giselle4 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ...Dawno nie pisałam o Lisku:oops: Pan poczuł sie pewniej ze Policja nie chce nam pomóc i zastawił otwór przez ktory podajemy jedzenie i obtoczył drutem kolczastym...dran. Dajemy sobie jednak rade:mad: Wczoraj dostał jedzonko i kośc szybko zjadł i porwał kosc do budy.Fajnie to wygladało,bo po jedzeniu dajemu jemu wode.Zobaczyl ze wracamy ze spaceru z naszym psem porwał kosc i do budy zanióśł i wyszedł dokończyć jeść.....smiałysmy sie :loveu:ale to fajny psiaczek i nie mozemy o nim zapomniec jednago Pan bardzo odchudził Mysiastego i Liska tez ale staramy sie aby jeszcze bardziej jego nie odchudził;) Wszystko ok.....:oops: Quote
andzia69 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 giselle4 napisał(a):...uuuuuffffffffffffffznalal sie Pan od labka i był zaskoczony opłatami:-o Dobrze ze jednak sie znalazł:loveu: czyli labuś wrócił do swojego domku? Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 andzia69 napisał(a):czyli labuś wrócił do swojego domku? TAK.WSZYSTKO OK.... teraz walcze o benka i kundelke rudą moze pomoze POKER? moze allegro:multi::cool3: Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 no to dobrze ze wlasciciel sié znalazl :multi: oby juz nie gubil psa Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ciekawa jestem ja zgubił psa :/... No cóż... A jakieś wieści od Aiszy? Kurczę, a sprawa Lisa była w TOZie już? Albo straż dla zwierząt? :angryy: drań jeden :mad:.... Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witam. Ja zgłosilam schronisko Azyl w Dzierzoniowie to i do mnie nalezy podziękowac wszystkim którzy oddali swoj głos na nasze psiaki. Dziekuje dogomaniakom,przyjaciołom i przyjaciołom naszych przyjaciół wielkiej rodzinie adpcyjnej z naszego schroniska i ich rodzinom,naszym rodzinom i wszystkim Dzierzoniowianom którzy nas wspierali oraz darczyńcow i emigracji z USA,Isladni,Norwegii,Niemiec itd :oops: Głosowanie jeszcze trwa i to od nas zalezy jak sie zakończy ale juz chcę Wam powiedzieć JESTESCIE WIELCY I BARDZO DZIĘKUJE wygraja psiaki mamy ich 250 na stanie i ciągle przybywa a wolontariat to 2 osoby ale pracownicy naszego Azylu to ludzie z sercem i kochaja to co robią i sa pełni wiary i nadzieii ze w schronisku bedzie ubywac naszych podopiecznych bo mamy dwie rece do pracy i duzo przyjaciól do pomocy i ogłaszania. :oops: Dziękuje Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 GoskaGoska napisał(a):przygladam się tej walce - chyba jeszcze takiego pojedynku nie bylo :roll: szkoda tylko - ze przy takiej ilosci psow to karmy bedzie na ok 3dni :roll: jeszcze nie wiadomo wogole ile w tym miesiący krakvet uzbieral z darowizm - oby jak najwiecej Gosia,juz podziekowalam bo ja wczesnie chodze spac:eviltong: a ludziom nalezy sie za ich fatyge i wsparcie szacunek i podziekowanie. Wiem ze to tez jest zle widziane ale ja nie jestem kłótliwa i jak nie wygramy nie będe płakac ale chcę do końca byc kulturalna... wiem ze przy naszej liczbie psiaków to garstka karmy:multi: ale zawsze Gosia...dziękuje Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 przygladam się tej walce - chyba jeszcze takiego pojedynku nie bylo :roll: szkoda tylko - ze przy takiej ilosci psow to karmy bedzie na ok 3dni :roll: jeszcze nie wiadomo wogole ile w tym miesiący krakvet uzbieral z darowizm - oby jak najwiecej Quote
