PARSONRK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Czy ktos ma jakieś informacje o tej wystawie ? Na ichniej stronce nic znaleźć nie mogę, a do tej pory nie odpisali na maila.... Quote
Gosia & c.o. Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nie pozostaje nic innego jak czekać :roll: Mam nadzieje że lada dzień obsada pojawi sie u nich na stronie, bo zgłoszenia do Katowic już też nie długo trzeba będzie wysłać... Quote
PARSONRK Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']Nie pozostaje nic innego jak czekać :roll: Mam nadzieje że lada dzień obsada pojawi sie u nich na stronie, bo zgłoszenia do Katowic już też nie długo trzeba będzie wysłać...[/quote] Do Katowic nie jadę :) bardziej opłaca mi sie Luksemburg :) Quote
Gosia & c.o. Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 W moim wypadku albo rybki albo akwarium wiec cały czas wstrzymuje sie z decyzją ;) Quote
Eskimoski Domek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']W moim wypadku albo rybki albo akwarium wiec cały czas wstrzymuje sie z decyzją ;)[/quote] Cześć Gosiu! Powiedz mi a jak tam jest z championatami? My po Katowicach,które mamy w piątek-może zdążylibyśmy:razz: Co o tym myślisz? Daniel Quote
Gosia & c.o. Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Z championatami - 1 CACL w championach daje dorosły championat, lub 2 w innych klasach (moga byc zdobyte nawet w jednym roku) młodzieżowy - wystarczy raz wygrac młodzież Daniel ja byłabym jak najbardziej za :p:p Quote
Basik Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czy jest juz obsada? Bardzo proszę dajcie znak - coś mi komp wariuje i śledzenie stron graniczy z cudem... Quote
Nitor-Nivalis Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja tez sie zamierzam wybrac ale wszystko zalezy od obsday (choc i tak pozniej zmieniaja i nikogo nie informuja) Ja dostalam info przed swietami ze wszystkie informacje pojawia sie na ich stronie niebawem... mialy byc po nowym roku ale jak zwykle z Luxemburgiem bywa nadal NIC nie ma. :placz: tak to jest jak czlowiek chce cos zaplanowac, w zeszlym roku podali info dwa miesiace przed wystawa:angryy: Quote
VIATOR Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja też szukałam, w końcu postanowiłam zadzwonić. Miły pan, mówiący po angielsku, powiedział mi, że: - oficjalna informacja o wysawie pojawi sie na ich stronie w przyszłym tygodniu i będzie tam formularz zgłoszeniowy - I Grupa sędziowana będzie w niedzielę 30.03 (czyli ten sam dzień, co w Katowicach :pissed:) - opłaty: 55EUR za pierwszego psa, 45 EUR za kolejne - termin zgłaszania: 03.03 oraz 17.03 (ostatni termin) Numer telefonu: +352502866 pozdrawiam Quote
Nitor-Nivalis Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Viator :) zapewne ten sam mily Pan mnie napisal przed swietami ze bedzie na poczatku stycznia, takze mam nadzieje ze termin ktory Ci podal bedzie juz tym ostatecznym i nie przedluzy sie do poczatkow lutego :roll: Quote
Gosia & c.o. Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No i JEST :multi::multi: http://www.uchl.lu/imagesexpo/registration_76.pdf Quote
jo-jo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czy ktoś kto był w zeszłym roku mógłby mi podać stawki dogów niemieckich? Może być na priv, będę bardzo wdzięczna :modla: Quote
piotrjan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 V grupa jest oceniana w niedzielę ! :multi: Można spokojnie zdążyć z Katowic ! :cool1: Quote
AiK Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 sądziowie są podani ?bo jakoś nie mogę do tego info się dokopać Quote
blaira Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 AiK sa sa. Was sedziuje Javier SANCHEZ HERNANDEZ (Hiszpania) pozdr. Quote
AiK Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 blaira napisał(a):AiK sa sa. Was sedziuje Javier SANCHEZ HERNANDEZ (Hiszpania) pozdr. Ty spryciaro jak zwykle niezawodna dzięki:lol: Quote
Martach1 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ale kicha Australian Silky Terriery sędziuje polka :roll: Quote
PARSONRK Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Wystawka już za chwilkę - podane sa już staweczki ilościowe - http://www.uchl.lu/expo_76.html#rings76 Kto jedzie ? Quote
jo-jo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 PARSONRK napisał(a):Wystawka już za chwilkę - podane sa już staweczki ilościowe - http://www.uchl.lu/expo_76.html#rings76 Rany boskie 81 dogów w tym 0 suk :crazyeye: Przepraszam plus 59 suk u drugiego sędziego.. Jestem w szoku Quote
PARSONRK Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 jo-jo napisał(a):Rany boskie 81 dogów w tym 0 suk :crazyeye: Przepraszam plus 59 suk u drugiego sędziego.. Jestem w szoku Jo-Jo jedziesz ? ;) Parsonków jest 35, jacków 15....normalnie w Polsce jest dokładnie odwrotnie :) Quote
jo-jo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 PARSONRK napisał(a):Jo-Jo jedziesz ? ;) Parsonków jest 35, jacków 15....normalnie w Polsce jest dokładnie odwrotnie :) Kto wie, kto wie, ale już jeżeli to tylko oglądać, bo tego nie można odpuścić :shake::loveu: Quote
PARSONRK Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 jo-jo napisał(a):Kto wie, kto wie, ale już jeżeli to tylko oglądać, bo tego nie można odpuścić :shake::loveu: Hmmmm a miałabyś miejsce dla 1 osóbki z małym psiakiem ? Wybieram sie pociągiem, ale autkiem zawsze przyjemniej :) Quote
Judit Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A będzie ktoś w sobotę 29? Bo mam wielką prośbę :cool3: Na ringu 35 będzie 10 seterów szkockich gordonów i aż 8 irlandów czerwono-białych. Jakby ktoś miał aparacik i przelotowo był w momencie oceny to mógłby zrobić chociaż parę fotek? :loveu::cool3: Quote
jo-jo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='PARSONRK']Hmmmm a miałabyś miejsce dla 1 osóbki z małym psiakiem ? Wybieram sie pociągiem, ale autkiem zawsze przyjemniej :)[/quote] [FONT=Century Gothic]Niestety okazało się, że jednak nie jedziemy (obowiązki i takie tam), więc nie dam rady Ci pomóc :( Zresztą samochód, w którym ja miałam jechać był już pełen. [/FONT] [FONT=Century Gothic]Mam nadzieje, że znajdziecie jakiś transport, albo no cóż dacie rade w pociagu. I oczywiście trzymamy mocno kciuki !!! Czekam na relacje ! I dozobaczenia na innych wystawach :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Pozdrowienia[/FONT] Quote
PARSONRK Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Niestety okazało się, że jednak nie jedziemy (obowiązki i takie tam), więc nie dam rady Ci pomóc :( Zresztą samochód, w którym ja miałam jechać był już pełen. [/FONT] [FONT=Century Gothic]Mam nadzieje, że znajdziecie jakiś transport, albo no cóż dacie rade w pociagu. I oczywiście trzymamy mocno kciuki !!! Czekam na relacje ! I dozobaczenia na innych wystawach :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Pozdrowienia[/FONT][/quote] Pociąg mnie załamał...i szukam auteczka - taki wyjazd pociągiem kosztowałby w sumie ok 1800 zł....jakoś tak...nie stać mnie na takie "wycieczki".. :) Quote
Recommended Posts