Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylam w 2006 roku w Monachium i byla to jedna z najgorszych wystaw. Zdecydowanie nie polecam. Byly takie opady sniegu ze ledwo 20 km/h jechalo sie na autostradzie. Balam sie ze jak stane to nie pojade dalej. Do tego parking na dole a wystawa w na Hali olimpijskiej na gorze, wciagniecie klatek trwalo mase czasu. Ringi male, na jakiejs kostce.

Posted

No tak, niestety tam większa część powierzchni jest wyłożona tą kostką. Jeździłam tam często na rowerze jak mieszkałam w okolicy Parku Olimpijskiego.

Miałam się wybrać na tę wystawę, ale raczej się nie uda..

Posted

dorotal napisał(a):
Bylam w 2006 roku w Monachium i byla to jedna z najgorszych wystaw. Zdecydowanie nie polecam. Byly takie opady sniegu ze ledwo 20 km/h jechalo sie na autostradzie. Balam sie ze jak stane to nie pojade dalej. Do tego parking na dole a wystawa w na Hali olimpijskiej na gorze, wciagniecie klatek trwalo mase czasu. Ringi male, na jakiejs kostce.

No to nie jedziemy :lol:

• 1 month later...
Posted

Skan postaram się podesłać w poniedziałek. Co do wrażeń z wystawy, no cóż, są mieszane. Minusem na pewno był brak medali - to taka pamiątka.... Nieciekawie czekało się na dokumenty aż do 15.00 :crazyeye: - i psy i my byliśmy wykończeni. Organizatorom chyba chodziło o to, żeby na pewno wszystkie stoiska zostały dokładnie obejrzane :diabloti:, a tak na poważnie, na ringu głónym cały czas coś się działo - agility i inne atrakcje, ale żeby ludzi zmuszać do oglądania tychże przez 5 godz.:cool3: Reszta, to same plusy. Ale, żebym by ła zachwycona - nie powiem !!!

Posted

My również byliśmy :cool3: w klasie pośredniej zdobyliśmy 1 i 2 lokatę, a w klasie otwartej 1 lokatę, CAC, CACIB i BOB !! :lol: Na dodatek w Junior Handling wywalczyłam 1 lokatę + BIS! Więc jednym słowem wystawa udana :multi: