giselle4 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ...uffff jestem zmęczona ale szczęśliwa Szczeniaczki poszły wszystkie-3 ale nie ma tak dobrze dzisiaj przyszły 4 jeden poszedł przed chwilką do domku:evil_lol: na rączkach młodej Pańci. Ubyło nam pieskow 6 (wstawie pózniej fotki) 2 odeszły zaTęczowy Most :-( Lużniej w boksach:lol: Ksenka po 4 dniach intensywnego tuczu dochodzi do siebie dzisiaj pokazywała drugi profil. Burus w jednym boksie z Wigorką ach jak sie lubią jak On ja trąca noskiem , wącha i obchodzi to z jednej to z drugiej strony nie ma agresji az przyjemnie patrzeć. WIDZIMY LEPSZĄ PRZYSZŁOŚC:)) Ten zalękniony Burus odzył przy strachliwej Wigorce tylko zobaczcie.;)) Pedro juz z daleka mnie wita i jest juz jak beczka za nim w jedynce Bursztyn tylko patrzy czy cos dobrego dostanie ....moja piątka na piątkę:loveu: Reszta psinek tez mą sie dobrze,lodowki pełne i słoneczko wyszło .....bedzie dobrze. ----------------- Mamy nowego lokatora ale On jest kontuzjowany i wet do niego przyjedzie mimo bólu jest łagodny i pogodny to Dingo:lol: tylna noga rana jak pileczka do tenisa widac łapke. Quote
giselle4 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ...DO DOMKU POSZŁY Rotka Atena:loveu: Kundelek Łatek najwiekszy psotnik i łobuziak.:loveu: Kundelka Zula:loveu: szczeniaczki od malutkiej mamuski ODESZŁY ZA TECZOWY MOST:-( Sulejman [*] Fred [*] biegajcie po zielonych łakach. Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" George G. Vest.:(( Quote
giselle4 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ...na koniec prośba zobaczcie fotki jednej pary sióstr i sami wyciągnijcie wnioski Mucha i Myszka na kwarantannie. Mucha i Myszka po sterylizacji. Mucha i Myszka dzisiaj,to nie sa juz sunie zastraszone i smutne.Lgną do ludzi i są rozbrykane.. Ufają nam...warto dla takiej chwili zyc . -------------------- dlaczego to zrobiłam ..bo usłyszalam ze wszystkie psy usypiamy ze nie dbamy że nie karmimy a taka duża suma wyadoptowanych psów to fikcja i zaczęłam ryczec. Mamy umowy adopcyjne spisywane z Dowodów dane ,grosik za te pieski na potrzeby pozostałych i dokumentacje fotograficzną a tutaj taka potwarz.:(( Quote
Slomka22 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Giselle zawsze znajda sie ludzie, ktorzy wiedza najlepiej No to Rudzik ma juz swoja alegratke :) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1699634_czy_spelnienie_tego_marzenia_to_az_tak.html http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-CZy-spe-nisz-jego-marzenie-W0QQAdIdZ77090651 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,1442,Lw==.html teraz to juz z gorki :D Czy mozemy sie umowic, ze jak bedziesz chciala zebym pooglaszala jakiegos psiaka to podeslesz mi najlepiej na maila - suche fakty typu wiek, zachowanie, etc a ja sobie to juz sklece w jakis tekst i bede oglaszac :) I tu jeszcze cos jak zwykle :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121467 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121504 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121397 Quote
giselle4 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ...Zawsze do usług:evil_lol: widzialas Burusia? inny facet,chyba zakochany:crazyeye: Quote
Slomka22 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 hej kolejny link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121566 Quote
giselle4 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ...dzieki ,wysłałam Burusia i Ksenę moze sie załapią.... oj tak bym chciała aby miały dobre zycie:oops: Quote
Edi100 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 giselle4 napisał(a):...dzieki ,wysłałam Burusia i Ksenę moze sie załapią.... oj tak bym chciała aby miały dobre zycie:oops: Niech się stanie. Amen. Quote
giselle4 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ...tak,masz racje Edi dla zwierzaków wszystko;) Quote
Slomka22 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A ja znowu nie spie ;P http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121595 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121504 Quote
