invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-molosowato-astowata-koczuje-w-lesie-w-ok-jaskini-raj-co-z-nia-bedzie-122731/index3.html#post11067044[/URL] [IMG]http://img76.imageshack.us/img76/734/dscf0021gy6.jpg[/IMG] Te dwie suczki sa takie piekne.. Ja naprawde nie mam pojecia dlaczego tak sliczne, lagodne psy nie moga znalesc kochajacego domu.. idzie sie zalamac.. :placz: a parkowa tez lubi inne psy? a jak z kotami, dziecmi? ona jest pooglaszana gdzies? giselle czy ktos do Ciebie dzwonil w sprawie "moich perelek" ? Quote
giselle4 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 .....invictus hilaritas Nieeeeeee:shake:nie było telefonu a sprawie lubinków chociaz i ja je dałam na E-zwierzak i do gazety szkoda bo zaraz zima. Parkowa ma ogłoszeń i to duzo ale tylko jej kolezanka ma szczęscie ze trafiła na andzie:oops: koty u nas ja sa to zyja na wolnosci wiec koty toleruje. Z innymi psami zyje w komitywie bo jest ich aż 6 w jednym boksie,wiec to raczej łagodna suńka.:crazyeye: Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A jaki ona ma charakter? Powiedzcie mi dlaczego fajne psy, bezproblemowe nie moga znalesc domku? dla mn ie to jest nielogiczne.. :shake: Quote
giselle4 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ...caly świat jest dziwnie ułożony:crazyeye: moze i na nią przyjdzie czas Nie jest dominantem,raczej nalezy do tych bardzo spokojnych nie obszczekuje sie przez kraty z innymi psami.Do człowieka podlatuje podczas karmienia aby tylko się przytulic,wie nie jest zle z nią:shake: Tylko ma taka minka wyniosłej damy,wie ze jest piekna ale samotna:oops: Quote
Slomka22 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A ja wierze, ze obie psiny znajda domek Inivictus a ta sunia z Jaskini Raj ma ogloszenia bo moge jej tez powrzucac ogloszenia tam gdzie ma Czesia (ja tam odganiam zle fatum inaczej ;)) i Parkowa Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 slomka mozesz ja oglosic :) buba ma jakies ogloszenia, ale ich nigdy nie jest zaduzo :) Quote
giselle4 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ...Dobranoc psiny:multi: jutro tez jest dzień ...oby ciepły;) Quote
giselle4 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ...Witam pięknie wszystkich:loveu::crazyeye: Quote
Slomka22 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Invictus ok tylko ja sie troche podkuruje bo mnie dopadlo chorobsko :( i ledwo dycham:angryy: Quote
giselle4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ...Slomka,wracaj do zdrowia bo kto bedzie oglaszać moje bidule i podnosic mój bazar:placz::eviltong: Dziekuje cioteczki za pomoc naprawde jestem bardzo wdzięczna:oops: Wczoraj byłam w schronisku dosłownie na godzinke pozny powrot z Walbrzycha i jeszcze małe kłopoty to sprawiły. Bylam u Czesi vel Hope oraz Bogny dostały jak zwykłe cos dobrego i troszeczkę pieszczot oraz cos szeptem na uszko ale o tym szaaaaaaa.:loveu: Podniosę tylko i juz uciekam :multi: Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 No jak to kto :) - minela mi juz goraczka wiec.... mozna dalej testowac moj organizm :diabloti: Quote
giselle4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :mad::mad::mad::mad::mad:nononono nonon nonmo chore powinny lezeć w łóżeczku i sie piescić marudzic i ogólnie mieć kogoś na posyłki:eviltong: Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Leze :), marudzilam wczoraj a narazie malz w pracy wiec sobie musze radzic sama :P Quote
giselle4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ...grzeczna dziewczynka:lol::eviltong: Quote
giselle4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ...UWAGA cioteczki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pani chce oddac w dobre ręce wyżła [zabijcie jakiego ....chyba coś na M] osiem miesiecy samczyk brązowy cały łapki w kropeczki jak u dalmatyńczyka.:oops: Moze ktos wie coś o domku dla takiego psa mysliwskiego? Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Gisellka co sie z tymi ludzmi dzieje... biora piesa a pozniej oddac bo przeszkadza, bo sie znudzil - szlag mnie trafia jak czytam takie rzeczy Quote
giselle4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ...sama nie wiem ale nasza malutka tez tylko 8 miesiecy i po 3 tygodniach koooopa i do zabrania.:-( Miała być kochana,wychowywana razem z dzieckiem Pani nie pracuje więc full wypas i .....szkoda gadac:( Quote
giselle4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ...o tej ktorej załatwiałam transport i hotelik od Pani z maila:oops: A to nasze szczeniorki i ich mama ,więc jak widac będa malutkie maluszki. moj ulubieniec piwno-niebieskooki:eviltong: i mama i jeszcze jedno Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no widzisz ja niekumata jestem - a dla sunki lepiej ze od tej baby wrocila A szeniory przeslodkie i rudiaszki :) tylko ich mama smutna... Quote
giselle4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ...Smutna, bo obce baby zabieraja jej dzieci i pstrykają fotki Ona biedna nie wie co się dzieje:evil_lol: dzisiaj juz jeden łobuz poszedł do domku i poszła Roza z Pańcia do domku szczęścia panieneczko:lol: Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Masz jakiegos sznaucera na stanie? http://www.dogomania.pl/forum/f97/sznaucery-124203/#post11239253 a wyzla moze wrzuc tutaj http://www.wyzelkowo**********/ [html] zamiast gwiazdek fora.pl Quote
giselle4 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ...Wyzełka wyslałam do tanitki:crazyeye: strona mi się nie otwiera:shake: ale musze jego poogłaszac..tylko kiedy? w weekend pewnie. Jutro schron i nowe fotki dlaczego doba to tylko 24 godziny?????????????????/ ????????????????????????????????????????????????????:mad: Quote
giselle4 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :evil_lol:...Wstawac maluchy,słonce wstało czas na nowe fotki;) Chwalę sie .......:eviltong:ze wszystkich szczeniorków wyzej został tylko jeden ,ale i on znajdzie chate. Pozostale juz grzeja pupiny w domkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts