_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 giselle ja fisia dostanę tu za chwilę :placz: :eviltong: Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 .,,...tylko podniose moje maluchy jutro napisze :oops:;) Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a Aisza to nie miała isć do domku?:cool3: zobaczcie w banerek w podpisie...po 10 latach baba oddała sunieczkę astkę jak śmiecia...do schronu:placz::placz::placz: Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 andzia69 napisał(a):a Aisza to nie miała isć do domku?:cool3: zobaczcie w banerek w podpisie...po 10 latach baba oddała sunieczkę astkę jak śmiecia...do schronu:placz::placz::placz: Nie andziu dalej mam 5 panienek na glowie:crazyeye: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Majusia175 napisał(a):Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są? Witaj ,nie najezdzam...daleka jestem od tego... astkow jest bardzo duzo tylko napisz do jakich celów? adopcyjnych? suczka ,facet ,ile latek po sterylce?,jakie kolory czy lubic ma dzieci? itd napisz wiecej a ja pomogę nawet w nocy....:oops: Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Majusia175 napisał(a):Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są? http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztery-amstaffki-cztery-problemy-kto-pomoze-bo-nastepnej-zimy-nie-przetrwaja-131625/ Quote
Majusia175 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są? Quote
xmartix Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Majusia175 napisał(a):Witam.... wiem nie powinnam się wypowiadać bo zaraz ktoś będize na mnie najeżdżał, czego nie cierpię.... Pomóżcie mi w szukaniu astków. tylko w miastach nie tak daleko częstochowy, do 150-200 km.... Proszę Was bardzo. Może gdzieś na dolnym śląsku są? w celu? :roll: Quote
wroobelterrorystka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 widać jakieś rozwiązanie sprawy z Liskiem? przeciez on nie może tam zostać :( a przy okazji zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/ Quote
rotek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wielkie dzięki wroobelku:loveu: w okolicach Bojanic zgubiła się 7 miesięczna labradorka o umaszczeniu czarnym za znalezenie suczki przewidziana jest nagroda Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):widać jakieś rozwiązanie sprawy z Liskiem? przeciez on nie może tam zostać :( a przy okazji zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-na-uciechow-133420/ NOOO NIE UWIERZYSZ POLICJA ODMÓWIŁA WSZCZĘSCIA POSTEPOWANIA wiec Lisek jest dalej ,,nasz,, i tyle:-( Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 rotek_ napisał(a):wielkie dzięki wroobelku:loveu: w okolicach Bojanic zgubiła się 7 miesięczna labradorka o umaszczeniu czarnym za znalezenie suczki przewidziana jest nagroda zapisuje i dam znac do schroniska:-( Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):czyli pora zacząć myśleć o realizacji mojego planu? ;> Ola,Ola nie teraz jeszcze wszystko mokre ale facetowi umilimy zycie...spoko:crazyeye: Quote
wroobelterrorystka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 czyli pora zacząć myśleć o realizacji mojego planu? ;> Quote
justynavege Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Podsłyszałam , że na cmentarzu w dzierżoniowie niestety nie wiem czy starym czy nowym ale to obok siebie ) zabiedzony skrajnie spory jasny pies jest Pani która o tym mówiła nie miałą nic do jedzenia przy sobie prosiła pracujących tam że odkupi ich kanapkęjak mają ale nie wykazali zrozumienia , skwitowali " on nie jeden tu taki biega):shake: z relaci pani wynika , że piez dlugo już nie pożyje jeśli ktoś zmotoryzowany lub akurat tam chodzący mógłby zajrzeć i ewentualnie coś do jedzenia zostawić... Quote
