Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Drzagodha']https://lh3.googleusercontent.com/-qROxVzL9wYo/Truo3n8ROII/AAAAAAAADUA/I1xDVAWGPkU/s720/DSC05419.JPG

Chyba jednak nie :mad: Nakopie Wam kiedyś, naprawdę :eviltong: I nie będę patrzeć, że młodsza jestem i nie wypada :evil_lol:

ciocia nie rozumiem
ja ja przekręcilam:"(
ale jest mi bardzo przktro ze nie bede mogla spelnic Twojego nakazu:(
....nasz maluszek pojechal do domku do Wroclawia :):):):)
telefonowala basia 34

Posted

A ja chcę podzielić się taką wiadomością:

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org

Posted

[quote name='Anula']A ja chcę podzielić się taką wiadomością:

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org

znamy i uwazamy ze to zwyrodnialcy
albo chinczycy
ale wtedy won do swojego kraju:(

Posted

[quote name='Anula']A ja chcę podzielić się taką wiadomością:

Boższeszszsz jedyny ....... :(

Szczęścia Murzynku i Kokusiu.
Zbieramy się na wieczorny spacer.

Posted

przepraszam czy ktos moze mi pomoc
SZukam bokserki z Zywca
byla w schronie ,urodzila dzieci
wszystkie umarly
Ona byla bardzo wycienczona
ponoc jaks bokserkowa Fundacja ja zabrala .....
ale nie widze jej na stronach Fundacji
pomozecie?