Jump to content
Dogomania

Homer-ślepy pies z wyrokiem--->>> ma najwaspanilszy DOMEK !!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CUDDDDDDDDDD...........:loveu::multi::multi::multi::multi:

Homerek będzie miał wspaniałych właścicieli, w Piotrkowie Trybunalskim:crazyeye:, jeśli tylko zaprzyjaźni się z ich psem,:cool3:

TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!!

Przyjadą po niego w połowie lutego!;)

Posted

Figi napisał(a):
Mamy nadzieję, ze Homer dogada się z naszym pieskiem - Figarkiem. Gdy zaczną nam się tylko ferie (województwo łódzkie ma jako jedno z ostatnich - od 11 lutego) zaraz po niego przyjeżdżamy.
Pozdrawiam serdecznie!
Ola (Piotrków)

:Dog_run::cunao::bigcool::bigcool:

Posted

Figaro ma, jak to my mówimy 'kompleks niższości' - czyli nie przepada za większymi od siebie :) Ale normalnie jest bardzo przyjaznym, choć momentami lekko samolubnym sznaucerem :] Mam wielką nadzieję, ze dogadają się z Homerem ;]

Posted

[quote name='Figi']Mamy nadzieję, ze Homer dogada się z naszym pieskiem - Figarkiem. Gdy zaczną nam się tylko ferie (województwo łódzkie ma jako jedno z ostatnich - od 11 lutego) zaraz po niego przyjeżdżamy.
Pozdrawiam serdecznie!
Ola (Piotrków)

A to jest przyszły współlokator Homera (mam taką nadzieję :))
http://img90.imageshack.us/img90/1911/010120081ka3.jpg
To kciuki , oby się dogadałY!!!!!
Witamy na dogo:)

Posted

Chciałam sie zapytać, czy moze ktoś wie, jak Homer reaguje na jazdę samochodem. Jednak do Piotrkowa jest dość daleko - więc jeżeli nie jeździł wczesniej to moze byłaby możliwość, żeby spróbwać go choć troszkę przyzwyczaić?
A do lutego coraz bliżej :]

Posted

Figi napisał(a):
Chciałam sie zapytać, czy moze ktoś wie, jak Homer reaguje na jazdę samochodem. Jednak do Piotrkowa jest dość daleko - więc jeżeli nie jeździł wczesniej to moze byłaby możliwość, żeby spróbwać go choć troszkę przyzwyczaić?
A do lutego coraz bliżej :]

Psiaki raczej dobrze znoszą jazdę samochodem:) Lubią grzac doopki na siedzeniu:evil_lol:

Posted

Bardzo byśmy chcieli powitac Homera u nas w domu, na pewno zagwarantowalibyśmy mu dobre warunki, a przede wszystkim - dużo miłości. Jednak nie możemy na 100% zagwarantować, ze dogada się z naszym Figarem, bądź Figaro z Homerem. To już niestety nie zależy od nas.
Jeżeli jesteście pewni, że znaleźliście mu bardzo dobry dom - nie będziemy stawać na drodze jego szcześcia.
Po prostu nie możemy na 100% zagwarantować że przyjedzie z nami do domu - zawsze zostaje ten procent niepewności, że nie dogadają się z Figarem.

Posted

O wszystkim teraz już zadecydują oba pieski :) Strasznie się cieszymy, że dostaniemy chociaż szansę by uczynić świat tego jednego psa lepszym :)

Posted

ja odpisałam na maila, że czekamy czy się psiaki dogadają - jak ktoś jest zainteresowany takim niewidomym psiakiem to może lepiej, żeby poczekał czy się uda u Figi - bo potem znowu może być trudno znaleźć kogoś :shake: na razie nie dostałam odpowiedzi