Jump to content
Dogomania

Homer-ślepy pies z wyrokiem--->>> ma najwaspanilszy DOMEK !!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figi napisał(a):
Dogadują się jak najbardziej poprawnie ;) Na razie lekko się 'obchodzą' dookoła siebie, ale nie szczekaja, nie werczą. Lekkie scysje pojawiają się w przypadku patyków - czasem zdarza się że jeden werknie na drugiego. Ale w praktyce - do jakichkolwiek zadrażnień jeszcze nie doszło :]

:multi::multi::multi: i nie dojdzie :kciuki: a fotki proszę :modla:

Posted

Wczoraj nastąpiła pierwsza scysja - o suchą karmę. Homer werczał, a Figaro uciekał. Trochę nas dziwi, ze Figo tak ustąpił, ale cóż - to już ich wewnętrzne porachunki. Jeszcze sie nie poddajemy - póki się nie rzucają z zębami jest dobrze :D
Dzisiaj Homera czeka kolejny, niestety konieczny prędzej czy później, stres - strzyżenie. Zobaczymy jak zareaguje na brzeczącą nad uszami maszynkę Pani Fryzjer :)

Posted

Pani fryzjer sobie na pewno poradzi - nie z takimi kwiatkami sobie radzić muszą ;)

cały czas trzymam :kciuki: za zgodę między chłopakami!!!! niech nie mają jedzenia w miskach między posiłkami - u mnie było to samo, tylko dwie suki - obie zaborcze i zazdrośnice - były warczenia, raz się pogryzły o patyk, a teraz już jest fajnie i coraz lepiej :multi:

Posted

Jak do mnie trafił doberman na dt, to miałm 3 powazne kłótnie psiaków. Nięźle się pogryzły-miałam serce w gardle ze strachu:)
Zlikwidowałam wszytkie zabawki, jedzenie tylko o okreslonej porze, nawet smakołyków niedawałm-takich typu uszko wedzone...po 2 miesiącach wszytsko sie unormowało...teraaz szaleją razem -nawet się o zabawki nie kłóca.
Bedzie wszytko dobrze zobaczysz-tylko tzreba czasu:)

Posted

Do wszystkiego przede wszystkim potzrebny jest czas... Nie mozna oczekiwac odrazu ze beda razem spaly i jadly z jednej miski, ale jezeli na poczatku nie byloo wiekszej awantury to bedzie dobrze. Koniecznie chc fotki strzyzonych panow i nie mge sie doczekac az zobacze Twojego pieprzaka no i wkoncu porzadnie wygladajacego Homerka:loveu:

Posted

Wiecie co? Homerek wygląda identiko jak Moja Fosia! :-oI jakby mojego Dropsa ktos przefarbował na kolor pieprz-sól bo Drops jest czarny:):-o
Boskie Fotki!:multi:

Posted

:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
extra!!!!! super!!!! Homerku, wszyscy się cieszymy !!!
Pozdro dla twojej Pańci:loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Olka... wielkie dzięki:loveu:

Pięknie wygląda! Szczególnie śliczne jest to zdjęcie z Figusiem:cool3:
Aż mi się łezka w oku kręci ze szczęścia.....:-(:multi:

Posted

[quote name='Figi']Homer jest już u nas. Homera za pewien czas będzie czekać zabieg... Ale tutaj uwaga - BĘDZIE WIDZIAŁ.
:)

ojej, ojej, trzymam kciuki... to wspaniale...:loveu:

Posted

Homer czuje się w nowym domku coraz lepiej do tego stopnia, że zaczyna rządzić Figarkiem. Martwimy się trochę bo Figarek coraz bardziej się wycofuje.Z bardzo wesołego psiaka robi się zamknięty i przestraszony. Jeszcze się nie poddajemy.......ale nie wiem co dalej.....................