margotka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wysłałam dzisiaj rano sms-a z zapytaniem czy sunia jest dalej do adopcji czy też może już ma domek ale nadal nie mam odpowiedzi:placz: Quote
majqa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 margotka napisał(a):Wysłałam dzisiaj rano sms-a z zapytaniem czy sunia jest dalej do adopcji czy też może już ma domek ale nadal nie mam odpowiedzi:placz: Dziwne :shake:... Quote
gdgt Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 sunia prawdopodobnie już znalazła dom, ale ponieważ teraz ma cieczkę, zostaje w dt. Quote
margotka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dostałam wiadomość,że sunia znalazła domek/miałam cichą nadzieję,że będzie moja/Ale ciesze się,ze będzie już miała stale miejsce zamieszkania u kochającej ją rodziny:loveu:Jest tego naprawdę wart :multi: Quote
beka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Margotka na dogo bardzzo duzo psów wiec pewnie jakieś znajdzieśz :) Quote
majqa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Powodzenia sunieczko !!! Z całego serca Kochanie wszystkiego "naj" w nowej rodzinie !!! Quote
maggiejan Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A więc to cudo w nowym domku...! Dziwne było, że tak długo czeka... Quote
coffee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 sorki za brak odzewu z mojej strony ale nie mialam czasu na komputer - dzieci, pieski i obowiazki domowe przekladaja sie na brak czasu na komputer. Chcialabym wszystkim serdecznie podziekowac za zaangazowanie w sprawe Ciapy. Potwierdzam wszystko :) Ciapa znalazla nowy domek - blisko mnie wiec w razie czego bede mogla ja od czasu do czasu odwiedzic :) Jej nowa Pani to mloda i bardzo sympatyczna dziewczyna :) Chyba przypadla Ciapie do gustu a na pewno Ciapa bardzo przypadla jej do gustu :) Ciapa zostaje u mnie do czasu kiedy skonczy jej sie cieczka - przy okazji pytanie jak sie upewnic, ze to juz koniec? Margotko Tobie rowniez dziekuje za sympatyczne rozmowy i zainteresowanie:) Quote
gosiar Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A może tak na fali owczarkowatej suni ktoś zaadoptowałby ode mnie Niuńkę? Suńka ma ok. 2 lat, jest bardzo żywym psem, ale ładnie reaguje na komendy, chce się uczyć. Tolerojue inne psy i koty, z którymi się wychowała. Quote
jayo Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Ciapa od dzis w nowym domu :-) I miejmy nadzieje, ze sie to juz nie zmieni !!!!!!!! Gosiar, szukamy domu dla Twojej podopiecznej. Quote
gosiar Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Sprawa jest megapilna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9436980#post9436980 Dziś mam już doła w związku z tą sprawą. Nie mam doświadczenia w pracy z psem, który się boi, w ogóle nie mam doświadczenia z psami, kurcze, a ona wyje niemiłosiernie, kiedy wychodziłam z domu. Mam wrażenie, że to się nasiliło, kiedy wylądowała u mnie. Może ktoś zna jakiegoś zapaleńca, kto podjąłby się pracy nad tym. Moi sąsiedzi zagrozili mi policją. Sunia jest u "właścicielki", niestety, ale musi pilnie znaleźć dom. Jest piękna i mądra. Quote
ludwa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ciapa niestety znowu szuka domu. Bardzo proszę o przeniesienie wątku.... Niestety dom bez kotów poszukiwany. Sprawa PILNA!!!!!!! Quote
ludwa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ciapa to fajny psiak, trochę niestety rozwydrzony, ale mądry i szybko się uczy....Do tego jest naprawdę kochaną sunią:loveu: Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ciapa gini koty...? Nie dało się z nią pogadać? Mozna psa nauczyć tolerancji... Quote
ludwa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Można. Tylko wszyscy domownicy powinni być konsekwentni a niestety czasami bywa tak, że jedni wychowują, inni to psują....:roll: Quote
maggiejan Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Tytuł znowu zmieniony? Ciapa ma nowy dom? Quote
ludwa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tytuł wziąż ten sam. Był zmieniony po znalezieniu domu ale już nieaktualny... Bardzo proszę o przeniesienie wątku... Quote
ludwa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tak sobie podnoszę samotnie i na cud jakiś liczę. A jak cudu nie będzie, to schronisko zawsze pozostaje...:razz: Quote
Witokret Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Szkoda suni :( Nie ma nic gorszego od nieodpowiednich wlascicieli :shake:. Piekna sunia szuka domu!! Kolejka powinna juz sie ustawiac ... Quote
jayo Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Tyle psiakow do oddania to i kolejek po nie nie ma :(( Ale moze jednak... Sunia sliczna i madra, tylko z kotami sie nie dogaduje.. A i Panstwo chyba nie maja ochoty i umiejetnosci, zeby z nia pracowac.. Quote
ludwa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ano, jak to niekiedy bywa jedno z czwórki państwa z resztą nie wygra...Reszcie się wydaje że sunia się sama naprawi i pracy nie wymaga... No i koty przede wszystkim. Na początku wszystko szło dobrze a teraz coraz większa zazdrość i fobia na ich punkcie.... Quote
Recommended Posts