giselle4 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ....Slomka dziekuje cos znajde i to cos wiecej. Dziesiaj mam ciezki dzień:mad:ale wiem ze dam rade tylko ta niepewnosc i ten dopadający mnie stres:lol: ale ...moja nadzieja jest wielka:diabloti: piekło nie da rady niczego zniszczyc tylko nie pomyśl ze sfiksowałam. Dziesiaj schron po południu niech sie coś dzieje Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...jestem,jestem moje kochane pozniej wiecej:lol:teraz wstawac i na spacerek:multi: Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...nawet zeby tydzień miał 16 dni ,a doba 60 godzin,to i tak nie damy rady wyadoptować psiaków przy takiej liczbie napływających do schroniska.:-( Ludzie nie gubcie swoich pieskow.Wiecie jak człowiek sie czuje kiedy w jeden dzień idzie do domku 6 pieskow ,pozniej przez 4 dni jest pieknie nic nie przybywa i ...juz luzniej i boksy czysciutkie i cieszymy sie i... planujemy .Mamy pewnosc że okres wakacyjny sie skończył ,ludzi są już spokojniejsi i pilniej strzegą swoich pupili....DÓŁ,wielki DÓŁ.:mad: Tylko zobaczcie jakie cuda sa gubione. Tel-74 83 11 800 do schroniska i pierwsze tam telefonujcie i zostawcie namiary na Was....psy czekaja:(( Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ZEUS-czyli napad na człowieka;):crazyeye:-Świdnica czego Ona szuka? jestem czysty. to chyba zabawa.... zapasy. obejmowanie skok na plecy z buziakiem Ona sie lubi bawić. zmęczyłem sie. Duza ja ide za Tobą....:)) Jak można zgubić taka przytulankę,słodkiego misia ktory tylko rozdaje buziaki...jest jeszcze małym dzieckiem.Zal patrzec mimo ze sie usmiałam do łez. Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Duska-Jazwina,mała suczka w ciąży:-( zestresowana ,przerazona i smutna. Wywalona bo w ciąży...czyja to wina? Nie bój sie malutka cos poradzimy Znowu szczeniaczki piszczą,skacza i chcą na ręce bawić sie psocić i czuć człowieka ale jak mamy to zrobić 200 psow i nas 6 osob? no jak?????????????? Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...Zestresowany Moro-Dzierzoniów te oczy ,Boze jedyny:-( Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...Łagodna i śliczna Roza-Strzelin pokazuje jezyczek;) jest taka malutka. znajdziesz moich ludzi? Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Na koniec jeszcze dwa cuda-Jelcz Laskowice[jutro kolejne] Funia -rotka to sama łagodnośc mimo ze jest dopiero pare godzin w schronie.Znaleziona w lesie i chyba jest w ciązy ale zadbana i naprawde wygląda bardziej jak mały cielak jak psinka.;)Ogonek chodzi cały czas i oczka tak patrzą błagalnie...chyba była na łańcuchu:( jestem grzeczna i kocham ludzi poleze troche. wypusć mnie. kochany grubasio. Aisza mix -jeszcze mało pokorna ,jeszcze szczeka ale chowa sie do budy i próbuje ją zjeśc.Kolczatka,ale dziewczynka zadbana i sliczna.;) może Cie polize? albo lepiej poszczekam. taka mam kolcztkę i juz Cie kocham. własnie że zjem bude. nie odchodż bo smutno. Quote
Slomka22 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 oj Gisellko - sliczne psiaki - szkoda ze nieodpowiedzilanych ludzi mialy.... mnie chyba dopada deprecha jesienna - makabra Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...Slomka ,to nie tylko deprecha jesienna ja juz mam depreche jesienno-psią i nie będę duzo pisać tylko jak tak mozna człowieku? Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś:mad: ale mamy cuda Slomka,znowu przepełnienie jutro wyjdzie Miki z kwarantanny i Hasior to takie spokojne psy i gdzie je dać?Za pare dni Dingo też ciamajda:-( Quote
Slomka22 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Giselle puscilam pw - moze jestem stuknieta, ale musialam sie pochwalic ;) Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...Norka to cudo panieneczka szkoda że Reksio po swiecie szuka laski w domku ma taka dziewczynę. Wracaj łobuzie my czekamy.;) Kiedys wróci ...czuje to. dziekuje:evil_lol: Quote
michelle04 Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 ...podniosę, bo Giselle mnie zabije, że tak zaniedbuje nasze psiaki... Quote
andzia69 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ajsza:-(:-(:-( kolejna astka:placz::placz::placz: Roza - ma super uszyska:loveu: taka ciut ponowata (owczarek nizinny);) Zeus...molosowaty, ino jaki...leonbergerowaty albo tosainowaty - jaki on jest duży? (szkoda, ze nie możecie robić wszystkim psom zdjęć bez tych okropnych krat:shake:) Quote
giselle4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ...nooo i tak co wieczór michelle:mad: ------------- andziu ,dziekuje wszystko ok,tylko prosze popraw w okolicach Rybnika. nie odbiera ale ja próbuje i nie przestanę.Buzka:evil_lol: Quote
Recommended Posts