Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gisellko teraz ja trzymam kciuki, zdrowiej kochana i nie martw sie, bedzie dobrze ale sa takie dni ze mozna sie przekrecic,,,,,,,trzymaj sie dobrze kochana.....przesylamy usciski.....
a psiaczki zabieramy na spacerek, tego urwisa oczywiscie jak najbardziej :)
u nas bardzo zimno sie zrobilo ale nie pada a dzisiaj nawet sloneczko wyszlo...

Posted

[quote name='wieso']Gisellko teraz ja trzymam kciuki, zdrowiej kochana i nie martw sie, bedzie dobrze ale sa takie dni ze mozna sie przekrecic,,,,,,,trzymaj sie dobrze kochana.....przesylamy usciski.....
a psiaczki zabieramy na spacerek, tego urwisa oczywiscie jak najbardziej :)
u nas bardzo zimno sie zrobilo ale nie pada a dzisiaj nawet sloneczko wyszlo...[/QUOTE]

dziekuej ,mimo ze jest zimno i leje
to jakos zawsze slomeczko zaswieci po takich slowach:)

Posted

Na dniach otwartych wrocławskiego schroniska była pani z córka, które szukały małej, łagodnej , młodej (1-3lata) suczki. Raczej biszkoptowej , podobnej do liska fenka albo do (zdjęcie wklejam z konińskich adoptowanych psów, bo nieco podobna do psiny, która pokazywała pani)

u nas takiej nie znalazły, może u was będzie?
Dom na razie nie jest sprawdzony i nie obiecuję, ze pani się zdecyduje (dlatego nie chcę pisać na wątku 'przygarnę psa') , ale obiecałam jej na maila wysłać propozycje.
Jeśli macie takie sunie wyślijcie mi proszę na PW

Posted

coś więcej o niej ? żebym mogła napisać
ale pani chyba całkiem jasną chce, niestety nie mam zdjęcia suni, którą się obie zachwyciły, ale miała 16 lat i pani nie chce, żeby dziewczynka znów przeżywała śmierć przyjaciółki (niedawno odeszła ich sunia))

wieczorem powinnam mieć zdjęcie o jaki typ suczki chodzi dokładnie (dziewczyny sfotografują tę staruszkę)

Posted

[quote name='Nikaragua']coś więcej o niej ? żebym mogła napisać
ale pani chyba całkiem jasną chce, niestety nie mam zdjęcia suni, którą się obie zachwyciły, ale miała 16 lat i pani nie chce, żeby dziewczynka znów przeżywała śmierć przyjaciółki (niedawno odeszła ich sunia))

wieczorem powinnam mieć zdjęcie o jaki typ suczki chodzi dokładnie (dziewczyny sfotografują tę staruszkę)

http://www.dogomania.pl/threads/214619-Ada-powrot-do-schronu-Luiza-klębek-strach-...pomocy-(
tutaj masz caly watek
ale to aniolek
zaszczepiona i odrobaczona po sterylce kocha ludzi ...

Posted

[quote name='basia34']Grasiu psy nakarmione jedzonko ugotowane i kuruj sie,abys szybko do Nas wrocila.Pa.[/QUOTE]

dobrze ze rano dostana ciepla strawe,
Basiu na chwilke ale przylece
ty wiesz