Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boziuniu , ale cudo boksia no cudo.:-(Jezusie kochana , jaki ma picholek ufny i lagodny .Domeczku - musisz sie znalezc dla Nastusi!Pozdrawiam cioteczki goraco , u nas twraz -10 st , a w nocy bylo - 14:-(psinki trzymajcie sie.Niech ta zima sie juz skonczy!

Posted

...Witamy Ewuniu,u nas -16 brrrrrrrr:-(
niech sie skończy bo jej nie lubimy.
Ewa ,moje psinki dziekuja za prezent;)
Ty nie szalej,mamy jeszcze 11 miesięcy i
zdązysz jeszcze obdarować nie jednego pieska.:cool3:

Slomka,chyba będe prosić o ogłoszenia dla Bernisia i dla Ateny
mi juz wyczepały sie pomysły,wrocił Lulek i razem z Czesia jest priorytetem.
Okazało się ze Pan zobaczył po 8 miesiącach ze bernardynek-Lulus nie lubi dzieci:shake:nie wyrazam sie brzydko ale Pa....nt z niego.Prezes zabrał bo bał sie ze Pan wywali gdzies w lesie albo w inny mieście a mrozy wielkie.:-(

Posted

Cioteczki kochane - jak dobrze , ze jestescie , gdyby nie wy , to wielu istnien by juz nie bylo! Anioly - ja wam dziekuje , najbardziej cioteczce Giselli , ktora mnie na nogi postawila:Rose:Jak milo zyc , wiedzac , ze jestescie .Anioly- bedziem dzialac ileee silyyy w sercu i duszy!Ten pan od benia , to ja bym :chainsaw::snipersm:po 8 miesiacach sie obudzil , zeby mu czlonki odpadly! Nastusia - cudna , moze ludeczek jakis sie zakocha i do serca na zawsze przytuli.

Posted

...Ewa,tak zero wdziecznosci ze andzia w te mrozy zawiozla do hoteliku:shake:
dała worek karmy,zrobila bazarek i martwiła sie .. ba,opłaciła hotel
...Pan tez sie odpłacił-złością ,a fe brzydki Pan:mad:

Posted

...Slomka ,nie pali sie
Wracaj do zdrowia:sleep2::iloveyou::painting:psiaki poczekaja.....
MÓWIŁAM... DBAJ OSIEBIE:mad:

Gosia witam Cie pieknie
bałam sie ze cos się stało z naszym aniołkiem
a On na chwilke się ukrył.

Anioły nam sie rozmnożyły...gosia02,ewa gonzales,słomka,demi,andzia,
Yana,sodalis,zolzulka,magdalena...moge tak wymieniac

Przyjaciele są jak anioły
podnoszą nas
kiedy nasze skrzydła zapomniały latac.
Kiedyś napisała mi to michelle, było tego wiecej
nie zapamiętałam wszystkiego
ale wiem ze to jest prawda.....:)

Posted

Dziś na spacerze z psicą znalazłam kupkę przemarzniętego nieszczęścia - jakieś 3-4 kg , piesek samiec z uciętym krótko ogonkiem , około roczny ( może? ) , zawołałam te trzęsacą się sierotkę , rozmasowałam , ( lód miał na łapkach ) , zadzwoniłam po Straż Miejską . B mili Panowie :lol:. Psiak niesamowicie przerażony , bez cienia agresji , jak wzięłąm go na ręce to był taki bidulek szcześliwy , miał obróżkę p/pchelną wiec albo się komuś zgubił albo został wyrzucony , jednak przy tej temperaturze nie miał szans , został zawieziony do Azylu.Czy ktoś z was bywa w schronisku?

Posted

..BEDE TAM JUTRO ,NAPISZE CO I JAK ,ZROBIE FOTY
nie martw sie justyś,zrobimy jemu ogłoszenia i moze znajdzie sie Pan.:oops:

Dziwisz się ze Panowie byli mili
bo jest nagonka na nich i na Policje
ze nie pomaga nam w odbieraniu psow od katów...
Dzisiaj była redaktorka z Faktu i zobaczyła i naszego liska ,i inne
zobaczymy co napisze.
Jak wczoraj odłowili facetowi psiaka to było nawet w radiu ....i lipa nie wykazali się bo facet zaraz zabrał swoja zgube hihihihi i wcale nie był to szkieletor:oops:

Posted

Jezusiu , dzis w nocy bylo - 20 horror dla psinek i kociakow :-(oby ta zla zima sie juz konczyla , chcemy juz wiosenke , w2iosna sie w kolejce juz ustawila i jeszcze troszke , a przyjdzie do nas!Bidusie kochane -wytrzymajcie , pani zimie sie nie dajcie!

Posted

...Przepraszam wszystkie ciotki które zawiodłam
padł mi apara:-(fotki robi ale cos jest z kamera i nie moge ich miec na kompie....Moze pózniej cos zobaczy mój Tz....a jak nie to pozycze jutro od michelle:oops:
Przepraszam:modla:

Posted

W dniu 2 stycznia z rodzinnego domu w Lezionie uciekła wystraszona wybuchami petard nasza Blusia.Blusia jest berneńskim psem pasterskim.
Jej cechą charakterystyczną są różne kolory oczu jedno niebieskie, drugie brązowe. Zaczynała linieć na grzbiecie. Blusia jest duża ale łagodna dla życzliwych jej osób, a płochliwa i nieufna dla innych.
Dotychczasowe poszukiwania nie dały rezultatu.
Ktokolwiek widział Blusię, wie o jej losach, lub zdecydował się ją przechować proszę o pilny kontat pod numerami telefonów :
0604 27 37 43 lub 0602 27 44 50
Czekają zrozpaczone dzieci !

Moze ktos zobaczy dziewczyne:crazyeye:
dzieci płacza po przyjaciółce:-(

Posted

...Radio Sudety zawsze nam pomagaja bez kasy....to dobrzy ludzi:oops:
z dobą mamy małe problemy ,ale ja sama umieszczam wiec jak tylko sie uporam z aparatem to wszystko uzgodnimy.Będa ogłoszenia:evil_lol:

Posted

dziś moja weterynarz opowiedziała mi, że co roku ubojnia w wałbrzychu ma do oddania zamrożone mięso ok.200kg(pół wieprzowina pół wołowina) ale tylko schronisku czy jakiejś fundacji, która ma pozwolenie powiatowego weterynarza weterynarii na odbiór takich rzeczy.

w tamtym roku w listopadzie prosiła sie organizacji, żeby sobie wzęły rto mięso, ale nikt nie chciał:-D(np. schronisko w wałbrzychu orzekło, że mają i tak za dużo jedzenia-kilka dni później moja wetka pomagała suce wyciągniętej z tamtego schronu: bo miała w żółądku mnóstwo słomy, którą jadła...z głodu...)

w kolejnym listopadzie też najprawdopodobniej będzie to mieso, czy jesteście zainteresowani? potrzbny oczywiście jest transport, ale jeśli zbierzemy sie w kilka aut-można by było zawieźć to mięso gdzieś do schronu w okolicach w-cha?

nie jest to jeszcze na 400000%, ale nasza wetka jest rzetelną osobą i myslę, że mogłaby to załatwic. potrzebuje jasnych deklaracji już teraz-żeby potem nie było, że zostanę z 200kg mięsa:P

kto w tym wątku pracuje lub nadzoruje dzialanie schroniska w dzierżoniowie?