malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Figi napisał(a):Dogadują się jak najbardziej poprawnie ;) Na razie lekko się 'obchodzą' dookoła siebie, ale nie szczekaja, nie werczą. Lekkie scysje pojawiają się w przypadku patyków - czasem zdarza się że jeden werknie na drugiego. Ale w praktyce - do jakichkolwiek zadrażnień jeszcze nie doszło :] :multi::multi::multi: i nie dojdzie :kciuki: a fotki proszę :modla: Quote
Figi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Z domu zdjęć psiaków jeszcze nie mam. Ale za to parę z Bydgoszczy wrzuciłam na serwer i już daję linka. Jutro Figaro i Homer będą ostrzyżone to wtedy nie omieszkam ich obfotografować :) Proszę - link do zdjęć (skompresowane i spakowane) - http://www.speedyshare.com/774642389.html Quote
Lorien:) Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wspaniałe zakończenie. :lol: Tak się cieszę, że Homerkowi się udało! :multi: Quote
Figi Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wczoraj nastąpiła pierwsza scysja - o suchą karmę. Homer werczał, a Figaro uciekał. Trochę nas dziwi, ze Figo tak ustąpił, ale cóż - to już ich wewnętrzne porachunki. Jeszcze sie nie poddajemy - póki się nie rzucają z zębami jest dobrze :D Dzisiaj Homera czeka kolejny, niestety konieczny prędzej czy później, stres - strzyżenie. Zobaczymy jak zareaguje na brzeczącą nad uszami maszynkę Pani Fryzjer :) Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pani fryzjer sobie na pewno poradzi - nie z takimi kwiatkami sobie radzić muszą ;) cały czas trzymam :kciuki: za zgodę między chłopakami!!!! niech nie mają jedzenia w miskach między posiłkami - u mnie było to samo, tylko dwie suki - obie zaborcze i zazdrośnice - były warczenia, raz się pogryzły o patyk, a teraz już jest fajnie i coraz lepiej :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak do mnie trafił doberman na dt, to miałm 3 powazne kłótnie psiaków. Nięźle się pogryzły-miałam serce w gardle ze strachu:) Zlikwidowałam wszytkie zabawki, jedzenie tylko o okreslonej porze, nawet smakołyków niedawałm-takich typu uszko wedzone...po 2 miesiącach wszytsko sie unormowało...teraaz szaleją razem -nawet się o zabawki nie kłóca. Bedzie wszytko dobrze zobaczysz-tylko tzreba czasu:) Quote
puzzle Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Do wszystkiego przede wszystkim potzrebny jest czas... Nie mozna oczekiwac odrazu ze beda razem spaly i jadly z jednej miski, ale jezeli na poczatku nie byloo wiekszej awantury to bedzie dobrze. Koniecznie chc fotki strzyzonych panow i nie mge sie doczekac az zobacze Twojego pieprzaka no i wkoncu porzadnie wygladajacego Homerka:loveu: Quote
Figi Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Homerek na razie jest ostrzyżony tzw. zachowawczo. Trzeba było powycinać kołtuny, w tym momencie bardziej wygląda (przynajmniej mnie :)) na pudelka :D Ale proszę, wrzucam zdjęcia, na razie tylko tyle, takie moje ulubione (szczególnie to ostatnie Homerka :)): http://www.speedyshare.com/488697841.html Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 no to wklejam :loveu: i te poprzednie i te ostatnie :multi: :loveu:qmple Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ktoś podmienił Hektora :lol::loveu: Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 no i muszę napisać, że u mnie to NIEMOŻLIWE, żeby Luna pozwoliła drugiemu psu spać tak blisko niej - więc w porównaniu do moich suk to między Homerem i Figusiem jest sielanka :lol::loveu: Quote
Edi100 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wiecie co? Homerek wygląda identiko jak Moja Fosia! :-oI jakby mojego Dropsa ktos przefarbował na kolor pieprz-sól bo Drops jest czarny:):-o Boskie Fotki!:multi: Quote
puzzle Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak one blisko spia:crazyeye: Homer jest wiekszy od sredniaka, moze to bardziej olbrzym? Wzasadzie to taki sobie smiesny pudelek:loveu: Quote
Lorien:) Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jestem w szoku..! :crazyeye::crazyeye: Totalnie odmieniony pies. :-o W życiu, bym go nie rozpoznała. Metamorfoza niesamowita:lol: Quote
amalena Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: extra!!!!! super!!!! Homerku, wszyscy się cieszymy !!! Pozdro dla twojej Pańci:loveu: Quote
& Gloria & Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Olka... wielkie dzięki:loveu: Pięknie wygląda! Szczególnie śliczne jest to zdjęcie z Figusiem:cool3: Aż mi się łezka w oku kręci ze szczęścia.....:-(:multi: Quote
amalena Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Figi']Homer jest już u nas. Homera za pewien czas będzie czekać zabieg... Ale tutaj uwaga - BĘDZIE WIDZIAŁ. :) ojej, ojej, trzymam kciuki... to wspaniale...:loveu: Quote
puzzle Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Malawaszka z tego co wiem byl jeszcze jeden zainteresowany Homerem. Skoro wszystko uklada sie dobrze mysle ze mozna podeslac mu info o Tomiku Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nie mogę znaleźć tego wątku, link podany wyżej przez monitę mi sięnie otwiera - ktoś pamięta nick tej osoby? Quote
Figi Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Homer czuje się w nowym domku coraz lepiej do tego stopnia, że zaczyna rządzić Figarkiem. Martwimy się trochę bo Figarek coraz bardziej się wycofuje.Z bardzo wesołego psiaka robi się zamknięty i przestraszony. Jeszcze się nie poddajemy.......ale nie wiem co dalej..................... Quote
Recommended Posts