Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postanowiłam założyć odrębny topik na planowanie i późniejsze efekty (relacje,fotki) naszych spotkań 8)

Kiedyś Wind zaproponowała zorganizowanie weekendowego wypadu z psiakami gdzieś w pół drogi... :)

Cóż... wiosna przyszła , słońce wreszcie zaświeciło na dobre (tfu , tfu - nie zapeszam!!) i czego chcieć więcej jak miłego spotkania z innymi yorkofiołami? :wink:

Wiem , że każdy z nas ma wiele obowiązków , dom , pracę i inne szkoły , ale może udałoby się trafić jakiś termin pasujący większości i wybrać się w plenery na małe szaleństwo z naszymi zwierzami? :wink:

Przemyślcie... przedyskutujcie i inne prze... :wink:

I zgłoście chęci oraz terminy pasujące (później będziemy dopasowywać i uskuteczniać inne takie tam - kombinacje) 8)

Wind , chyba pisała , że może wyszukać jakieś fajne miejsce... :lol:

To ja pierwsza - chętna ( zwierz i małżon również) , termin - każdy weekend 8)

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja jako druga chętna. :wink:

Również każdy weekend i może by tak w maju? :roll:

Jak będziemy już mieli chętnych to się jakoś wyśrodkuje spotkanko i podreptamy sobie z yoreczkami po jakiejś zielonej plamie na mapie?

to teraz szybka dieta i będzie się można pokazać po zimie wśróg yorkofiołków :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

My tez chetni tzn. ja, moj Marek i Majka :-)

Moze wiec w polowie maja (15 - 16 maja)? Co Wy na to?

Powinno byc wtedy

-cieplo i slonecznie

oraz

- zielono wiec bedziemy miec piekne plenery zdjeciowe

pozdrawiam,

Posted

To teraz ja sie wypowiem. U mnie jest tak ja jak już będzie wszystko ustalone to ja sie wypowiem bo tak w tygodniu napewno mi nie pasuje bo uczelnia a co do weekendów to mam pracę na telefon więc jeśli nie pójde do pracy w tym czasie co będzie spotkanie i oczywiście jak nie będzie strasznie daleko to JA i JERRY oraz jeszcze mój chłopak PISZEMY się napewno. Więc czekam aż coś ustalicie a wtedy ja powiem czy mi pasuje. Będę śledzić ten topic. 8)

Posted

Ale mnie ucieszyliście... :D :) :D

Połowa maja jak najbardziej odpowiednia! :)

Rubi , obejrzałam sobie ten ośrodek i bardzo mi się tam podoba... :) ale czy przyjmą nas tam z psiakami?

Posted

A GDZIE RESZTA YORKOFIOŁÓW?? :confused: :bigcry:

Elena

Samanta

Waldek

Maku

Sara

Iwa

Yorkies

Yoreczka

Ptyśka

Marcia

Berek

Ola&Kika

I reszta , której nie wymieniłam (uciekają mi ze starej głowy nicki :o )???

Posted

rubi,

Miejsce piekne, ale czy chca tam gosci z psami? ;) Napisze do nich maila :-)

Adiraja,

Sluszna uwaga! No gdzie reszta Yorkofiolow??? ;)

pozdrawiam,

Posted
rubi, Napisze do nich maila :-)

[

My właśnie czekamy na odpowiedź. :D

Reszta yorkofiołków mogłaby chociaż odpisać króciutkie odpowiedzi tak lub nie :roll: :roll:

Ludziska nie bójcie się, przecież nikt nie będzie krzyczał jeśli ktoś napisze, że nie jedzie na majówkę :roll: :lol:

Gośka

Posted
Ludziska nie bójcie się, przecież nikt nie będzie krzyczał jeśli ktoś napisze, że nie jedzie na majówkę

co najwyzej yorkiem poszczujemy :lol: :lol: :lol:

Posted

Ale jeśli tak się zdarzy , że reszta Yorkofiołów nie będzie mogła/chciała się wybrać na majówkę :-? , to my - chętni , nie zrezygnujemy z tego planu , mam nadzieję 8)

Posted

Yorkofiołek Sarah zgłasza się :) My niestety nie pojawimy się na spotkaniu, bo mam pracę trochę niezgodną z kodeksem pracy - wszystkie weekendy zajęte :(

Posted

Dzięki Sarah za odpowiedź... szkoda tylko , że nie możesz :cry: :cry: :cry:

Ale rozumiem... też przez ostatnie dwa lata nie wiedziałam co to wolny weekend :-?

