Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rany... ja też już dni odliczam

już się nie mogę doczekać, żeby pogadać ze wszystkimi na wizji i popatrzeć na stadko brykajacych yoreczków

:lol: :Dog_run:

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ ja na mapie znam się nie powiem jak :oops: :stupid: , a małżon jeszcze w pracy , to zapytam - czy z Wrocka do Lipin jedzie się przez Konin??? :hmmmm: :oops: Bo jeśli tak , to ja będę mogła Wind , Marka i Majeczkę zabrać stamtąd... miejsca starczy :)

Posted

Adiraja,

Suuuper :-) Ja siedzialam cicho ... bo tez noga z gieografii jestem :oops:

Przed wyjazdem wymienimy sie komorkami, abym mogla do Ciebie dzwonic, ok?

pozdrawiam,

Posted

Już wiem , że Gosiulek nawet z tym sobie poradził i Wind nie będzie musiała się tułać ani pociągami ani pekaesami :D

To się nazywa - zgrana grupa! :)

Posted

Adiraja,

No wlasnie! Gosia zoferowala swoja pomoc i jedziemy wspolnie :-) Bardzo sie cieszymy, bo caly dzionek wykorzystamy na bycie z innymi Yorkomaniakami i Yoerczkami, a nie na tulanie sie po PKP i PKS :-)

Gosia ( z mezem) - jeszcze raz stokrotne dzieki :-)

pozdrawiam,

Posted

Cześć

Dziewczyny no jeśli są to też chłopaki.

Fajnie, że Beatka już nie ma problemów z dojazdem.

Teraz organizacyjnie. Zauważyłem, że Licheń jest 22 km na zachód musimy się tam jakoś wybrać - jest okazja. Natomiast widze problem w związku z naszymi psami. Żeby nie było kłopotów i nas nie wyklęto możemy jechać tylko bez psów. Czyli nie wszyscy, pojedyńczo, dyżury. Ktoś ma pomysł. A czy ktoś będzie zainteresowany?

Waldek

Posted

Witam, witam

przepraszam, że tak wczoraj nagle zniknęłam ale to z przyczyn ode mnie niezależnych :lol: mianowicie rozsypał się komputer i wysłał nas w kosmos.

Pozwiedzaliśmy i już melduję się z powrotem :lol: :lol:

Beatko jeszcze się musimy umówić dokładniej 8)

Mam dobrego szwagra, zapytałam się czy by nie pojechał i w kilka sekund w odpowiedzi usłyszałam "no pewnie, nie ma sprawy".

Fajny jest 8) 8)

Posted

Cześć.

U mnie po burzliwej dyskusji doszliśmy, że nie możemy sobie pozwolić na wyjazd. NIE JADĘ :cry:

Jest mi ogromnie przykro z tego powodu.

Będę jeszcze próbowała kumpla namówić, ale...

Pozdrawiam i miłej zabawy bez nas rzycze :(

Posted

słuchajcie

Waldek powiedział, że weźmie grilla, to my sie musimy jakoś poumawiać kto i co przywiezie i czy przywiezie.

ludzie !!! musimy zacząć planować bo to kilaka dni zostało :B-fly: :multi: :multi:

Posted

Gosiu,

Dobrze mowisz :-)

Na tego grilla to jakies kurczaczki, kielbaski, buleczki i napoje (do wyboru do koloru) trzeba by bylo przywiezc :-)

Moze KAZDY wezmie po trochu wszystkiego? A moze jedna rodzina kuraki, inna kielbachy, a inna napoje?

Jaki wariant wybieramy?

pozdrawiam,

Posted

Myślę , że każdy wszystkiego po trochę... większa różnorodność będzie i bez obaw , że coś komuś nie podejdzie... :wink:

Ja na przykład muszę sobie przygotować osobny prowiant - bez mięsa :lol: Chłop normalny więc zero problemu :lol:

Posted

Adiraja,

Podobnie jak Ty nie lubisz miesa to my raczej nie przepadamy za piwkiem :-? Ale zapas soczku, albo jakies biale lekkie wino chetnie wezmiemy :-)

pozdrawiam,

Posted

Wind , nie to , że nie lubię - ponad 10 lat temu jadłam jeszcze czasami :lol: Teraz już nie pamiętam (i nie chcę sobie przypominać) jak smakuje 8) :lol:

Co do piwka - też nie przepadam , chociaż jakiegoś Reddsa , czy innego Gingersa wypiję... wolę likiery , ale te na wypad z grillem nie bardzo haha :lol: :lol: :lol:

Posted

Aaaa ... jesli mowimy o Gingers lub Redds to czemu nie :-) My nie gustujemy w takich prawdziwie piwnych, goryczkowych odmianach :-)

pozdrawiam,

Posted

I fajnie! Napoje też wedle smaku i gustu :lol:

Jedni goryczkę , inni coś smakowego i fajnie będzie... z umiarem rzecz jasna :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Posted
Co do piwka - też nie przepadam , chociaż jakiegoś Reddsa , czy innego Gingersa wypiję... wolę likiery , ale te na wypad z grillem nie bardzo haha :lol: :lol: :lol:

kropka w kropke moje upodobania :D :D :D

tak, najlepiej będzie jak każdy i jedzonko i popitkę sam przywiezie a potem jakoś będzie :lol: :lol:

Posted

Hmmm... Śliczna nie jedzie...

Trzymajmy kciuki za Age z Czipsem - będzie starała się namówić mamę i ciocię!! To będzie nas więcej :) :) :)