wroobelterrorystka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 od dzisiaj mówcie do mnie "mistrzu agitacji" :cool: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
gameta Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny gratuluję :multi: Gratuluję, że bez pomocy Dogo udało się na Krakvecie. I nie zapominajcie o tym, że wiele osób Was wspiera ;) Argumenty tych przeciw niech nie mają znaczenia - wierzę, że walczyłyście uczciwie, przez znajomych i znajomych znajomych. To dobra forma pomocy dla tych, którzy nie chcą lub nie mogą wspomóc pieniędzmi - taki głos nie kosztuje :) Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :-(:-(:-(:-(GOSKAGOSKA....dziękuje słuchajcie zaczyna mnie ten ton troche irytowac, chyba nawet więcej niz trochę - 1. czemu piszecie o rozłamie na dogo ? Na Dzierzonowi moze z dogo zagłosowało 30 osob na jesli 50 to juz max -ale nie sądze - większości głosów nie ma nic wspólnego z dogo :shake:, wiec rozłamu w dogo jako takiego nie było, ze Dzierzoniow nie dostał szansy na dogo ankiecie - to podjął walkę sam -coz na krakvecie kazdy moze zglosic swoją kandydature - a jesli jest w stanie wstawić czoła i zmobilizować tyle ludzie - i to nie z dogo do tego by im pomogli - to chyba jednka świadczy, o miłosci do zwierząt oraz ze dana osoba jest w stanie się naprawdę zaangazować - poza tym to co robi to robi nie na zlosc dogo tylko z sercem dla zwierząt i moze wlascie dlatego tyle obcych ludzi jej pomoglo. 2 naprawdę przestancie pisac o tych jakos nieuczciwych podejsciach - bo jakbyście poczytały wątki gisselle to byscie zobaczyl, ze sporo ludzi , których jej pomagają - to osoby które adoptowały od niej psiaki 3. zasady ze dogo i miau wybrało mogą obowiązywać tylko te osoby, ktore brały udział w ankiecie , jesli ktos nie dostał się do ankiety, albo nie ma zielonego pojecia o tej ankiecie - czemu ma byc szykanowany, ze wziął los w swoję ręce 4. jak zaznacze - brała udzial w dogo ankiecie , glos oddalam na Jedrzejow - ktory cenie, ale uważam rowniez ze gisselle jest wspaniałam osobą. Walce się przygłądałam ze spokojemy, bo tak zawsze jakies pieski karmę dostaną , ale to ze tyle ludzie gisselle zmobilizowała do działania jest godne podziwu skoro większa część dogo nie dała rady zmobilizowac znajomych, rodzin itd Bardzo mi osobiście się nie podoba,ze chcecie z gisselle zrobic oszusta, jakies niemoralnego potwora , bo gdbyby było więcej takich ludzi jak ona - to świat byłby lepszy 5. A juz pisanie , ze teraz to juz nikt z dogo jej nie pomoze -to naprawdę juz poniżej pasa, do cholery nie zapominajcie ze pomagać psom a nie ludziom i szczelanie jakiś fochów to jest dziecinne 6. proszę nie oczerniajcie nikogo, nie szukajcie winnych , bo to tak naprawdę może doprowadzic teraz do rozłamu i zniechęci innych. Ona nie została ujęta w dogoankiecie, więc miała prawo podjąc walkę na własną rękę wiedząc, ze ma przeciwko sobie i dogo i miau. Wygrałi i proszę to przyjąc i dać spokoj z obwinianiem. Oczywiście tez uważam , ze drugi raz Jędrzejów do krakvetu. coz moge powiedzec NIECH CZYNY MOWIĄ ZA NAS:-o I OBIECUJEMY ZE DALEJ BEDZIEMY POMAGAC I WSPOMAGAC ZWIERZĘTA W CALEJ POLSCE. Wszystkim bardzo dziekuje za wsparcie za glos i słowa otuchy a tych bez psiakow do schroniska po przyjaciół jedyną bezinteresowną miłosc na świecie:loveu:\ AMEN Quote
michelle04 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ..a mistrz Wróbel pewnie jeszcze odsypia...hihihihi:evil_lol: Quote
