Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Grazynko, nie poznałam Cie :)

Dziewczyny, plissss - pomocy!!! Mam domek dla psa, duzego, mlodego - do 3 lat. Najlepiej w typie ONka, ale niekonieczie...Kogo moge zaproponowac (pies do kojca, ale z ogrodem). Grazynka pisała o Viwie? Gdzie znajde jej fotki?
Kogo jeszcze moge podesłac?

a moze i Lucynke?

Posted

A jakby ci panstwo sie nie zdecydowali na zadnego z zaproponowanych. To ze schroniska mam pare propozycji:
Kandydat nr 1 BORYS , ale także Diwa, Fird (niestety już bez ogonka), Ksena, Mela (może troche starsza ale cudowna, grzeczna i lagodna), Wirka, Tenor.. A zdjęcia tych psiaków są zarówna na picassie jak i na fb .:)

Posted

Witam wszystkie cioteczki :)
Ja nie mam czasu robic teraz ogloszen, ale podajcie proszę 2-3 psiaki, ktore najbardziej potrzebują ogloszen
razem ze zdjeciami i jakims krotkim info o nich ( opis moge zrobic sama) to wykupię im ogloszenia na jakims bazarku :)
Pozdrawiam Was cieplo, a psiaki miziam i trzymam kciuki, aby jakies dzisiaj znalazly chatke :)

Posted

Mamy z Kasią prośbę, pani Grażyno. Mogłaby zrobić pani jakies ładne zdjęcie tych naszych szczeniaków, to zaczełybysmy już je ogłaszać na fb :)

Szczęscia Tysi i Pipi!! :)

Posted

Tak z Kasią już gadałam :)

Ulcia poszła do domku???? A gdzie, do kogo i jak?? :) :)
To świetnie!!! :) :)))))

A i pani Basiu, może ktoś zrobić zdj szczeniaków i wstawić na dogo, albo wysłać na milka1006@onet.pl to zaczełybysmy z Kasią je ogłaszać :)

Posted

[quote name='milka10']Tak z Kasią już gadałam :)

Ulcia poszła do domku???? A gdzie, do kogo i jak?? :) :)
To świetnie!!! :) :)))))

A i pani Basiu, może ktoś zrobić zdj szczeniaków i wstawić na dogo, albo wysłać na [EMAIL="milka1006@onet.pl"]milka1006@onet.pl[/EMAIL] to zaczełybysmy z Kasią je ogłaszać :)[/QUOTE]Kasiu wyslijcie do Kasi te pieski ktore same wybierzecie a zdjecia zrobi Grasia.Ulcia w Dz-wie.

Posted

[quote name='basia34']Kasiu wyslijcie do Kasi te pieski ktore same wybierzecie a zdjecia zrobi Grasia.Ulcia w Dz-wie.[/QUOTE]

Ok, my się z Kasią już skontaktowałyśmy :)

Dobrze, tak więc czekamy na zdjęcia :)

A o Ulci dowiemy się jeszcze w sobote ; ))