Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margotka napisał(a):
Wysłałam dzisiaj rano sms-a z zapytaniem czy sunia jest dalej do adopcji czy też może już ma domek ale nadal nie mam odpowiedzi:placz:

Dziwne :shake:...

Posted

Dostałam wiadomość,że sunia znalazła domek/miałam cichą nadzieję,że będzie moja/Ale ciesze się,ze będzie już miała stale miejsce zamieszkania u kochającej ją rodziny:loveu:Jest tego naprawdę wart :multi:

Posted

sorki za brak odzewu z mojej strony ale nie mialam czasu na komputer - dzieci, pieski i obowiazki domowe przekladaja sie na brak czasu na komputer.
Chcialabym wszystkim serdecznie podziekowac za zaangazowanie w sprawe Ciapy.

Potwierdzam wszystko :)

Ciapa znalazla nowy domek - blisko mnie wiec w razie czego bede mogla ja od czasu do czasu odwiedzic :)
Jej nowa Pani to mloda i bardzo sympatyczna dziewczyna :) Chyba przypadla Ciapie do gustu a na pewno Ciapa bardzo przypadla jej do gustu :)
Ciapa zostaje u mnie do czasu kiedy skonczy jej sie cieczka - przy okazji pytanie jak sie upewnic, ze to juz koniec?

Margotko Tobie rowniez dziekuje za sympatyczne rozmowy i zainteresowanie:)

Posted

A może tak na fali owczarkowatej suni ktoś zaadoptowałby ode mnie Niuńkę? Suńka ma ok. 2 lat, jest bardzo żywym psem, ale ładnie reaguje na komendy, chce się uczyć. Tolerojue inne psy i koty, z którymi się wychowała.

Posted

Sprawa jest megapilna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9436980#post9436980

Dziś mam już doła w związku z tą sprawą. Nie mam doświadczenia w pracy z psem, który się boi, w ogóle nie mam doświadczenia z psami, kurcze, a ona wyje niemiłosiernie, kiedy wychodziłam z domu. Mam wrażenie, że to się nasiliło, kiedy wylądowała u mnie. Może ktoś zna jakiegoś zapaleńca, kto podjąłby się pracy nad tym. Moi sąsiedzi zagrozili mi policją. Sunia jest u "właścicielki", niestety, ale musi pilnie znaleźć dom. Jest piękna i mądra.

• 2 months later...
Posted

Tyle psiakow do oddania to i kolejek po nie nie ma :((
Ale moze jednak...

Sunia sliczna i madra, tylko z kotami sie nie dogaduje..
A i Panstwo chyba nie maja ochoty i umiejetnosci, zeby z nia pracowac..

Posted

Ano, jak to niekiedy bywa jedno z czwórki państwa z resztą nie wygra...Reszcie się wydaje że sunia się sama naprawi i pracy nie wymaga... No i koty przede wszystkim. Na początku wszystko szło dobrze a teraz coraz większa zazdrość i fobia na ich punkcie....