Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosia & c.o.']Nie pozostaje nic innego jak czekać :roll: Mam nadzieje że lada dzień obsada pojawi sie u nich na stronie, bo zgłoszenia do Katowic już też nie długo trzeba będzie wysłać...[/quote]

Do Katowic nie jadę :) bardziej opłaca mi sie Luksemburg :)

Posted

[quote name='Gosia & c.o.']W moim wypadku albo rybki albo akwarium wiec cały czas wstrzymuje sie z decyzją ;)[/quote]

Cześć Gosiu!
Powiedz mi a jak tam jest z championatami?
My po Katowicach,które mamy w piątek-może zdążylibyśmy:razz:
Co o tym myślisz?
Daniel

Posted

Z championatami - 1 CACL w championach daje dorosły championat, lub 2 w innych klasach (moga byc zdobyte nawet w jednym roku)
młodzieżowy - wystarczy raz wygrac młodzież

Daniel ja byłabym jak najbardziej za :p:p

Posted

Ja tez sie zamierzam wybrac ale wszystko zalezy od obsday (choc i tak pozniej zmieniaja i nikogo nie informuja)
Ja dostalam info przed swietami ze wszystkie informacje pojawia sie na ich stronie niebawem... mialy byc po nowym roku
ale jak zwykle z Luxemburgiem bywa nadal NIC nie ma. :placz:
tak to jest jak czlowiek chce cos zaplanowac, w zeszlym roku podali info dwa miesiace przed wystawa:angryy:

Posted

Ja też szukałam, w końcu postanowiłam zadzwonić.
Miły pan, mówiący po angielsku, powiedział mi, że:
- oficjalna informacja o wysawie pojawi sie na ich stronie w przyszłym tygodniu i będzie tam formularz zgłoszeniowy
- I Grupa sędziowana będzie w niedzielę 30.03 (czyli ten sam dzień, co w Katowicach :pissed:)
- opłaty: 55EUR za pierwszego psa, 45 EUR za kolejne
- termin zgłaszania: 03.03 oraz 17.03 (ostatni termin)
Numer telefonu: +352502866

pozdrawiam

Posted

blaira napisał(a):
AiK sa sa.
Was sedziuje Javier SANCHEZ HERNANDEZ (Hiszpania)

pozdr.

Ty spryciaro jak zwykle niezawodna dzięki:lol:

• 2 months later...
Posted

jo-jo napisał(a):
Rany boskie 81 dogów w tym 0 suk :crazyeye: Przepraszam plus 59 suk u drugiego sędziego.. Jestem w szoku

Jo-Jo jedziesz ? ;)

Parsonków jest 35, jacków 15....normalnie w Polsce jest dokładnie odwrotnie :)

Posted

PARSONRK napisał(a):
Jo-Jo jedziesz ? ;)

Parsonków jest 35, jacków 15....normalnie w Polsce jest dokładnie odwrotnie :)

Kto wie, kto wie, ale już jeżeli to tylko oglądać, bo tego nie można odpuścić :shake::loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
Kto wie, kto wie, ale już jeżeli to tylko oglądać, bo tego nie można odpuścić :shake::loveu:

Hmmmm a miałabyś miejsce dla 1 osóbki z małym psiakiem ?
Wybieram sie pociągiem, ale autkiem zawsze przyjemniej :)

Posted

A będzie ktoś w sobotę 29?
Bo mam wielką prośbę :cool3:
Na ringu 35 będzie 10 seterów szkockich gordonów i aż 8 irlandów czerwono-białych. Jakby ktoś miał aparacik i przelotowo był w momencie oceny to mógłby zrobić chociaż parę fotek? :loveu::cool3:

Posted

[quote name='PARSONRK']Hmmmm a miałabyś miejsce dla 1 osóbki z małym psiakiem ?
Wybieram sie pociągiem, ale autkiem zawsze przyjemniej :)[/quote]

[FONT=Century Gothic]Niestety okazało się, że jednak nie jedziemy (obowiązki i takie tam), więc nie dam rady Ci pomóc :( Zresztą samochód, w którym ja miałam jechać był już pełen. [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Mam nadzieje, że znajdziecie jakiś transport, albo no cóż dacie rade w pociagu. I oczywiście trzymamy mocno kciuki !!! Czekam na relacje ! I dozobaczenia na innych wystawach :)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Pozdrowienia[/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Niestety okazało się, że jednak nie jedziemy (obowiązki i takie tam), więc nie dam rady Ci pomóc :( Zresztą samochód, w którym ja miałam jechać był już pełen. [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Mam nadzieje, że znajdziecie jakiś transport, albo no cóż dacie rade w pociagu. I oczywiście trzymamy mocno kciuki !!! Czekam na relacje ! I dozobaczenia na innych wystawach :)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Pozdrowienia[/FONT][/quote]

Pociąg mnie załamał...i szukam auteczka - taki wyjazd pociągiem kosztowałby w sumie ok 1800 zł....jakoś tak...nie stać mnie na takie "wycieczki"..
:)