Jump to content
Dogomania

Homer-ślepy pies z wyrokiem--->>> ma najwaspanilszy DOMEK !!!! :-)))

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z p. Dyrektor schroniska na temat Homera. Nie musicie się martwić, nie zostanie uśpiony. Prosiła tylko aby jak najszybciej znaleźć mu domek, bo w schronisku nie mogą się nim zajmować, ponieważ jest teraz osobno karmiony i wyprowadzany na spacery-- przy tak dużej liczbie psów nie moga sobie na to pozwolić. Wiec prosze WAS bardzo !! POMÓŻCIE!!

Zdjecie zrobione przez p. Dyrektor--->

Mam jeszcze dwa. wstawię je jutro, ponieważ dzisiaj nie bedę juz miała dostępu do komputera.

Majaa---> Homer ma sierść bardzo zbliżoną do KBT:multi:, szczególnie widać to na łapkach.

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi: ale milo cos sie rusza!! To co widzial ktos ta skore? Z tego co wiem to kerry maja tak do 50cm w klebie i waza do 20kg, a jaki jest Homer wydaje sie podobny wymiarowo:multi:

Posted

[quote name='virginia']Rozmawiałam dzisiaj z p. Dyrektor schroniska na temat Homera. Nie musicie się martwić, nie zostanie uśpiony. Prosiła tylko aby jak najszybciej znaleźć mu domek, bo w schronisku nie mogą się nim zajmować, ponieważ jest teraz osobno karmiony i wyprowadzany na spacery-- przy tak dużej liczbie psów nie moga sobie na to pozwolić. Wiec prosze WAS bardzo !! POMÓŻCIE!!

Zdjecie zrobione przez p. Dyrektor--->

Mam jeszcze dwa. wstawię je jutro, ponieważ dzisiaj nie bedę juz miała dostępu do komputera.

Majaa---> Homer ma sierść bardzo zbliżoną do KBT:multi:, szczególnie widać to na łapkach.
Tak myślałam, że OTOZ tak łatwo psiaka nie uśpi ....
Dla porównania wstawiam zdjecie głowy mojej zarośniętej Dińci

Virginia zaraz wyślę wiadomości do Ciebie na gg Jutro postaram się uruchamić osobę z Bydgoszczy, żeby pomogła choć trochę odciążyć futro i skórę Homera Nie ręczę jednak za efekty !

No to jeszcze dołożę zdjęcie z komentarzem fibi, którego pewnie powinnam się wstydzić jako właścicielka 3 wystawowych kerry:cool3:
Ale sama je wstawiłam i naprawdę kocham te psy, tą rasę i nie bardzo ważne jest dla mnie jakie fryzury mają
Po prawej to Dina - ta sama której głowa 3 miesiące później jest pokazana w fotce powyżej - już mocno zarośnięta, po lewej wyjątkowo intensywnie wybarwiona Aisa jeszcze przed strzyżeniem a po kąpielach błotnych, które sobie funduje zdecydowanie za często!
Jak widać łatwo ulec złudzeniom ;)
[quote name='Fibi']
Jak sie patrzy na te dwie wersje fryzury kerraka, to kojarzy sie mi sie to z programami "Metamorfozy" lub "Total overmake" czy jakos tak:lol::lol::lol:

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
Sa podobne:crazyeye: a juz wogole ta zarosnieta panna z drugiego zdjecia:multi:,ale byloby fajnie gdyby to byl kerry

Dokładnie! Podobieństwo jest bardzo duże.:cool3::p

Posted

Sprawa na ten moment wyglada tak : Rozmawiałam dzisiaj z osobą, która ma kerry w Bydgoszczy Na początku przyszłego tygodnia ma tam podjechać. Obejrzy psa i oceni, czy to KBT . Obiecała, że jeśli uznają wspólnie z p. Dyrektor schroniska, że psa trzeba obciąć i w jakim zakresie, to będzie obcięty ! Ma racje w jednym - to nie jest pora na obcinanie, jeśli pies mieszka w boksach
Poczkajmy więc .....

Posted

virginia napisał(a):
To nie Kerrak:-( Pani Bielicka mówiła, że z Kerrym ma mało wspólnego!:crazyeye:
:placz:

Nie zostawiejcie GO tak! Pomóżmy!:-(

Dokładnie tak mówiła. Dzwoniła do mnie jeszcze ze schroniska Natomiast na kwarantannie wypatrzyła psa, który kerrakiem może być, ale więcej się dowiem albo później, albo jutro ...

A Homerowi szukamy domku !

Posted

Majaa napisał(a):
Dokładnie tak mówiła. Dzwoniła do mnie jeszcze ze schroniska Natomiast na kwarantannie wypatrzyła psa, który kerrakiem może być, ale więcej się dowiem albo później, albo jutro ...

A Homerowi szukamy domku !

Podobno ma być tylko ostrzyżony i wędruje juz do nowego domku...:p

Posted

Moim zdaniem Homer, to mix keraka! Ma dużo wspólnych cech z tą rasą.

Homer jest bardziej potrzebujący niż ten drugi psiak, który domek znajdzie bardzo szybko!

Majaa, Ty interesowałaś się przygarnięciem na tymczas Homera, tak??
Jednak skoro okazał się być "zwykłym" mieszańcem, a nie kerrym, to "oferta" na DT już nieaktualna..?:roll:

Posted

ooo Homerku!! trzymaj się psinko!!! i co teraz z nim będzie? czu jest ktos zainteresowany nim? i czy ma ogłoszenia jeśli tak to gdzie?
śle Ci buziaczki:loveu: Homerku!!!!