Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Afra jest młodą suczką, ma ok. 2 lata. W schronisku jest już ponad rok.
Jak na prawie belga przystało, jest bardzo inteligentną psinką, chętną do współpracy. Z początku nieufna, z czasem bardzo przywiązuje się do człowieka.
Uwielbia ruch, niestety w schronisku nie jest to możliwe, przez co suni jest ciężko. Mimo to radzi sobie dzielnie. Ma na koncie kilka konfliktów w boksie, ale jej kojec jest zbyt przepełniony, aby tego uniknąć. :shake:
Z utęsknieniem patrzy za nowym domem...

Kontakt: Ola, 609 896 660, olaa-s@wp.pl

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa jak zwykle niezastąpiona. :loveu: Byłabym wdzięczna za allegro. Ale zaznacz, że warunkiem adopcji jest sterylizacja, co by komuś nie przyszło do głowy rozmnażanie.

Posted

[quote name='Bonsai']no, może czarny owczarek belgijski... :eviltong: A tytuł zawsze można zmienić. :)[/quote]

Jasne, że można. Indis też była niby cattle dog a nijak go nie przypominała :evil_lol:.

Posted

Rasa bynajmniej nie ma znaczenia, ale ściąga ludzi by weszli na aukcję. Im wieksza ogladalnośc, tym większe szanse na dom. Oczywiście trzeba go wcześniej sprawdzic, ale tu na dogo właściwie nie ma z tym problemu :cool3:.
Sama byłam wczoraj na wizycie przedadopcyjnej.

szkoda gadania, biore się za aukcję...

Posted

Dziękuję. :loveu: Gdybyś jeszcze tylko poprawiła literówkę w tytule (słowo "piękna") to byłoby super. :)

To teraz czekamy aż posypią się oferty domków! :cool3:

Posted

Boże... Jest prześliczna!! Gdyby tylko moi rodzice zgodzili się na następnego pieska... Bonsai, jestem też z Kalisza, może mogłabym Wam jakoś pomóc, wyprowadzając ją... Nie wiem?? Podpowiedz coś... jeśli tylko potrzebujecie rąk do pomocy.

Posted

Witam kolejną kaliszankę! :) Jeśli masz czas - dobrze byłoby wyprowadzić sunię, jesli oczywiście Ci pozwolą. Teraz sytuacja w schronisku jest dość dziwna... Niby wolontariatu nie ma, ale są jakieś dwie wolontariuszki. Ja wstępu nie mam...