giselle4 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ...Wrobelku mozesz jutro nakarmic Liska?:lol: Rano mam rehabilitacje ,pozniej spotkanie z Tarzanką i nie dam rady? Prosze:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wróbelki nie widać :lol: Co do Gabi kciukam za nią mocno i z przyjemnością usunę potem ogłoszenia adopcyjne :loveu: Quote
giselle4 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ...wrobelek napisał priva nakarmi Liska:loveu: dziękuje trzymajcie kciukaski za Gabulke cioteczki:loveu: Quote
giselle4 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ...nie usuwaj ogłoszeń dodawaj gdzie sie da to tylko tymczas szukamy domku cały czas;):multi: Quote
wroobelterrorystka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Lisek nakarmiony :) takie błoto, że auto grzęzło, no i strumyczek całkiem odmarzł.. ciotki podziwiam :crazyeye: jak wy się do niego dostajecie ? :crazyeye: Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ...powiem Ci tylko ze miska olejowa nooo nie będe kończyc:shake: Pozniej to juz tylko mokre nogi dajemy rade..... garnek znalazłas? czy miska plastykowa stała i do niej naładowałas jedzonko? Czy widziałas chłopaka? Dziekuje Olu..... dzisiaj juz polece do niego. Quote
wroobelterrorystka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 garnek znalazłam, miski nie było :angryy: Lisek też się nie pojawił :shake: Quote
_ogonek_ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Biedaczek... Czy nie można go wziąć z tamtąd? Quote
giselle4 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ..wezmiemy ...demi załatwia wszystko my dokarmiamy taka nasza rola;) Quote
Nadziejka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 :iloveyou:wy kooofaaane dziewczyny, trzymam kciuki za Liska :thumbs: , zeby sie jemu odmienilo to zycie:lol::loveu: I za Was dziewczynki , zebyscie zdrowko i sile wielka mialy:thumbs::iloveyou: Giselciu , czy doszlo wczoraj pw od mienia? Quote
giselle4 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ...Ewuniu pv doszło dzisiaj wczoraj dogo nie działało:-(:shake: jak mnie nie ma to albo umarlam albo dogo nie dziala:eviltong::cool3: Quote
giselle4 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ...wczoraj poszedł malutki dobek-szczeniak cudo śliczne oraz Rod...wielki owczarek oraz szeniaczki wieloowocowe. Ada-jeje dzieki za masc i opatrunki Gabi dochodzi jzu do siebie taraz szukamy pomalutku chaty odpowiedniej.;) Trazanka Ty nie mysl ze jak Gabi poleci do domku to ja nie bede Cie dalej molestowac o tymczs hihih juz masz przechlapane;):loveu: Quote
giselle4 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ... wschronisku spokojnie przybył tylko jeden pensjonariusz:-( Niech to sie juz wszystko skończy te szaleństwo za modą na kolejną rase. Lisek nakarmiony zrobie fotki ten psiak juz nie nadaje sie do zabrania.... wesoło latał jak przyjechałysmy zjadł michę i patrzył jak odjedzamy fajny grubasek.....\Lisku nasza slicznoto wytrzymaj:razz: Quote
arjuna Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f98/masz-moze-w-portflemu-9-groszy-jesli-tak-mozesz-uratowac-psa-131628/#post11796305 bardzo prosze o: reklamowanie wątku, bannerek(jeśli ktos ma czas) i ewentualną pomoc. Quote
giselle4 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ...WEJDZ NA MÓJ NASTEPNY WĄTEK O AMSTAFFECZKACH NASZYCH bidusiach:-( anioł nam sie trafił:loveu: Hannahkupiła za 250 zl :smile: :smile:dziekuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::love u::loveu: nie kupiła Hannah,Ona zapłacila za zegarek i dała mi jego w prezencie bylo mi po pierwsze dardzo przyjemnie ze ktoś kupił ale po drugie dostałam prezent od osoby która mnie nie zna. Kobiety która chciała abym zostawiła jego sobie i miała tez pieniadze na Gabi,ryczałam.Myslałam ze Hannah jest kolezanką aisak102 i zmówiły sie ..jedna mi wysłała pieniazki a druga fikcyjnie kupiła zegarek.Jestem wdzięczna osobom które nie znając mnie ani moich psiaków wspierają nas groszem,dobrym słowem i dobrymi radami. Hannah,odpowiadając na Twoje stwierdzenie ze Ty byś............. mam pewnosc ze Ty tez zrobiłabyś to samo......Bradzo dziękuje za wszystko-wszystkim:smile: :smile::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu : Quote
giselle4 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ...kolezanki Gabi http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztery-amstaffki-cztery-problemy-kto-pomoze-bo-nastepnej-zimy-nie-przetrwaja-131625/ Quote
justynavege Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 giselko nie trafiłą do schronu mała sunia? na Intermarche tym koło targu jest ogloszenie ze zdjęciem ze zagineła Quote
giselle4 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ...koło interamrche?ale tego na gorze pewnie? jutro po zabiegach tam podjade jak jest foto to poznam.....:crazyeye: trafily i to trzy sztuki takie malizny ze tylko płakac.:-( Justys spotkamy sie w tym tygodniu.... dziecko ma zapalenie okostnej i szkoda mi jej bardzo....:-( Quote
justynavege Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 zaginiona suczka [url=http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=8775&mod=1]Bielawa, Dzier Quote
giselle4 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tej sunieczki nie ma w schronie ale jest jej foto i jak tylko by trafiła to ludze będą wiedziec. Dzisiaj dom znalazły:loveu::loveu: Luk Marka Szczęścia Wam zycze:loveu: kazdy pies zasługuje na nie. Quote
giselle4 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :-(:-(:-(7 nowych pieskow ,,,ludzie miejcie serce:crazyeye::shake: kwarantanna pęka w szwach..... co sie dzieje......:crazyeye: Quote
giselle4 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Z OSTATNIEJ CHWILI JAK JESZCZE POPADA ŚNIEG ZE DWA DNI TO JUZ NIE DOJEDZIEMY DO LISKA ABY JEGO NAKARMIC..:shake:. SNIEGU JEST NAD KOLANA I WYZEJ JUTRO WEZMĘ APARAT TO NIE UWIERZYCIE michelle KIEDYS ZOSTANIE W TYM DOLE I BEDZIE CZEKAC NA WIOSNĘ:crazyeye: Quote
wroobelterrorystka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Liskowi pewnie bardzo zimno ;( Quote
Recommended Posts