giselle4 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Ciotka, z tym czasownikiem "odchodzi" to wywolalas prawie moj zawal :) Super psiaczek! wiem ,.czasem tez sie zestresuje a pozniej czytam sorry kochana:) Quote
ulvhedinn Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Przepraszam za offa, ale mam dwie sprawy: - po pierwsze szukam DT dla niewidomego szczeniaka, 12 tygodni.... ....przyznam szczerze, z maluchami sobie nie radzę, wolę wielkie dorosłe psy, nawet po przejściach, jak już....... -po drugie padła mi pralka, może ktoś ma niepotrzebną- bez pralki nie dam rady- bardzo bardzo pilne: http://www.dogomania.pl/threads/210803-Pilnie-potrzebujemy-pralki-i-ew-lodówki-dla-DT-Wrocław!!!!!?p=17217305#post17217305 Quote
dorota k. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 To nasz Dante - Dzięki :) Z DT u nas krucho niestety:shake: O pralkę będę pytać. Dobrej Nocy Dzierżoniowskie Psiaki i Ciocie. Quote
basia34 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Wszystkie azylowskie nasze dziewczyny i chlopaki na gore. Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dorota k. napisał(a):To nasz Dante - Dzięki :) Z DT u nas krucho niestety:shake: O pralkę będę pytać. Dobrej Nocy Dzierżoniowskie Psiaki i Ciocie. Wasz Dante...:):) Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ulvhedinn napisał(a):Przepraszam za offa, ale mam dwie sprawy: - po pierwsze szukam DT dla niewidomego szczeniaka, 12 tygodni.... ....przyznam szczerze, z maluchami sobie nie radzę, wolę wielkie dorosłe psy, nawet po przejściach, jak już....... -po drugie padła mi pralka, może ktoś ma niepotrzebną- bez pralki nie dam rady- bardzo bardzo pilne: http://www.dogomania.pl/threads/210803-Pilnie-potrzebujemy-pralki-i-ew-lodówki-dla-DT-Wrocław!!!!!?p=17217305#post17217305 czy moze byc Dt za jakis grosz? Quote
giselle4 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 zapraszam do Dino http://www.dogomania.pl/threads/210911-Dino-staruszek-ktoremu-umarla-pancia-i-zostal-sam-i-samotny-pomozcie-dziadkowi Quote
dorota k. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dobrej Nocki Dzierżoniowskie Psiaki i Dzierżoniowskie Ciocie. Quote
giselle4 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 dorota k. napisał(a):Dobrej Nocki Dzierżoniowskie Psiaki i Dzierżoniowskie Ciocie. witam rankiem ciotka Basia mila buuum pioruna i nie ma satelity ani neta...poczekajnie na ni Quote
giselle4 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 kotka przyprowadzila kocie Poprzedni Następny jeszcze dzikusek ale to kwestia czasu Poprzedni Następny maly wiezien Poprzedni Następny Adka pomoz ...prosze Quote
giselle4 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 to zas nasz pulpecik idzie do domku jedna z 6 dziewczynek Poprzedni Następny slicznota Poprzedni Następny Quote
adkaaaaa5 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jutro po 14 przyjedziemy po kociaka, oby i jemu udalo sie szybko znalezc dom, bo mama mnie przeswieci ;p Quote
giselle4 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 wiem ,ze zawsze Ciebie prosze ale Ty tez wiesz ze masz szczesliwa ręke do kociąt:) Quote
adkaaaaa5 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 giselle4 napisał(a):wiem ,ze zawsze Ciebie prosze ale Ty tez wiesz ze masz szczesliwa ręke do kociąt:) Kocięta jak szczenięta szybko znajdują domki, gorzej z dorosłymi :( Quote
giselle4 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 adkaaaaa5 napisał(a):Kocięta jak szczenięta szybko znajdują domki, gorzej z dorosłymi :( wiem ale w tym miesiacu mamy fuksa jamnik -Wałbrzych Afrodyta-Pieszyce Krzysia -Olesnica Bazyl-Torun Pchelka tylko chwilke i ma domek to duze psiaki Quote
Molli Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Podnoszę psiaki i przy okazji zostawiam wiadomość: Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :) W związku z błędem, p.Wanda startuje z jednodniowym opóźnieniem jako "Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołęki" Link do ankiety: http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-lipiec! Quote
dorota k. Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dużo dobrych wieści:) Oczywiście z wyjątkiem tego buum pioruna. Mam nadzieję, że Basi szybko przywrócą łączność ze światem. Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Molli napisał(a):Podnoszę psiaki i przy okazji zostawiam wiadomość: Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :) W związku z błędem, p.Wanda startuje z jednodniowym opóźnieniem jako "Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołęki" Link do ankiety: http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-lipiec! pomozemy :0 Quote
Molli Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 giselle4 napisał(a):pomozemy :0 Bardzo dziękujemy :Rose: Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 napisz tylko jak tam sie głosuje hihi bo nic nie rozumiem Quote
Molli Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 giselle4 napisał(a):napisz tylko jak tam sie głosuje hihi bo nic nie rozumiem Nad tematem jest ankieta. Wybieramy Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołęki i klikamy głosuj. Tak naprawdę głosy nie idą na Kruszewo (schronisko to zostało wpisane przez przypadek - nie idzie tego zmienić) tylko na dwa przytuliska pani Wandy (w Ruścu i Przyborówku) Osoba, która aktualnie wygrywa (Pipi) nie zgodziła się na stworzenie nowej ankiety. W związku z błędem "nasze" schronisko wystartowało z jednodniowym opóźnieniem, gdy Pipi miała już prawie 50 głosów. Niektórzy nie czytają pierwszego postu i nie głosują na p.Wandę, bo myślą, że to jest schronisko w Kruszewie. Mamy ponad 500 psów, do tego dochodzą inne zwierzęta (np. koty, kozy, owce) Adopcje stoją w miejscu, psów przybywa. Karma znika w błyskawicznym tempie, wygrana pomogła by schronisku w tym trudnym okresie (Zamiast kupować karmę, schronisko postawiłoby kolejne kojce, których teraz brakuje) Dla porównania Pipi ma ok. 30 podopiecznych, czyli o ponad 500 zwierzaków mniej od p.Wandy. Dodam, że wolontariuszy jest jedynie trójka (schronisko w Przyborówku) Do Ruśca praktycznie nikt nie zagląda oprócz pani Wandy i pracowników... BŁAGAM, POMÓŻCIE NAM WYGRAĆ!!! NIE ZOSTAWIAJCIE NAS W POTRZEBIE Zachęcajcie znajomych do głosowania. Quote
kamilqax95x Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Boże tyle pięknych zwierząt bez domów [SIZE="1"]P.S. Zapraszam na bazarek Na TTBS dla waszych podopiecznych "Jestem gwiazdą YouTube'a ;)" http://www.dogomania.pl/threads/210204-quot-Jestem-gwiazd%C4%85-YouTube-a-)-quot-Na-TTBS-do-18-lipca Quote
adkaaaaa5 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 kociak już u mnie- niestety ma koci katar i swierzbowca usznego :( dostal leki i w poniedzialek kolejna wizyta u weta. Musze odizolowac go od moich kotow, aby sie nie zarazily... maluch to chudzinek.. najprawdopodobniej to kocurek, nie wiem jeszcze czy je samodzielnie, narazie napil sie mleka dla kociat, mokrego jedzonka nie ruszyl.... zobaczymy co bedzie dalej. Oprocz tego kociak ma bardzo duzo energii: biega, skacze, wspina się, chce sie bawic, bedzie ok :) Quote
Recommended Posts