Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Adusia, chyba jedynie sterylka moze jej pomoc. Ale czekaj, juz sie pogubilam... BEska to westiczka czy kotka?

westiczka, mam zamiar ją wysterylizowac , ale czekam na przyplyw gotowki. Jak narazie jedynym objawem jest to, ze beska pozwala maluchowi dojsc do cyca, ale ja nie pozwalam jej na to... w sumie dzisiaj troche mniej sie interesuje maluszkiem- sama sobie poszła do drugiego pokoju... pozwalam besce bawic sie z kotkiem, ale nic poza tym.

Posted

Boleslawickie ciotki niech sie ciesza
dzisiaj do domku posmigal
Bandi vel Bandzior
fotki wstawi Edytka ....pies do domku z ogrodem i ludzie bardzo mili i kochajacy psy
pojechal autem:)
szczecia maluszku sliczny

Posted

Niemożliwe...:crazyeye::eviltong: A le oni chyba nie mają dzieci małych .. , bo Bandziorek niezbyt wychowany jest . . Można wiedzić gdzie on powędrował. Mój kochany pupilek .

Posted

aanka napisał(a):
Niemożliwe...:crazyeye::eviltong: A le oni chyba nie mają dzieci małych .. , bo Bandziorek niezbyt wychowany jest . . Można wiedzić gdzie on powędrował. Mój kochany pupilek .

do Lubina tak mi sie wydaje
a dziecko 13letnie i spoko
chlopak sie przywital ze wszystkimi
i poszedl slicznie do auta...
zobaczysz na fotkach
bo ja juz zgubilam karte pamieci to teraz Edytka robi foty,piekne foty:)

Posted

To , czekamy na fotki w takim razie . Chciałaabym go zobaczyć - pamiętam , jak go przywieżli w zardzewiałej kolczacie :mad::evil_i jak z nim chodziałam , ..ale ciągnął ancymon ., jak dzik :evil_lol:................

Posted

basia34 jak się umawiamy w związku ze sterylką? Mi pasuje w pon. o 10.30 lub o 11.30, o 10 musimy zawiezc westika do fryzjera i pewnie o 11 trzeba będzie go odebrać, także w miedzyczasie moglybysmy podjechac do weta. lub po odebraniu westa, czyli mysle ze o 11.30.

Posted

aanka napisał(a):
To , czekamy na fotki w takim razie . Chciałaabym go zobaczyć - pamiętam , jak go przywieżli w zardzewiałej kolczacie :mad::evil_i jak z nim chodziałam , ..ale ciągnął ancymon ., jak dzik :evil_lol:................

i jeszcze dwa zostaly
ale mamy nadzieje ze to nie na długo
najgorzej bedzie z Cyganem
ale ma jedynke po Bandziorku i bedziemy uczyc grzecznosci....

Posted

Dziewczyny Bandzior to kochany pies Ja z nim moglam robic co tylko chcialam .Poszedl do domu z ogrodem,a chlopiec byl szczesliwy ze ma Bandziora.Zostaje dalej Bandziorkiem.

Posted

aanka napisał(a):
Ja wiem ,że on jest kochany .. ale niewychowany delikatnie mówiąc .. chyba był żle prowadzony o d szczeniaka ..

ciagnie to fakt
ale ma juz ludzia i to tez fakt.....
mozesz juz jego sciagac z ogłoszen:)

Posted

oba kociaki poszly do nowych domkow :) za jakies 2 tyg. pojdziemy na wizyty poadopcyjne zobaczyc jak maluchy sie miewaja :) Ogloszen nie sciagamy- edyta mowila mi o 3 malych kotkach do adopcji, u kolezanki w pracy tez maja 3 kociaki do adopcji, bede podawała namiary i moze tamte kociaki tez znajda domki.

Posted

[quote name='adkaaaaa5']oba kociaki poszly do nowych domkow :) za jakies 2 tyg. pojdziemy na wizyty poadopcyjne zobaczyc jak maluchy sie miewaja :) Ogloszen nie sciagamy- edyta mowila mi o 3 malych kotkach do adopcji, u kolezanki w
dziekuje ,baz Waszej pomocy by dalej siedzialy w schronie
a ogłoszen nie sciągaj....

Posted

aanka napisał(a):
Ja wiem ,że on jest kochany .. ale niewychowany delikatnie mówiąc .. chyba był żle prowadzony o d szczeniaka ..

eeetam :) ciagniecie to nie taki problem, jak chlopak zacznie wychodzic na regularne spacerki to sie nauczy raz dwa ladnie chodzic.