& Gloria & Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 malawaszka napisał(a):kurcze kurcze mam nadzieję, że jeszcze napisze :kciuki: :loveu::multi::loveu: Jest szanasa dla Homerka!! Czekamy cierpliwie do jutra! Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 o rany chyba zaraz zemdleję - zaciskam :kciuki: i siedzę cicho Quote
puzzle Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja tez zaciskam siedze cichutko i (nie)cierpliwie czekam!!!! KOchany Homerku lskacz po domek! Quote
& Gloria & Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 CUDDDDDDDDDD...........:loveu::multi::multi::multi::multi: Homerek będzie miał wspaniałych właścicieli, w Piotrkowie Trybunalskim:crazyeye:, jeśli tylko zaprzyjaźni się z ich psem,:cool3: TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!! Przyjadą po niego w połowie lutego!;) Quote
Figi Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Mamy nadzieję, ze Homer dogada się z naszym pieskiem - Figarkiem. Gdy zaczną nam się tylko ferie (województwo łódzkie ma jako jedno z ostatnich - od 11 lutego) zaraz po niego przyjeżdżamy. Pozdrawiam serdecznie! Ola (Piotrków) A to jest przyszły współlokator Homera (mam taką nadzieję :)) http://img90.imageshack.us/img90/1911/010120081ka3.jpg Quote
& Gloria & Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Figi napisał(a):Mamy nadzieję, ze Homer dogada się z naszym pieskiem - Figarkiem. Gdy zaczną nam się tylko ferie (województwo łódzkie ma jako jedno z ostatnich - od 11 lutego) zaraz po niego przyjeżdżamy. Pozdrawiam serdecznie! Ola (Piotrków) :Dog_run::cunao::bigcool::bigcool: Quote
Lorien:) Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Trzymamy kciuki, aby pieski się zaprzyjaźniły! :laola::laola: Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Figi witamy na forum :laola: trzymam :kciuki: za zapoznanie psiaków!!!!! a Figaro jaki jest do psich kolegów???? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Suuuper:) Aukcja Homerka się zakończyła, na razei poczekamy na rozwój sytuacji. nie bede wystawiała na razie dalej. Quote
Figi Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Figaro ma, jak to my mówimy 'kompleks niższości' - czyli nie przepada za większymi od siebie :) Ale normalnie jest bardzo przyjaznym, choć momentami lekko samolubnym sznaucerem :] Mam wielką nadzieję, ze dogadają się z Homerem ;] Quote
Edi100 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Figi']Mamy nadzieję, ze Homer dogada się z naszym pieskiem - Figarkiem. Gdy zaczną nam się tylko ferie (województwo łódzkie ma jako jedno z ostatnich - od 11 lutego) zaraz po niego przyjeżdżamy. Pozdrawiam serdecznie! Ola (Piotrków) A to jest przyszły współlokator Homera (mam taką nadzieję :)) http://img90.imageshack.us/img90/1911/010120081ka3.jpg To kciuki , oby się dogadałY!!!!! Witamy na dogo:) Quote
puzzle Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witamy i ogromnie sie ciesze!:loveu: Figaro jest sliczny, zreszta jak kazda sznupa:loveu: Quote
Figi Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Chciałam sie zapytać, czy moze ktoś wie, jak Homer reaguje na jazdę samochodem. Jednak do Piotrkowa jest dość daleko - więc jeżeli nie jeździł wczesniej to moze byłaby możliwość, żeby spróbwać go choć troszkę przyzwyczaić? A do lutego coraz bliżej :] Quote
Edi100 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Figi napisał(a):Chciałam sie zapytać, czy moze ktoś wie, jak Homer reaguje na jazdę samochodem. Jednak do Piotrkowa jest dość daleko - więc jeżeli nie jeździł wczesniej to moze byłaby możliwość, żeby spróbwać go choć troszkę przyzwyczaić? A do lutego coraz bliżej :] Psiaki raczej dobrze znoszą jazdę samochodem:) Lubią grzac doopki na siedzeniu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Figi - na 100% bierzecie Homerka? bo nie wiem co mam odpisać na zapytanie które dziś w jego sprawie dostałam Quote
Figi Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bardzo byśmy chcieli powitac Homera u nas w domu, na pewno zagwarantowalibyśmy mu dobre warunki, a przede wszystkim - dużo miłości. Jednak nie możemy na 100% zagwarantować, ze dogada się z naszym Figarem, bądź Figaro z Homerem. To już niestety nie zależy od nas. Jeżeli jesteście pewni, że znaleźliście mu bardzo dobry dom - nie będziemy stawać na drodze jego szcześcia. Po prostu nie możemy na 100% zagwarantować że przyjedzie z nami do domu - zawsze zostaje ten procent niepewności, że nie dogadają się z Figarem. Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 myślę, że jeśli ktoś chce pomóc Homerkowi to poczeka te dwa tygodnie i zobaczymy jak ułoży się z Figusiem ;) ja trzymam :kciuki: i wierzę, że się ułoży!!! Quote
Figi Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 O wszystkim teraz już zadecydują oba pieski :) Strasznie się cieszymy, że dostaniemy chociaż szansę by uczynić świat tego jednego psa lepszym :) Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Figi ja się baaaardzo cieszę, że tu jesteś i że są jeszcze ludzie, którzy chcą pomóc takiemu psiakowi :loveu::multi::multi::multi: będzie dobrze!!! :kciuki: musi być!!! Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To może innego pieska podeślemy tej osobie, która pytała o Homerka :razz: Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja odpisałam na maila, że czekamy czy się psiaki dogadają - jak ktoś jest zainteresowany takim niewidomym psiakiem to może lepiej, żeby poczekał czy się uda u Figi - bo potem znowu może być trudno znaleźć kogoś :shake: na razie nie dostałam odpowiedzi Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Masz rację :p Tutaj jest wątek, na którym pisze osoba zainteresowana losem Homera : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104575 Quote
Recommended Posts