MagYa^^ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :roll: cholera dużo za dużo tej biedy.. :shake: Mam nadzieje, że ktoś sprawdzi tą informację :-( Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 justynavege napisał(a):Podsłyszałam , że na cmentarzu w dzierżoniowie niestety nie wiem czy starym czy nowym ale to obok siebie ) zabiedzony skrajnie spory jasny pies jest Pani która o tym mówiła nie miałą nic do jedzenia przy sobie prosiła pracujących tam że odkupi ich kanapkęjak mają ale nie wykazali zrozumienia , skwitowali " on nie jeden tu taki biega):shake: z relaci pani wynika , że piez dlugo już nie pożyje jeśli ktoś zmotoryzowany lub akurat tam chodzący mógłby zajrzeć i ewentualnie coś do jedzenia zostawić... justynka gdzie jest stary cmentarz ...ja nie wiem wiesz ze mieszkam tutaj krotko... jezeli to na nowym to nie ma problema... michelle codziennie jedzie do pracy koło tego cmentarza[droga na Wrocław?tak] i moze za brama zawsze zostawić jedzenie i picie.... worek karmy to nie majątek.....Moze w weekend sie tam wybierzemy...nooo niestety rozsiewamy prądki grypy i raczej takie łazenie nie jest dobre ale jezeli on tam jest to znajdziemy..... 6 kotow na działce...Lisek teraz jeszcze i ten....czy ludzie juz całkiem serca nie mają? Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ...Od wczoraj Wroclaw ma nowa obywatelkę-Kaję dziewczyna pojechała z Państwem fordem...jak laleczka . Siedziała na tylnej kanapie z córeczka [6 -7lat ktora troche sie jej bała ale dała rączke do powąchania i nawet dostała całuska w nosek i bardzo sie cieszyła..... Miłosc z Panem od pierwszego liżnięcia a było ich duuuuuzo... Szczęścia królewno,nie siedziałas długo w schronie teraz Czeska i Aisza.....Atenka moze Dora...... kto chce piekne suczki...?:evil_lol::oops: Quote
Kana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ostrzegam : [quote name='agaga21']majusi175 proszę nie dawajcie psa.ona mieszka z rodzicami i jej tata nie godzi się na psa!to bardzo nieodpowiedzialna osoba, która już chyba na 10 watkach pisze, ze bierze danego psa do siebie.:angryy: Do tego te dziecko co chwile zmienia upatrzenia psa co do rasy. Od huskyego po spaniele. A psa i tak nie bedzie mogła wziąć i tylko zawraca głowę. Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Kana napisał(a):Ostrzegam : Do tego te dziecko co chwile zmienia upatrzenia psa co do rasy. Od huskyego po spaniele. A psa i tak nie bedzie mogła wziąć i tylko zawraca głowę. Kan dziekuje... ja sie szybko zapalam...jezeli jest chętny i ma warunki to nawet jesterm gotowa zabrac psa do domku i wydać o 12 w nocy....szkoda ze tak jest. szkoda mi mojego czasu na odpowiadanie ....bo i tak mało jego mam dzieki jeszce raz:oops:;) Quote
justynavege Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 giselko stary cmentarz jest tuż przed nowym , droga na Wrocław , nie sposób przeoczyć , po przeciwnej stronie ulicy jest szkoła chyba katolicka podstawowa Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 justynavege napisał(a):giselko stary cmentarz jest tuż przed nowym , droga na Wrocław , nie sposób przeoczyć , po przeciwnej stronie ulicy jest szkoła chyba katolicka podstawowa jutro znajdziemy...moze sie uda i psa zauwazyć.... oj cieżko ...ciezko:shake: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Giselko napisałma do pana Patryka na gg z prośbą o wieści ale nie odpisuje, poczekamy zibaczymy :-) Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 AdaK napisał(a):Giselko napisałma do pana Patryka na gg z prośbą o wieści ale nie odpisuje, poczekamy zibaczymy :-) Telefonował dzisiaj to juz jego tak nie molestujmy jak mozesz to wklej Panu Patrykowi link do czterech amstaffek to tam będzie mógł pisac i fotki wklejac ok?:oops: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='giselle4']Telefonował dzisiaj to juz jego tak nie molestujmy jak mozesz to wklej Panu Patrykowi link do czterech amstaffek to tam będzie mógł pisac i fotki wklejac ok?:oops: :roll: :evil_lol: okej ;) Quote
Recommended Posts