Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ciotka, z tym czasownikiem "odchodzi" to wywolalas prawie moj zawal :)
Super psiaczek!

wiem ,.czasem tez sie zestresuje a pozniej czytam
sorry kochana:)

Posted

Przepraszam za offa, ale mam dwie sprawy:

- po pierwsze szukam DT dla niewidomego szczeniaka, 12 tygodni....
....przyznam szczerze, z maluchami sobie nie radzę, wolę wielkie dorosłe psy, nawet po przejściach, jak już.......

-po drugie padła mi pralka, może ktoś ma niepotrzebną- bez pralki nie dam rady- bardzo bardzo pilne:
http://www.dogomania.pl/threads/210803-Pilnie-potrzebujemy-pralki-i-ew-lodówki-dla-DT-Wrocław!!!!!?p=17217305#post17217305

Posted

dorota k. napisał(a):
To nasz Dante - Dzięki :)
Z DT u nas krucho niestety:shake: O pralkę będę pytać.
Dobrej Nocy Dzierżoniowskie Psiaki i Ciocie.

Wasz Dante...:):)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Przepraszam za offa, ale mam dwie sprawy:

- po pierwsze szukam DT dla niewidomego szczeniaka, 12 tygodni....
....przyznam szczerze, z maluchami sobie nie radzę, wolę wielkie dorosłe psy, nawet po przejściach, jak już.......

-po drugie padła mi pralka, może ktoś ma niepotrzebną- bez pralki nie dam rady- bardzo bardzo pilne:
http://www.dogomania.pl/threads/210803-Pilnie-potrzebujemy-pralki-i-ew-lodówki-dla-DT-Wrocław!!!!!?p=17217305#post17217305

czy moze byc Dt za jakis grosz?

Posted

dorota k. napisał(a):
Dobrej Nocki Dzierżoniowskie Psiaki i Dzierżoniowskie Ciocie.

witam rankiem
ciotka Basia mila buuum pioruna i nie ma satelity ani neta...poczekajnie na ni

Posted

giselle4 napisał(a):
wiem ,ze zawsze Ciebie prosze
ale Ty tez wiesz ze masz szczesliwa ręke do kociąt:)

Kocięta jak szczenięta szybko znajdują domki, gorzej z dorosłymi :(

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Kocięta jak szczenięta szybko znajdują domki, gorzej z dorosłymi :(

wiem
ale w tym miesiacu mamy fuksa
jamnik -Wałbrzych
Afrodyta-Pieszyce
Krzysia -Olesnica
Bazyl-Torun
Pchelka tylko chwilke i ma domek
to duze psiaki

Posted

giselle4 napisał(a):
napisz tylko jak tam sie głosuje hihi
bo nic nie rozumiem

Nad tematem jest ankieta.
Wybieramy Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołęki i klikamy głosuj.
Tak naprawdę głosy nie idą na Kruszewo (schronisko to zostało wpisane przez przypadek - nie idzie tego zmienić) tylko na dwa przytuliska pani Wandy (w Ruścu i Przyborówku)
Osoba, która aktualnie wygrywa (Pipi) nie zgodziła się na stworzenie nowej ankiety. W związku z błędem "nasze" schronisko wystartowało z jednodniowym opóźnieniem, gdy Pipi miała już prawie 50 głosów. Niektórzy nie czytają pierwszego postu i nie głosują na p.Wandę, bo myślą, że to jest schronisko w Kruszewie.
Mamy ponad 500 psów, do tego dochodzą inne zwierzęta (np. koty, kozy, owce) Adopcje stoją w miejscu, psów przybywa.
Karma znika w błyskawicznym tempie, wygrana pomogła by schronisku w tym trudnym okresie (Zamiast kupować karmę, schronisko postawiłoby kolejne kojce, których teraz brakuje) Dla porównania Pipi ma ok. 30 podopiecznych, czyli o ponad 500 zwierzaków mniej od p.Wandy. Dodam, że wolontariuszy jest jedynie trójka (schronisko w Przyborówku) Do Ruśca praktycznie nikt nie zagląda oprócz pani Wandy i pracowników...

BŁAGAM, POMÓŻCIE NAM WYGRAĆ!!! NIE ZOSTAWIAJCIE NAS W POTRZEBIE
Zachęcajcie znajomych do głosowania.

Posted

kociak już u mnie- niestety ma koci katar i swierzbowca usznego :( dostal leki i w poniedzialek kolejna wizyta u weta. Musze odizolowac go od moich kotow, aby sie nie zarazily... maluch to chudzinek.. najprawdopodobniej to kocurek, nie wiem jeszcze czy je samodzielnie, narazie napil sie mleka dla kociat, mokrego jedzonka nie ruszyl.... zobaczymy co bedzie dalej. Oprocz tego kociak ma bardzo duzo energii: biega, skacze, wspina się, chce sie bawic, bedzie ok :)