nie martw się, wymyślimy coś. I dla mnie zaszczyt to było Was poznać, jaki zaszczyt mnie poznać rozklejam się przy każdym zdjęciu psa ze schroniska... :placz: Jestem beznadziejna. Szkoda mi tego staruszka (*) Taki piękny Misiaczek z niego był... Boże, jak to dziwnie brzmi, był... Tekst dla Parkowej napiszę, ale to po 25. Na razie odpoczywam, bo już ostatnio mi sił brakuje... Nie fizycznych... Psychicznych... :-( Za dużo tutaj tego, bernardyny, amstaffy, kundelki, boksery... Przepraszam... :-( andziu, to twój wytwór ten filmik? Jeżeli tak to przydałby się każdej grupie piesków ... Taki chwytający... Otarłam łzę dopiero po 4 minucie filmiku... :-( Faktycznie jestem beznadziejna... :placz: Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 giselle4 napisał(a):ewa gonzales szuka ciotek z Sosnowca które mogą jej pomóc przy psiaku bezdomniaku ktory koczuje koło jej domku.Ewa nie moze jego zabrac do siebie[sprawy rodzinne]ale prosiła BajkeB niestety bez rezultatu.....moze inna cioteczka znajdzie chociaz dobre słowo i zrobi fotki pieskowi aby jemu poszukac domku....na to funduszy nie trzeba:shake: i okaze serce które gdzies sie zapodziało cioteczkom i zawsze powtarzaja ...brak funduszy na jeszcze jednago psa:-(a to jak wiemy wrazliwe wolontariuszki bardzo boli i zniechęca i robią sobie odpoczynek psychiczny od psiaków i ciągłego uzalania sie ze brak kasy..... KTO POMOZE CIOTCE EWIE? CZY MŁODA STAZEM WOLONTARIUSZKA MA ODEJSC Z DOGO? bo juz którys raz dostała po łapkach i usłyszała ze brak funduszy....kiedy na inne pieski są dlaczego zawsze na te jej brakuje? .....dziwi mnie to wszystko Ewa walcz....ja tez często wątpie ale to jest ludzkie....bardzo ludzkie:cool3::crazyeye: S.O.S. Sosnowiec:mad: Dlaczego Ewie odmówiono, Nie rozumiem. To też jest przecież potrzebujący pies... No i sie teraz wkurzyłam zamiast rozklejać jak zwykle... :angryy: Dziewczyny, kieszonkowe dostałam wyślę ewci pakę jak trzeba z rzeczami na bazarek, bo na wystawianiu bazarków jestem 0... Quote
justynavege Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 GISELKO Vito jest bardzo chartowy, idę odzukać swoje namiary na chartolubnych , wyślę Ci na pw , uderz do nich - mi okazli daleko idącą pomoc w przypadku chartow :) odnośnie ewci tzn psa o którym piszecie - założcie wątek na PWP z miastem w tytule ( im dramatyczniejszy tym lepiej) Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Offtopujemy tu troszkę, ale Ewciu, jeżeli chcesz żeby pomóc Ci na wątku to pisz. Tekst też mogę napisać, ale potrzebowałabym troszkę więcej informacji. Co do rzeczy na bazarek podrzuć mi swój adres proszę cię bardzo Quote
justynavege Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 giselko niestety przy czyszczeniu skrzynki pw mi pokasowały si e i zostały tylko te dwa namiary :oops: ale czekaj czekaj jeszcze mam jeden omysł na znalezienie kontaktu Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 giselle4 napisał(a):Dziekuje Justynko moze i mi sie Farci z tym charciem jak napisze do cioteczek i wujaszków:evil_lol::loveu: Pofarci ci się nie boj żaby :lol:. Ja szukałam ale nic nie znalazłam.. :oops: Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 justynavege napisał(a):GISELKO Vito jest bardzo chartowy, idę odzukać swoje namiary na chartolubnych , wyślę Ci na pw , uderz do nich - mi okazli daleko idącą pomoc w przypadku chartow :) odnośnie ewci tzn psa o którym piszecie - założcie wątek na PWP z miastem w tytule ( im dramatyczniejszy tym lepiej) Dziekuje Justynko moze i mi sie Farci z tym charciem jak napisze do cioteczek i wujaszków:evil_lol::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 cioteczkiiii kofaneeee [SIZE=2]alem sie poryczala terazzz .... mnie wzielo spanko i sobie troszke spalam i budze sie , wlaczam , patrze a tu cioteczka Kmonika do mnie napisala , w sprawie piesia:multi::multi::loveu::loveu:i cioteczka tez mieszka w tej dzielnicy co juhuuuu :multi:[SIZE=5]Bardzo Wam dziekuje z serca calegoooo ! Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ewa gonzales napisał(a):cioteczkiiii kofaneeee [SIZE=2]alem sie poryczala terazzz .... mnie wzielo spanko i sobie troszke spalam i budze sie , wlaczam , patrze a tu cioteczka Kmonika do mnie napisala , w sprawie piesia:multi::multi::loveu::loveu:i cioteczka tez mieszka w tej dzielnicy co juhuuuu :multi:[SIZE=5]Bardzo Wam dziekuje z serca calegoooo ! Widzisz Ewo ze ciotki zawsze pomogą a my zrobimy bazarek na jego potrzeby Ada juz zapowiedziała i ja coś dołoze....;):loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 giselle4 napisał(a):Widzisz Ewo ze ciotki zawsze pomogą a my zrobimy bazarek na jego potrzeby Ada juz zapowiedziała i ja coś dołoze....;):loveu: No i drobiazgami od zuzlikowej chiba nie pogardzicie:cool3:...dla piesusa Ewci...naszego serducha...ZAWSZE!!!!!Bazarek sklecę i tylko Jewcię prosić będę o poooooooooodrzucanie...tak piękne jak tylko ona potrafi!!!:loveu: Ewuś, ja jeszcze nie wiem o jakiego piesusia chodzi,ale wiem,że jak Ty potrzebujesz pomocy to ją ode mnie...i nie tylko!!!!...zawsze dostaniesz! A teraz lecę poczytać o psince!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A&S napisał(a):Dlaczego Ewie odmówiono, Nie rozumiem. To też jest przecież potrzebujący pies... No i sie teraz wkurzyłam zamiast rozklejać jak zwykle... :angryy: Dziewczyny, kieszonkowe dostałam wyślę ewci pakę jak trzeba z rzeczami na bazarek, bo na wystawianiu bazarków jestem 0... Nie dziwię się!...mnie też jest przykro,ale nie ma co się nad tym rozwodzić,tylko kaskę trzeba organizować! Aentesku(nie przeszkadza Ci takie moje pisanie?:oops:)...wyślij paczkę do mnie! Ewuś nie ma aparatu,żeby sfocić fanty!Ja wystawię!w tym samym dniu jak dostanę paczuszkę! Może tak być? A&S?...Ewciu? ...jeśli tak...dajcie znać wyślę A&S adres na pw! Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A&S napisał(a):Dobra dawaj do mnie adresa :loveu::loveu: Mi tam nie przeszkadza a drobiazgi od zuzlika no 5 gwiazdek! :loveu: Dzięki za miłe słowa!!! A bazaruś dla Ewusinego psiaczka...dopieszczę!:lol: Już wysyłam! Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 zuzlikowa napisał(a):Nie dziwię się!...mnie też jest przykro,ale nie ma co się nad tym rozwodzić,tylko kaskę trzeba organizować! Aentesku(nie przeszkadza Ci takie moje pisanie?:oops:)...wyślij paczkę do mnie! Ewuś nie ma aparatu,żeby sfocić fanty!Ja wystawię!w tym samym dniu jak dostanę paczuszkę! Może tak być? A&S?...Ewciu? ...jeśli tak...dajcie znać wyślę A&S adres na pw! Dobra dawaj do mnie adresa :loveu::loveu: Mi tam nie przeszkadza a drobiazgi od zuzlika no 5 gwiazdek! :loveu: Quote
Nadziejka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dzieczyny no slow brak ..bo ja sie poczulam jak w niebie :loveu:los mnie wam zeslal ..mnie zalekniona i bojaca sie cienia wlasnego ....bo ja juz w cien sie prawie zmieniam ...az tu nagle znowu wasze serca i dlonie ku mnie ...ktorej przecie nie znacie , i tyle rak sie do mnie wyciagnelo , ze az poczulam znow ..ze wiara cuda czyni ..ze nie znikniemy tak latwo bez walki o dzien kazdy ...i chocby przyszlo mi znow w cien sie ze strachu zamieniac - to obiecuje , ze nigdy was nie opuszcze i nigdy juz nie zwatpie ... bo slonce i ziemia i wiaterek cichutki ..i radosc i smutki - dzis juz wiem ze znow jest to wszystko i dla mnie :ylsuper::iloveyou::iloveyou:z calego serca dziekuje i nigdy juz sie nie poddam [SIZE=5]dziewczynki kochane dziekuje Wam :loveu::loveu::loveu:[SIZE=3]a jesli cieplutki deszczk w wasze szybki zapuka-to beda mysli moje ..bo ja deszczy lubie , a jesli sloneczko was rankiem obudzi - to beda oczy moje :loveu:dziewczynki wiem ze przed nami daleka droga do wolnosci ...bede walczyc o te wolnosc . kochane mojeeee:loveu:[SIZE=2]Kmonika z mezem przyjechali pod blok i razem ustalilismy , ze zawozimy piesia do schronu , tam bedzie bezpieczny ..bo u nas pod blokiem ...no i zawiozlam maluszka z Monisia kochana i pan w schronie juz wie ze Monisia bedzie robic zdjecia i szukac domku , wiec piesio jest bezpieczny , nic tam sie czarnusiowi nie stanie , jest z kilkoma malymi piesiami ...a Kmonika mieszka dwie ulice dalej :loveu::multi:alez co za ludzie prawdziwi z serduchami wielkimi ! Ja koszmarnie wygladalam az mi wstyd :oops:ale wazne ze dzis juz nikt jego nie bedzie probowal zagryzc ..bo klatke dalej mieszka lysol ktory w nocy puscil swego ogromnego psa na czarnusia ..ja akurat wychodzilam z klatki , jak jego pies juz chwycil malego i chcial szarpac , ja krzyknelam , a lysol odwolal swego i ..powiedzial co mysli o mnie ...ech , ja potem siedzialam przy czarnusiu ale nic mu ten duzy na szczescie nie zdazyl zrobic ..tacy to ludzie u mni e w blokach. Quote
Recommended Posts