michelle04 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Giselle4 bądź ponadto!!! Zobacz ile ludzi Ciebie wsparło, czy ich zdanie się Nie liczy?? Czy bardziej przejmujesz się tym co powie osoba chora z zazdrości, plująca jadem,pełna zawiści, czy raczej interesuje Ciebie głos tych osób, tych1498 osób,które poparły Ciebie...NAS WSZYSTKICH.... NASZE DZIERŻONIOWSKIE SCHRONISKO:loveu:...NASZE DZIERŻONIOWSKIE PSY:loveu: Quote
Poker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 historia się kołem toczy, tym razem wygrały psy z Dzierżoniowa, w następnym miesiącu oby wygrał Jędrzejów. Nie trzeba się zacietrzewiać , w końcu wszyscy robimy coś dla psów i to chodzi. W moim odczuciu głosowanie na dogo , które schronisko ma być zwycięzcą jest tylko wskazówką, nie jest obowiązkiem. Każdy powinien głosować według swojego sumienia, a przede wszystkim rozeznania w sytuacji. Quote
invictus hilaritas Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny GRATULUJE !!! :multi: Bardzooo się cieszę że wygrałyście !!! :multi: Nie przejmujcie się złośliwcami i róbcie nadal to co robicie !!! :loveu: Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 komunikat na krakvecie :W konkursie marcowym zwyciezylo Schronisko Azyl w Dzierzoniowie. Klienci rezygnujac z naleznych Im rabatow uzbierali kwote 3620zl, sklep Krakvet przeznacza 400zl jako pomoc dla schronika - lacznie schronisko otrzyma pomoc w wysokosci 4020zl- gratulujemy! W dniu dziesiejszym skontaktujemy sie z schroniskiem celem poinformowania o wygranej a za chwileczke rozpocznie sie konkurs kwietniowy... moje gratulacje super ze w tym miesiácu tyle wyszlo mam nadziéjé ze w schronisku sié cieszá i juz o tym wiedzá:multi: Quote
wroobelterrorystka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 michelle04 napisał(a):..a mistrz Wróbel pewnie jeszcze odsypia...hihihihi:evil_lol: musiałam się z mafią rozliczyć :) przeczytałam właśnie, że jestem złośliwa i niemiła :( bo oni wyzywać nas mogą i pisać bajeczki niektórzy pewnie będą doszukiwali się kombinacji i oszustw jesli chodzi o wysykość kwoty przeznaczonej na karmę :shake: i przyszła pora na "podzielcie się karmą" :p a ja myślę, że lepiej wspomóc jakąs ciotkę która ma na głowie całe stado psów i kotów ? Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 TAK NAPRAWDE PRZY TAKIEJ ILOSC PSOW W SCHRONIKU TO NIE JEST DUZO :roll: ZAWSZE DOBRE TAKIE WSPARCIE -ALE TO NIE JEST ZNOW TONA KARMY Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):TAK NAPRAWDE PRZY TAKIEJ ILOSC PSOW W SCHRONIKU TO NIE JEST DUZO :roll: ZAWSZE DOBRE TAKIE WSPARCIE -ALE TO NIE JEST ZNOW TONA KARMY Oj ,super dopiero wrócilam nic nie wiedziałam o takiej sumie ani ze Pan Marek juz telefonował:loveu: Super wiesci przynosisz:multi: Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ....Ada ,jutro nowe fotki i zaczynamy od początku szukamy domków ok:multi: Quote
Nadziejka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :calus::ghost_2::buzi:Giselko to ja sie ogrooomnieee ciesze:multi::multi::loveu:ze pieski w Dzierzoniowie wygraly juhuuu ..buziaczki wielkie dla piesiow i dal Ciebie Anilku pieskowy prawdziwy !! Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ewa gonzales napisał(a)::calus::ghost_2::buzi:Giselko to ja sie ogrooomnieee ciesze:multi::multi::loveu:ze pieski w Dzierzoniowie wygraly juhuuu ..buziaczki wielkie dla piesiow i dal Ciebie Anilku pieskowy prawdziwy !! ERWA,JESTES NARESZCIE:multi: Quote
Recommended Posts