giselle4 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Pozdziekowania bardzo dziekujemy za zorganizowanie zbiorki darow dla naszych podopiecznych załodze sklepu TESCO wszystkim darczyncom wolontariuszom moim kochanym pieknym wolontariuszkom michelle 04 za codzienny transport do schronu oraz wszystkim ktorzy nas wspierali slownie i prosili o nastepna taka zbiorke Psiaki azylaki pieknie merdaja ogonkami:):):):):) Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='giselle4']fiorsteinboc Edytka odezwij sie ...co sie dzieje??????????? Cioteczko, no standard -Karola chora! To chyba zaczyna byc regula. Po tygodniowym pobycie w zlobku, jest w domu - zaziebiona. Co do mnie, pamietacie mój piękny, głęboki kaszel? alergiczny jak sie okazalo i zima mam zrobic testy a tymczasem biore tabletki i krople :) ale, zyjemy ;) Niestety jak Karolinka jest w domu, nie mam czasu na net. Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='giselle4']Pozdziekowania bardzo dziekujemy za zorganizowanie zbiorki darow dla naszych podopiecznych załodze sklepu TESCO wszystkim darczyncom wolontariuszom moim kochanym pieknym wolontariuszkom michelle 04 za codzienny transport do schronu oraz wszystkim ktorzy nas wspierali slownie i prosili o nastepna taka zbiorke Psiaki azylaki pieknie merdaja ogonkami:):):):):) To i ja sie dołącze do podziękowan! Wspaniała akcja :) Quote
basia34 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja w imieniu naszego schroniska dziekuje wszystkim ,ktorzy wspomogli nasze kochane pieski.DZIEKUJE. Quote
basia34 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Grasiu owczarek ten z kwarantanny zostal odebrany przez wlasciciela a Lord ma juz domek ,na 200%.W poniedzialek po niego przyjada. Quote
giselle4 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='basia34']Grasiu owczarek ten z kwarantanny zostal odebrany przez wlasciciela a Lord ma juz domek ,na 200%.W poniedzialek po niego przyjada.[/QUOTE] bardzo sie ciesze:) Quote
giselle4 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczko, no standard -Karola chora! To chyba zaczyna byc regula. Po tygodniowym pobycie w zlobku, jest w domu - zaziebiona. Co do mnie, pamietacie mój piękny, głęboki kaszel? alergiczny jak sie okazalo i zima mam zrobic testy a tymczasem biore tabletki i krople :) ale, zyjemy ;) Niestety jak Karolinka jest w domu, nie mam czasu na net.[/QUOTE] Edytko,wiem co znaczy chore dziecko a Ty lecz sie jezdze na odczulanie do Wrocka wiem czym to pachnie ...alergia Quote
dorota k. Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dziewczyny leczcie, się bo siły Wam potrzeba. Trzymam kciukasy za Lorda. Trzymam kciuksy za wszystkie psiaki. Quote
PATRYK I PAOLKA Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 na dobranoc podnosimy psineczki Quote
basia34 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zagladam i zaraz u Was bede moje bidulki. Quote
giselle4 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='basia34']Zagladam i zaraz u Was bede moje bidulki.[/QUOTE] Ty nie szalej bo Ciebie znam....odpocznij ,zwolnij wszystkiego sama nie zrobisz...kobieto:) Quote
fiorsteinbock Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Basiu, czy nie bedzie problemem jak jeszcze troche pozyczona klatka zostanie u znajomych? Kociak jest nieoswojony, dolaczyla do niego siostra i teraz trwa "przygotowanie" do zycia z ludzmi ;) i szukamy im domow, bo jak wróca na ulice to albo zgina albo beda sie rozmnazac w sposob niekontrolowany i kolo sie zamknie :( Quote
Drzagodha Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 W nocy z 2 na 3 września w miejscowości Gaj Mały pod Szamotułami zaginął pies. Ostatnio był widziany w miejscowości Obrzycko. Raf jest psem bojącym się ludzi, lekko zdziczałym. Zupełnie nie zna okolicy, gdyż 2 tygodnie wcześniej został przywieziony z okolic Koła (około 200km do Szamotuł). Ludzie, u których mieszkał, też byli dla niego nowymi ludźmi. Spędził u nich raptem tydzień. Aktualnie pies może być wszędzie! Wielkość: duży, za kolano Kolor: ognisto-rudy z białymi elementami Wiek: niecałe 2 lata Znaki szczególne: wykastrowany, brak ogonka Jeśli ktoś widział Rafa, prosimy o kontakt telefoniczny: 605 052 525 – Zbyszek 604 449 030 - Justyna 513 353 687 - Sylwia 667 096 617 - Jagoda Quote
giselle4 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 zapisuje w pamieci.... mleczna czekolada-Raf Quote
basia34 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 edytko klatke mozesz miec ile bedzie Tobie potrzebna a schronisko moje podnosze. Quote
dorota k. Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zaglądam do Dzierżoniowa i podrzucam. Quote
basia34 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Podnosze i nastepne bidy na kwarantannie tj.amstaf z Kobierzyc i spanielek ze okolic Strzelina . Quote
giselle4 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Paolko ,dziekuje ze sie nie zrazilas po tej nagonce i nie przestalas szukac pieska kolezance ... i bardzo sie ciesze ze ta 8- miesieczna laleczka mix boksera i astka ma u niej domek.... Jak zrobicie dziewczyny fotki dajcie na maila niech wszyscy sie ciesza Waszym szczesciem a jak Ty swoja Kają:) Quote
giselle4 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='basia34']Podnosze i nastepne bidy na kwarantannie tj.amstaf z Kobierzyc i spanielek ze okolic Strzelina .[/QUOTE] Basia......kiedy to sie skonczy? Quote
PATRYK I PAOLKA Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='giselle4']Paolko ,dziekuje ze sie nie zrazilas po tej nagonce i nie przestalas szukac pieska kolezance ... i bardzo sie ciesze ze ta 8- miesieczna laleczka mix boksera i astka ma u niej domek.... Jak zrobicie dziewczyny fotki dajcie na maila niech wszyscy sie ciesza Waszym szczesciem a jak Ty swoja Kają:) Malutka jest przekochana troszke wychudzona Ale Sylwia zadba o malutka na sto procent Pozdrawiam Quote
giselle4 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='PATRYK I PAOLKA'] Malutka jest przekochana troszke wychudzona Ale Sylwia zadba o malutka na sto procent Pozdrawiam jeszcze raz wyslij fotke nie moge jej wstawic Quote
Recommended Posts