Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kropka w kropke moje upodobania :D :D :D

tak, najlepiej będzie jak każdy i jedzonko i popitkę sam przywiezie a potem jakoś będzie :lol: :lol:

Hahahaha... pod tą samą gwiazdą się urodziłyśmy...

To już braterstwo dusz! :D :D :D :D :D :D

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, no! ja za wami nadążyć nie mogę! Muszę cały temat przeczytać aby się dowiedzieć co i jak! Mama powoli się zgadza jeszcze kilka dociągnięć i może pojedziemy z wami! Jak tak to będzie super! Ale kciuków nie puszczajcie! :wink: Co do Cioci jeszcze niewiem.

Pozdrawiam

Posted

Aga , zadzwoń pod numer podany przez Gosię - tam zarezerwujesz domek (właściciele zdaje się wiedzą , że przypruwa tam banda yorkofiołów więc powiedz , że to z tej okazji :wink: ) Koszt - 20zł od osoby i wszystko.

Lista gdzieś się pałęta po temacie :wink:

Posted

Wg. moich obliczeń pojedzie nas 13- bo mama zdecydowała sie jechać :D a jak jeszcze zdecyduje sie moja ciocia i wujek to bedzie nas 15. Oto lista:

1. Wind- 2osoby+york

2.Adiraja-2osoby+york

3.Nika-2osoby+york

4.Waldek-2osoby+york

5.Gosiek-3osoby+york

6.Aga&Czips-2 lub 4osoby+york

Zapowiada się nieźle. Miejmy nadzieję, że owczarnia zrobi nam niespodzianke i przyjedzie :lol:

Posted

Cieszę się , że udało Ci się przekonać Mamę - całusy dla niej! :)

Z tego co się orientuję , to od Gosi będzie więcej osób , ale niech sama napisze.U Waldka trzy osoby - Krysia i córka :)

Posted

OK. posłuchajcie!!!!! Mojej mamy siostra pracuje w PKS i spróbuje się czegoś dowiedzieć tylko musicie mi powiedzieć co. I proszę piszcie ile osób i ile psów jedzie oki. Mam pomysł i do tego potrzebna jest ilość osób które jadą. Na ten temat porozmawiam z Adirają. Co do ilości yorków to tak opcjonalnie :wink:

Posted
OK. posłuchajcie!!!!! Mojej mamy siostra pracuje w PKS i spróbuje się czegoś dowiedzieć tylko musicie mi powiedzieć co. I proszę piszcie ile osób i ile psów jedzie oki. Mam pomysł i do tego potrzebna jest ilość osób które jadą. Na ten temat porozmawiam z Adirają. Co do ilości yorków to tak opcjonalnie :wink:

Agata

jakoś nie łapię o co chodzi?

wszyscy juz dawno mają opracowane środki transportu (samochody) i kurcze może jestem jakas nieco dziwna ale naprawdę nie mam pojęcia o czym teraz piszesz?

Pozdrawiam

Gośka

Posted

tzn. napisałam odp. do tego postu

My wczesnie nie damy rady. Niestety trasa Wawa-Konin to nie jakas uczeszczana droga i pociag w Koninie bedzie dopiero o 13.16 ... no a potem polaczenie dalej o ktorym jeszcze nic nie wiemy po info PKS milczy

No ale nie przeczytałam co było dalej. Troszkę namieszałam-przepraszam :oops: :oops: :oops: :oops:

Gosiu ile osób i ile psów od Ciebie jedzie??

Pozdrawiam Agata

Posted

tak sobie pomyślałam, że przecież tyle mordeczek się na 1 Waldkowym grillu nie zmieści (jeśli patrzeć na ilość ludzi do wyżywienia).

Ma ktoś jeszcze takie urządzonko ?