Bonsai Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Afra jest młodą suczką, ma ok. 2 lata. W schronisku jest już ponad rok. Jak na prawie belga przystało, jest bardzo inteligentną psinką, chętną do współpracy. Z początku nieufna, z czasem bardzo przywiązuje się do człowieka. Uwielbia ruch, niestety w schronisku nie jest to możliwe, przez co suni jest ciężko. Mimo to radzi sobie dzielnie. Ma na koncie kilka konfliktów w boksie, ale jej kojec jest zbyt przepełniony, aby tego uniknąć. :shake: Z utęsknieniem patrzy za nowym domem... Kontakt: Ola, 609 896 660, olaa-s@wp.pl Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Widzę, że ratujemy następna kaliszankę :p? To co, zakładac małej allegro?? Quote
Bonsai Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ewa jak zwykle niezastąpiona. :loveu: Byłabym wdzięczna za allegro. Ale zaznacz, że warunkiem adopcji jest sterylizacja, co by komuś nie przyszło do głowy rozmnażanie. Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Oczywiście, ze zaznaczę obowiązek sterylizacji. Nie obiecuję, ze wystawie ja jeszcze dziś, ale jutro na pewno. Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Na marginesie to ona mi bardziej pod owczarka podchodzi niz pod flat'a :eviltong:, ale jeszcze połaże po rasach i pokombinuję. Jesli pozwolisz oczywiście ;). Quote
Bonsai Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 no, może czarny owczarek belgijski... :eviltong: A tytuł zawsze można zmienić. :) Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Bonsai']no, może czarny owczarek belgijski... :eviltong: A tytuł zawsze można zmienić. :)[/quote] Jasne, że można. Indis też była niby cattle dog a nijak go nie przypominała :evil_lol:. Quote
Bonsai Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 A czy rasa jest taka istotna? ;) Piękne psy i tyle. :loveu: I charakterki pierwszorzędne. Nic, tylko adoptować. :cool3: Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Rasa bynajmniej nie ma znaczenia, ale ściąga ludzi by weszli na aukcję. Im wieksza ogladalnośc, tym większe szanse na dom. Oczywiście trzeba go wcześniej sprawdzic, ale tu na dogo właściwie nie ma z tym problemu :cool3:. Sama byłam wczoraj na wizycie przedadopcyjnej. szkoda gadania, biore się za aukcję... Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jest i allegro: Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294717939 Quote
volontariuszka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :loveu: ma cudowną sierść. :) im więcej ras tym większe zaintresowanie :razz: Quote
Bonsai Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dziękuję. :loveu: Gdybyś jeszcze tylko poprawiła literówkę w tytule (słowo "piękna") to byłoby super. :) To teraz czekamy aż posypią się oferty domków! :cool3: Quote
Reno2001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Juz poprawiłam :cool3:. Tak to jest jak się szybko pisze i nie patrzy na efekt :oops:. No to teraz czekamy na odzew :cool1:!!! Quote
Bonsai Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Niepowtarzalnie piękna suczka prosi o dom! :) Quote
Czekunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Boże... Jest prześliczna!! Gdyby tylko moi rodzice zgodzili się na następnego pieska... Bonsai, jestem też z Kalisza, może mogłabym Wam jakoś pomóc, wyprowadzając ją... Nie wiem?? Podpowiedz coś... jeśli tylko potrzebujecie rąk do pomocy. Quote
Bonsai Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Witam kolejną kaliszankę! :) Jeśli masz czas - dobrze byłoby wyprowadzić sunię, jesli oczywiście Ci pozwolą. Teraz sytuacja w schronisku jest dość dziwna... Niby wolontariatu nie ma, ale są jakieś dwie wolontariuszki. Ja wstępu nie mam... Quote
volontariuszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a myślisz, ze mnie by wpuścili?? :cool3: czy nikt nie chce podotykać sierści tej psinki i się w niej zakochać? :-( Quote
Bonsai Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Mam już jedno zapytanie o Afrę. :) Bardzo konkretne się wydaje. :cool3: Aniu, spróbuj, może Ciebie wpuszczą. Quote
Reno2001 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Wczoraj wystawiłam jej alllegro o 22.34 a do godziny 9rano zobaczyło ją ponad 50 osób. To bardzo dużo jak na nocna porę :p. Oby małej szybko sie udało :kciuki:. Quote
volontariuszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hm... pogadam z Nataszką. P.S. trzymam kciuki. :lol: Quote
Recommended Posts