Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktoś sie wybiera ?

info tutaj - http://www.vystavapsu.cz/vystava/src_uk/index_uk.htm

[FONT=Arial]Exhibition fees: deadline: I. 11 Jan. 2007 II. 25 Jan. 2007[/FONT]

[FONT=Arial]First dog including catalogue 40,- EUR 46,- EUR[/FONT]
[FONT=Arial]Every additional dog (without catalogue = same handler) 30,- EUR 36,- EUR[/FONT]
[FONT=Arial]Puppy [/FONT][FONT=Arial](will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs)[/FONT][FONT=Arial] 20,- EUR 25,- EUR[/FONT]
[FONT=Arial]Junior handling [/FONT][FONT=Arial](will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs)[/FONT][FONT=Arial] 20,- EUR 25,- EUR[/FONT]
[FONT=Arial]Veterans [/FONT][FONT=Arial](will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs) [/FONT][FONT=Arial] 20,- EUR 25,- EUR[/FONT]
[FONT=Arial]Competitions 20,- EUR 25,- EUR[/FONT]

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My przemyśliwujem :cool3:.. choć termin specyficzny :lol: Wielkanoc, ale w Czechach zawsze są wystawy w tym terminie. z drugiej strony przynajmniej nie ma problemu z dodatkowym dniem wolnym po wyjeździe ;).

Posted

Termin zgłoszeń też bardzo wczesny. A wystawa z nominacją na Crufta, więc pewnie trochę psiaków może być. Też myślałam nad tą wystawą, ale wczesny termin zgłoszeń trochę mnie odstraszył.

Posted

A ja bylam na listopadowej i Pradze przynajmniej w tym roku mowie dziekuje:)
Takiej ciasnoty na miedzynarodowce nie przezylam do Pragi nigdzie:(
Na ring wchodzilam rozpychajac sie lokciami:(
A poza tym Świeta wole spedzic w domu i mam nadzieje ze w zdecydowanie powiekszonej bandzie:)

Posted

Może zależy w której hali, u nas było ok. Bywałam na gorszych wystawach ;) np. Brno w lutym 2007. Musiałam wybierać albo ruchome schody (które nie były ruchome), albo zwykłe. A z psem, który boi się schodów musiałam wchodzić na 2 piętro. O ciasnocie nie wspomnę.

Posted

[quote name='Iwa-R']Może zależy w której hali, u nas było ok. Bywałam na gorszych wystawach ;) np. Brno w lutym 2007. Musiałam wybierać albo ruchome schody (które nie były ruchome), albo zwykłe. A z psem, który boi się schodów musiałam wchodzić na 2 piętro. O ciasnocie nie wspomnę.[/quote]

Nie pamietam nr hali ale dluga waska, ringi w dwoch rzedach bez przejscia pomiedzy:(
Jedyne dojscie od strony sciany przy ktorej z trudem miescili sie wystawcy z psami i klatkami, sporo gapiow ktorzy tarasowali dojscia generalnie totalna kiszka. Byc moze na innych halach bylo ok.

• 2 weeks later...
Posted

na listopadową Prage zgłaszałam tylko mailem , przyjęli bez problemu ale nie przysłali mi potwierdzenia i musiałam się potem użerać w sekretariacie :mad:
Dziwi mnie tylko to, że w Pradze nie ma opcji z płatnością na wystawie, skoro na innych czeskich krajówch i międzynarodówkach można...

Posted

Czesi mnie wykończą nerwowo...Pani mi odpisała, że można płacić na wystawie, a informacje o tym jak i ile są na http://www.vystavapsu.cz/
Tylko, że ja jestem chyba ślepa bo tam na każdej stronie propozycji i prihlaski bębnią że nie można płacić na wystawie i że bez potwierdzenia zapłaty zgłoszenie nie będzie przyjęte :placz:

Posted

A więc można zgłosić mailowo i zapłacić na wystawie + 5 euro więcj czyli 46 euro za 2 termin + 5 = 51 euro.
Wysłałam właśnie zgłoszenie z adnotacją, że zapłace na wystawie i dostałam odpowiedź, że okej, przyjęli ;)
No to zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

Posted

do Pragi jedziemy po raz drugi:loveu: oba zgłoszenia wysyłałam e-mailem, płaciłam i tym razem również zapłacę na wystawie (46+5=51E)
Nie robili żadnych problemów:lol:

Posted

A mnie się bardzo nie popodoba, że zarówno Czesi i Słowacy próbują robić z potencjalnych klientów debili. Jakby nie można było normalnie napisać, że płatność na wystawie wynosi tyle albo że jest dopłata :angryy: To samo na samej wystawie...sami z kolei rżną głupów że nic nie rozumieją co sie od nich chce , wystawa międzynarodowa a tłumacza niet.

• 1 month later...
Posted

Myśmy dostali potwierdzenie w czwartek,pierwszy raz wybieramy się do Pragi ,ale do tej pory wszystkie formalności(zgłoszenie,potwierdzenie )przebiegało sprawnie,nawet Pani z praskiego związku napisaŁa mi E-maila ,że przesuwają mojego psa do innej klasy (bo mi się to ich nazewnictwo pokręciło)

Posted

my dziś świętujemy troszkę w inny sposób...Luger zakończył właśnie Championat Czech

niestety przez utrzymującą się kontuzję nogi przerypał walkę o Intera i dostał tylko Res.Caciba ale i tak się cieszymy, bo bardzo się sędziemu podobał

Posted

chow chow cerny a modry

psy pośrednia
Bnois King z malovicke Twreze

psy championy
Chopans Heres The Ministrel

suki młodzież
Charlotte Emeraldine Grove

suki otwarta
Vasilisia Prekrasnaya

chow chow cerveny a ostatni
psy młodzież
Joker of Maule

psy otwarta
Abelio z Levandulove Strane

suki szczenieta
Chessie of Mijamu

suki młodzież
Webbie Labska Cesta
Cunina z Levandulove Strane

suki championy
Alice Beauty Girl od Halusku

Posted

Americka Akita, sedzia Pawlikova Ludmila ( CZ )
psy szczeniąt
Doby Katsu Aobara

psy młodzież
Adore of Bajer z Machowa Kraje
Borsalino Kokosan
Beryl Kokosan

psy pośrednia
Caby Aobara

psy otwarta
Mara-Shimas The Real Thing

suki szczeniąt
Dogbery Maja Aobara