giselle4 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 kobiety kochane przez weekend -11psow dzisiaj-2 a dom znalazly -3 psiaki mozna zwariowac a jakie sliczne kudlacze,male ,srednie biale i cudowne Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Matko jedyna... jedynym pocieszeniem, że psiaki nie będą się błąkać po dworze! Dziewczyny, z Bielawy przyjechały jakieś pieski? Quote
dorota k. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 U nas to samo niestety:( Jeden do domku a kilka innych przybywa i szczeniaczków coraz więcej;( Quote
wieso Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 giselle4 napisał(a):kobiety kochane przez weekend -11psow dzisiaj-2 a dom znalazly -3 psiaki mozna zwariowac a jakie sliczne kudlacze,male ,srednie biale i cudowne Gisellko pokaz wszystkie.....dawaj fotki niech wszyscy zobacza te biedaki ...takie sliczne... Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Matko jedyna... jedynym pocieszeniem, że psiaki nie będą się błąkać po dworze! Dziewczyny, z Bielawy przyjechały jakieś pieski? tak Edytko nawet dwa dzisiaj wstawie fotki Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 wieso napisał(a):Gisellko pokaz wszystkie.....dawaj fotki niech wszyscy zobacza te biedaki ...takie sliczne... tak Wiesiu wstawie...kochana Quote
basia34 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Niestety psow coraz wiecej przybywa kwarantanna pelna . Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 i sliczne kudlacze bialy to sokoł z Łagiewnik a duzy obok to Buffo sliczne oba to Branka z Kobierzyc Ziuta i Ziutek z Łagiewnik Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) ja wiem ze moze teraz kiedy takie zadredzone i brudne to nie wydaja sie piekne ale wystarczy troche pracy i to sa najpiekeniejsze psiaki- zobaczycie tylko potrzebujemy pomocy w oglaszaniu...pomozcie Pieknych psow cala kwarantanna a one przybywaja i przybywaja czasem mysle ze ktos z kosmosu nam je podrzuca ze to jest niemozliwe aby w XXI wieku ludzie jeszcze byli tacy glupi i bez serca Edited March 7, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Nie wiem co napisac...brak mi słow! Edytko dzisiaj tylko 3 psiaki mam dola:( Quote
wieso Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Gisellko jak tylko bedzie sloneczko, zrob zdjecia na dworze ,przy ludziu zeby bylo widac ich wielkosc i pieknosc......teraz tylko mozna te pieknosci w wyobrazni zobaczyc.......jaki nieszczesliwy Bufo, takie biedne teskniace slepka ma :( Quote
wieso Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ziuta i Ziutek z Łagiewnik czy one sa w typie foksteriera ? takie biedulinki :( Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='wieso'] Ziuta i Ziutek z Łagiewnik czy one sa w typie foksteriera ? takie biedulinki :( tak foksikowato-pudlowate...ładne a oczy Buffo powalaja mnie na kolana:( Quote
wieso Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 giselle4 napisał(a):czy one sa w typie foksteriera ? takie biedulinki :( tak foksikowato-pudlowate...ładne a oczy Buffo powalaja mnie na kolana:( a ktory to Ziutek ? Quote
basia34 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 One Wieso wszystkie powalaja na kolana i Mnie to zaczyna przerazac ze tyle tych psow przybywa. Quote
giselle4 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 i zero adopcji a kwarantanna chyba pęknie choc nie jest rozciagalna:( Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Cioteczki, w Bielawie jest do oddania 7miesieczny golden :/ Dzisiaj mam dostac zdjecia, piesek do konca marca musi znalezc domek. Jedno z dzieci rodziny jest uczulone na siersc psa :/ Quote
Drzagodha Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, w Bielawie jest do oddania 7miesieczny golden :/ Dzisiaj mam dostac zdjecia, piesek do konca marca musi znalezc domek. Jedno z dzieci rodziny jest uczulone na siersc psa :/ Pisz do Warty Goldena. Na dogo z Warty jest Jerzy Kora. Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dzieki Jagoda, napisze. Boje sie aby nie wydali psiaka byle komu :/ Quote
giselle4 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Dzieki Jagoda, napisze. Boje sie aby nie wydali psiaka byle komu :/ do Jerzego albo do Fundacji tylko nie do do A....pamietasz? Quote
giselle4 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 cisza ,zero telefonow adopcji i zainetersowania psiakami:( Quote
dorota k. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 I u nas to samo niestety :( dziesięć boksów na krzyż a psiaków coraz więcej. I znowu dużo szczeniaków. Gdzie ludzkie sumienie , gdzie . Quote
Recommended Posts