simbik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 simbik napisał(a):Gratulacje dla polskiej ekipy :multi::multi::multi:. Mam pytanie, czy w stawce dogów niemieckich (nemecka doga, deutsche dogge) był jakieś psy ponad te wypisane poniżej? A ktoś mógłby mi uzupełnić te wcześniej wypisane stawki :lol:? Patrząc na wcześniej podane ilościówki na stronie Pragi, to na pewno mam braki. Quote
aga616 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 cenzo napisał(a):Byl, ale wpisali go, zdaje sie, ze w setery angielskie:) aaa no chyba że tak;) Quote
simbik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Złośnica napisał(a):simbik ...wieczorkiem ;) Dziękuję :lol: i czekam cierpliwie. Quote
Bardotka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 simbik napisał(a):A ktoś mógłby mi uzupełnić te wcześniej wypisane stawki :lol:? Patrząc na wcześniej podane ilościówki na stronie Pragi, to na pewno mam braki. Kasiu, jakby co to zeskanuję stawki wieczorkiem :) Quote
Goshka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A czy ja mogłabym prosić staweczkę wyżłow niemieckich krótkowłosych? Baaardzo proszę:modla: Quote
Judit Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Złośnica napisał(a):Gordon seter , Pibl Zbynek, CZ ... Irsky seter ..... A były irlandy czerwono-białe? :> Quote
Goshka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Goshka napisał(a):A czy ja mogłabym prosić staweczkę wyżłow niemieckich krótkowłosych? Baaardzo proszę:modla: już nieaktualne:evil_lol: Quote
RAKIJA Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Gratulacje dla Polskiej EKIPY :) proszę o stawkę Posokowców Bawarskich Bavorský barvář / Bayrischer Gebirgsschweisshund nr kat:1614 až 1616 Quote
Scott Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 POSOKOWCE BAWARSKIE ByŁy 3 Suczki: Kl MŁ: Rebeca Z Kosickej Bara Brennsky Mlyn Kl Otw. Exa Z Roznovskych Pasek Quote
Złośnica Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='simbik']Gratulacje dla polskiej ekipy :multi::multi::multi:. Mam pytanie, czy w stawce dogów niemieckich (nemecka doga, deutsche dogge) był jakieś psy ponad te wypisane poniżej?[/quote] Barva: žlutá - masz wszystkie [B]Barva: žihaná - brakuje ci :[/B] pes-Třida: mladých DZINO BARIN SEN [B]Barva: černá-brakuje ci :[/B] pes-Třida: mezitřida BANDY z PODRADBUZI pes- Třida: otevřená - Forest Antree Bohemia fena Třida: mezitřida - ja mam NIC trida mladych : KORA z Josefovskych Bud [B]SIDNEY Dolanský dvůr jest w otwartej[/B] [B]ANDROMEDA GENS Milthon Bohemia a tej suki nie ma w katalogu[/B] Quote
simbik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Złośnica']Barva: žlutá - masz wszystkie [B]Barva: žihaná - brakuje ci :[/B] pes-Třida: mladých DZINO BARIN SEN [B]Barva: černá-brakuje ci :[/B] pes-Třida: mezitřida BANDY z PODRADBUZI pes- Třida: otevřená - Forest Antree Bohemia fena Třida: mezitřida - ja mam NIC trida mladych : KORA z Josefovskych Bud [B]SIDNEY Dolanský dvůr jest w otwartej[/B] [B]ANDROMEDA GENS Milthon Bohemia a tej suki nie ma w katalogu[/B][/QUOTE] Serdecznie dziękuję :Rose: za korektę :lol:. Quote
RAKIJA Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Scott napisał(a):POSOKOWCE BAWARSKIE ByŁy 3 Suczki: Kl MŁ: Rebeca Z Kosickej Bara Brennsky Mlyn Kl Otw. Exa Z Roznovskych Pasek wielkie dzięki :) Quote
wfh85 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Gratuluję! Czy mogę prosić o stawkę staffików?? Jeśli bardzo duża jest to chociaż suczki :) z góry dzięki :) Quote
Martach1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mam pytanie czy ktoś z tu obecnych forumowiczów zna moze czeski mógłby mi pomuc w prztłumaczeniu wiadomości którą dostałam od jednejgo z czeskich hodowców?? Bardzo będe wdzięczna za pomoc. Quote
Scott Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wfh85 napisał(a):Gratuluję! Czy mogę prosić o stawkę staffików?? Jeśli bardzo duża jest to chociaż suczki :) z góry dzięki :) Było aż 71 stafików ,a wszystkich suczek 34,która klasa Cię interesuje ,bo wszystkiego podawać mi się nie chce :razz: =================================== http://scottishteam.zafriko.pl Quote
Scott Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Martach1 napisał(a):Mam pytanie czy ktoś z tu obecnych forumowiczów zna moze czeski mógłby mi pomuc w prztłumaczeniu wiadomości którą dostałam od jednejgo z czeskich hodowców?? Bardzo będe wdzięczna za pomoc. Mogę trochę pomóc ;-) . Kontakt na priwa,pozdrawiam. ================================= http://scottishteam.zafriko.pl Quote
wfh85 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Scott napisał(a):Było aż 71 stafików ,a wszystkich suczek 34,która klasa Cię interesuje ,bo wszystkiego podawać mi się nie chce :razz: No właśnie tego się obawiałem ;) Chodzi mi o klasę młodzieży, tam było chyba 10 suczek i będe naprawdę baaaardzo wdzięczny :multi: Quote
Scott Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No dobraaaaaaaa ;-) AMBRA ADRILA FELICITY CHEER WENDY BLUE BORA-BORA STAFFWORLD INFINITE BEAUTY IMPOSSANT BOHEMIA ALBION PRINCESS CROCIRIS ALIEN FRANSIMO BOHEMIA FRIDA Z NAVRSI DONNA MAYLE MACY GRAY FRANSIS DONA FRANSIMO BOHEMIA AIMEE ADRILA ========================== http://scottishteam.zafriko.pl Quote
Mudik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Możnqa prosić o stawkę mudi??? O ile były jakieś:roll: Quote
Recommended Posts