giselle4 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Brunko mix hasiorka dzisiaj polecial do kojca szczescia maluszku widzisz uciekales z poprzeniej adopcji przez płot i oddali Ciebie to teraz masz kojec i bedziesz tylko na specerki na smyczce chodził Szczescia niebieskooki:_ Quote
basia34 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Moje psiaczki podrzucam a Brunko szczescia piesku i abys juz mial swoja przystan. Quote
milka10 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Szczęścia Brunko :) Podnoszę wszystkie psiaki : ) Quote
Kasiakk Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Powodzenia Bruno.! Mamy nadzieje, że już nie wróci i bd szczęśliwy.! Quote
milka10 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Do góry psiaki... jutro spacerki!!! :D :D Quote
giselle4 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Poszedł do domku Gucio straszy pan ale do starszej pani ktora nie chce osierocic młodego psiaka Szczescia maluszku:) Edited October 28, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 to ja za Toba tez przybył maluszek pozostawiony przy torach ale z miska jedzenia...pomysłowy pan oraz Wrocił Pedro ,ten to nie ma szczescia:( Quote
milka10 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 giselle4 napisał(a):to ja za Toba tez przybył maluszek pozostawiony przy torach ale z miska jedzenia...pomysłowy pan oraz Wrocił Pedro ,ten to nie ma szczescia:( O jejku... a z jakiego powodu wrócił.... Podrzucam psiaki :) Quote
dorota k. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Pozdrawiam Dzierżoniów cieplutko. U nas za oknem pierwszy śnieg, właściwie śniegowa ciapa. Quote
giselle4 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 dorota k. napisał(a):Pozdrawiam Dzierżoniów cieplutko. U nas za oknem pierwszy śnieg, właściwie śniegowa ciapa. My tez pozdrawiamy i sciakamy mocio ,mocio mam nadzieje ze jeszcze bedzie ciapło Quote
giselle4 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 milka10 napisał(a):O jejku... a z jakiego powodu wrócił.... Podrzucam psiaki :) ..pan chcial sprawdzic ile pies wytrzyma bez jedzenia:( Quote
giselle4 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 (edited) schronisko dzisiaj:( masakra:( Edited October 28, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) mimo ze pmagaja nam trzy gazety w ogloszeniach dziewczyny i chlopaki kochane musimy zrobic wszystko aby psiaki Kropek,Jula,Rubik,Briana czy Brian,Bajk znalazły domy One nie maja podszerstka i chata to ich byc i zyc robie ogloszenia Jeszcze wykupie na bazarkach takie piekne i mądre psy a siedzą w schronie Edited October 28, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Idzie zima pamietajcie o zwierzętach One bez naszej pomocy nie przetrzymaja jej ..dzialki,piwnice,jakies ruiny szczere pole..One nie maja sie gdzie podziac i szukaja jedzenia wolontariusze pomagamy nie tylko w schronisku ale zwracamy uwagę na te wywalone na te bezdomne głodne pokaleczone Miska jedzenia i ciepła woda jakis kąt byle od wiatru byle nie kapało na głowe Wiem,ze wszystkiego nie zobaczymy nie pomozemy wszystkim ale trzeba zrobic wszystko i nie przechodzic obojętnie Moze gdzies pies przy budzie jest chudy czy ma krotki łancuch to tez trzeba sprawdzic Miarą czlowieczenstwa jest to ile pomagasz a nie ile posiadasz. koszmar juz sie zaczyna Edited October 28, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 basia34 napisał(a):Werunia juz w domku. zapomnialam napisac dobrze ze ma chate...szczescia:) Quote
WARANSKA Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pani Zima w tym roku szybko wszystkich zaskoczyla, cala przyrode biala,gruba warstwa przykryla. Grazynko,piekny Twoj apel o troske wszystkich bezdomniakow. Quote
milka10 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Giselle, bardzo dobrze Pani mówi :) Trzeba wszędzie się oglądać, szczególnie jak zima przyszła, bo psiaki teraz mogą marznąc... Teraz będzie cięższy czas.. ale poradzimy sobie i pomożemy chociaż części psiaków... : ) Podnszę Nasze schronisko i będziemy prawdopodobnie w piątek :) Quote
giselle4 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 WARANSKA napisał(a):Pani Zima w tym roku szybko wszystkich zaskoczyla, cala przyrode biala,gruba warstwa przykryla. Grazynko,piekny Twoj apel o troske wszystkich bezdomniakow. witaj ciocia co roku czekaja na mnie koty na dzialkach w zime letnią pora i ludzie chodza i dadza jesc i koty same polują ale zima jest straszna na dzialkach snieg po kolana albo i za nikt nie odsnieza a one tam same Juz sikory na wsi pukaja w okienko i trzeba tez pamietac o nich. Quote
giselle4 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 milka10 napisał(a):Giselle, bardzo dobrze Pani mówi :) Trzeba wszędzie się oglądać, szczególnie jak zima przyszła, bo psiaki teraz mogą marznąc... Teraz będzie cięższy czas.. ale poradzimy sobie i pomożemy chociaż części psiaków... : ) Podnszę Nasze schronisko i będziemy prawdopodobnie w piątek :) witaj na Was liczyłam i nie ,,paniaj, mi bo robimy to samo wiec kolezenstwo jest mile widziane. Tak trzymac i pomagac:) Quote
basia34 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Witam wszystkich rankiem i podnosze moje pieski. Quote
giselle4 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) to jest szczeniaczek dobry pan zostawil jego bladym switem koło torow ale ...z pełną miseczką jedzenia szczodry człowiek ciepły makaron z mięskiem i kocyk smutny chłopak ale sliczny i juz wiezien Edited October 29, 2012 by giselle4 Quote
WARANSKA Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 A zycze temu bylemu PANU,by solidnie wlasnie dzisiaj go pokrecilo.Cudny jest i tak przerazliwie smutny,to jeszcze przeciez dziecko:-( Quote
Recommended Posts