Dlatego teraz chcę z tych wytęsknionych , (NARESZCIE) wolnych sobót i niedziel korzystać :wink: :lol:

To czekamy na pozostałych... :HUT012:

Posted
my - chętni , nie zrezygnujemy z tego planu , mam nadzieję 8)

My na pewno nie zrezygnujemy :D

Zawsze lepsze trzy rodzinki z yoreczkami niż żadna :-? ale mam nadzieję, że jeszcze ktoś przybędzie :fadein:

Fajnych miejsc do spotkania jest dużo :fadein: jak będzie więcej osób, to będziemy rzucać kolejne propozycje więc nie myślcie, że tamta jest jedyna. :wink:

Gośka

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, totalny brak czasu. :(

Mój mały mistrz (synek) miał wczoraj popis w szkole muzycznej, teraz jeszcze czeka nas dużo pracy (jego praca, a moja pomoc), bo wnet egzaminy i tak bez końca. :roll:

Ale wracając do wyjazdu. Bardzo bym chciała Was spotkać!!! Ale 16 maja nie mogę. Może tydzień później? :-? Muszę jeszcze z mężem porozmawiać na ten temat.

Gosiek, szybka dietka mówisz? Też by mi się przydała po zimie. :D

To na razie tyle...

Posted

Cześć

My też chcemy jechać!!!!!!!!!!! Nie wiem tylko czy moja Oliwka będzie umiała się zachować :(

Spodkanie TAK. Termin może być.

23 maja jest wystawa w Bytomiu.Więc ten termin nam odpada. :)

Posted

Cześć Dogmaniacy

Nie byłem na forum z dwie doby a tu widze juz jakieś randki itp.

Dla mnie niestety troche za daleko. Poza tym w maju jeszcze nie mam pojęcia jak wyglądać będą moje plany. Trudno może innym razem. Choć z drugiej strony to jeszcze miesiąc prawie więc wszystko może się wydarzyć.

Waldek

Posted

Jest nowe miejsce może trochę dalej niż poprzednie i dla Waldka bliżej bo koło Konina. Możemy przyjechać z psami. W termin 15,16.05 są jescze wolne miejsca w domkach typu Brda po ok 20zł/osobę 6 osób w domku. Trzeba się szybko decydować bo jest ich niewiele.

Ośrodek można obejrzeć tutaj

Pozdrawiam

Robert

Posted

re Elena i Waldek

Chętnie się do Waszych wolnych terminów dostosujemy :lol:

Eleno , pogratuluj synkowi (i zdradź na czym gra :) ) :)

re Śliczna

Super! Nic się nie martw... Oliwka pewnie jest mądrym pieskiem i wie co i jak , a nożem i widelcem jeść nie będzie musiała , więc problemu nie ma... :wink:

Aha! I nie przesadzajcie z jakimiś dietami - wyborów miss nie będzie! A po zimie każdy - coś - gdzieś ma... więcej :lol: :wink:

Posted
Jest nowe miejsce może trochę dalej niż poprzednie i dla Waldka bliżej bo koło Konina. Możemy przyjechać z psami. W termin 15,16.05 są jescze wolne miejsca w domkach typu Brda po ok 20zł/osobę 6 osób w domku. Trzeba się szybko decydować bo jest ich niewiele.

Ośrodek można obejrzeć tutaj

Pozdrawiam

Robert

Pisaliśmy jednocześnie nasze posty , dlatego odpowiem teraz... :)

Szkoda , że w poprzednim miejscu wszystko jest zajęte - może jakieś późniejsze terminy?

Tutaj - też nie jest źle , ale tam ładniej :lol: Poza tym termin - Elena już odpada , nie wiemy jeszcze jak reszta.

Co Wy na to?

Posted

Witam was,

Ja też wraz z moimi yorkami sie z wami chętnie spotakam. Tylko ja nie jestem jeszcze pełnoletnia i rodzice nie puszczą mnie samej z psami "gdzieś w Polskę" :-? Ale jeżeli byłby jakis spacerek w któryś ciepły weekend organizowany to do Warszawy mogłabym dojechać :wink: Więc jeśli będzie coś ustalone, lub jakiś pomysł to piszcie! :D

pozdrawiam :fadein:

Posted
Tutaj - też nie jest źle , ale tam ładniej

Co prawda to prawda ale przecież nam nie zależy na tym by było ładniej tylko żeby było zielono i dużo miejsca na pobieganie dla psiaków. Mam rację?

Poza tym chodzi przecież o 1 noc więc i pod namiotem by było fajnie bylebyśmy się naprawdę spotkali. :icon_roc:

:PROXY5: no i tak sobie myślę, że trzeba poczekać do niedzieli aż się reszta zdeklaruje czy jedzie czy nie i wtedy dopiero będziemy szukać ostatecznego miejsca spotkania :)

Przecież trzeba WYŚRODKOWAĆ tak, żeby wszyscy mieli mniej więcej do pokonania podobną odległość :evillaug:

Pozdrawiam

Gośka

Posted

A może ktoś zna jakieś fajne i zielone miejsce do takiego spotkania?

Piszcie ludzie, piszcie bo jakoś od czasu powstania pomysłu ze spotkaniem zrobiło się bardzo cicho na naszym yorkowym forum :niewiem: