giselle4 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kasiakk napisał(a):Aaaale fajnie.. :) A poszły do jednego domu czy nie? nie pierwsza poszła dziewczynka Quote
milka10 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Wszystkim psiakom zyczę wielu domków w Nowym Roku!!! Oby zaznały dużo miłości i ciepła!! :) :) Quote
Cantadorra Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Dziewczynki, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013 r. Niechaj fortuna sprzyja wszystkim sympatykom tego wątku :) Quote
giselle4 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Cantadorra napisał(a):Dziewczynki, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013 r. Niechaj fortuna sprzyja wszystkim sympatykom tego wątku :) i Tobie tez kochana i Tobie tez. W Nowy Rok z nowymi pomysłami na dobre domki dla naszych zwierząt:) Quote
Zosia123 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Przyłączam się do życzeń - dobrego Nowego Roku i jak najwięcej udanych adopcji!!! Quote
Nadziejka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 :Dog_run::Dog_run::iloveyou::x-mas::x-mas:Radosci , domeczkow najcudniejszych , zdrowka wszelkiego Quote
iwstar58 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć... Azylakom życzę aby w tym Nowym Roku znalazły ciepłe domy z kochającymi ludźmi. Quote
basia34 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Dziekujemy za zyczenia noworoczne i wszystkim tez Dosiego Roku 2013.Do domu poszedl Bartus. Quote
basia34 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 No to zaczynamy prace z pieskami w Nowym 2013 roku... Quote
WARANSKA Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 basia34 napisał(a):No to zaczynamy prace z pieskami w Nowym 2013 roku... Duzo szczescia w dobrych adopcjach w Nowym Roku dla nich:lol: A Was dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Quote
fiorsteinbock Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dla Psiakow i Ich Wspaniałych Opiekunek Wszystkiego Najlepszego w Nowy Roku 2013 :) Oby było więcej chętnych do przygarnięcia psa ze schroniska niżeli psów czekających na swoją szansę! Quote
giselle4 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 (edited) WARANSKA napisał(a):Duzo szczescia w dobrych adopcjach w Nowym Roku dla nich:lol: A Was dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Marysiu dziekuje za wszysttkie zyczenia i te osobiste tez Jestes Wielka a ja jestem wdzieczna. Zyczymy zdrowia i szczescia w Nowy Rok:) Edited January 2, 2013 by giselle4 Quote
giselle4 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 fiorsteinbock napisał(a):Dla Psiakow i Ich Wspaniałych Opiekunek Wszystkiego Najlepszego w Nowy Roku 2013 :) Oby było więcej chętnych do przygarnięcia psa ze schroniska niżeli psów czekających na swoją szansę! Dobrze ze juz jestes...musimy pogadac Quote
milka10 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 basia34 napisał(a):No to zaczynamy prace z pieskami w Nowym 2013 roku... Tak zaczynamy!!! Będziemy się starac, żeby wiecej psiakow znalazlo swoje ukochane domki!! Albo chociaz zaznały troche szczescia na spacerkach :) :) Quote
fiorsteinbock Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 giselle4 napisał(a):Dobrze ze juz jestes...musimy pogadac Grazynko, w DDZ bede dopiero od nast tygodnia, Karolinka znowu jest chora - ja doszłam juz do siebie ale Sylwester był pod znakiem grypy jelitowej :/ Qrcze nie wiem co sie do nas tak przyplątało...i nie odpuszcza! W tym tempie to ZUS mi wkrótce przyzna rentę (!) hehe ;) Quote
giselle4 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, w DDZ bede dopiero od nast tygodnia, Karolinka znowu jest chora - ja doszłam juz do siebie ale Sylwester był pod znakiem grypy jelitowej :/ Qrcze nie wiem co sie do nas tak przyplątało...i nie odpuszcza! W tym tempie to ZUS mi wkrótce przyzna rentę (!) hehe ;) oooooo nie ja juz sie szykuje na rente:) Wracaj do zdrowia i Karolka tez pogadamy jak bedziesz w sobote chce jechac do koni z darami wszytsko im sie spaliło w niedziele ma gosci Lucynka...ale pogadamy buzka Quote
giselle4 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 pomozcie garstka karmy czy koc ,dobre słowo Ci ludzie i te zwierzęta tego potrzebują Quote
fiorsteinbock Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Cioteczki, czy nie przyjechała do Was suczka w typie owczarka, starsza, błąkająca sie po Bielawie? Starsza Pani szuka swojej suni, Elzy :( Quote
giselle4 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, czy nie przyjechała do Was suczka w typie owczarka, starsza, błąkająca sie po Bielawie? Starsza Pani szuka swojej suni, Elzy :( moze wczoraj zobacze to napisze lub zadzwonie Jest starszy owczarek slepaczek i bida:( Quote
giselle4 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Edytko zobacz Lamka lub tego malamuta czy pasuje tej osobie Malamut jest sliczny i moze byc w kojcu. Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 giselle4 napisał(a):Edytko zobacz Lamka lub tego malamuta czy pasuje tej osobie Malamut jest sliczny i moze byc w kojcu. Dzięki Grażynko za fotki. Znajomy ma samca, który nie toleruje innych chłopaków i w związku z tym muszą szukać dziewczynkę. Quote
milka10 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Zaglądam do psiaków i jutro się widzimy!! :) :) Quote
Recommended Posts