PARSONRK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ktoś sie wybiera ? info tutaj - http://www.vystavapsu.cz/vystava/src_uk/index_uk.htm [FONT=Arial]Exhibition fees: deadline: I. 11 Jan. 2007 II. 25 Jan. 2007[/FONT] [FONT=Arial]First dog including catalogue 40,- EUR 46,- EUR[/FONT] [FONT=Arial]Every additional dog (without catalogue = same handler) 30,- EUR 36,- EUR[/FONT] [FONT=Arial]Puppy [/FONT][FONT=Arial](will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs)[/FONT][FONT=Arial] 20,- EUR 25,- EUR[/FONT] [FONT=Arial]Junior handling [/FONT][FONT=Arial](will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs)[/FONT][FONT=Arial] 20,- EUR 25,- EUR[/FONT] [FONT=Arial]Veterans [/FONT][FONT=Arial](will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs) [/FONT][FONT=Arial] 20,- EUR 25,- EUR[/FONT] [FONT=Arial]Competitions 20,- EUR 25,- EUR[/FONT] Quote
simbik Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 My przemyśliwujem :cool3:.. choć termin specyficzny :lol: Wielkanoc, ale w Czechach zawsze są wystawy w tym terminie. z drugiej strony przynajmniej nie ma problemu z dodatkowym dniem wolnym po wyjeździe ;). Quote
Iwa-R Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Termin zgłoszeń też bardzo wczesny. A wystawa z nominacją na Crufta, więc pewnie trochę psiaków może być. Też myślałam nad tą wystawą, ale wczesny termin zgłoszeń trochę mnie odstraszył. Quote
Tecia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A ja bylam na listopadowej i Pradze przynajmniej w tym roku mowie dziekuje:) Takiej ciasnoty na miedzynarodowce nie przezylam do Pragi nigdzie:( Na ring wchodzilam rozpychajac sie lokciami:( A poza tym Świeta wole spedzic w domu i mam nadzieje ze w zdecydowanie powiekszonej bandzie:) Quote
Iwa-R Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Może zależy w której hali, u nas było ok. Bywałam na gorszych wystawach ;) np. Brno w lutym 2007. Musiałam wybierać albo ruchome schody (które nie były ruchome), albo zwykłe. A z psem, który boi się schodów musiałam wchodzić na 2 piętro. O ciasnocie nie wspomnę. Quote
Tecia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Iwa-R']Może zależy w której hali, u nas było ok. Bywałam na gorszych wystawach ;) np. Brno w lutym 2007. Musiałam wybierać albo ruchome schody (które nie były ruchome), albo zwykłe. A z psem, który boi się schodów musiałam wchodzić na 2 piętro. O ciasnocie nie wspomnę.[/quote] Nie pamietam nr hali ale dluga waska, ringi w dwoch rzedach bez przejscia pomiedzy:( Jedyne dojscie od strony sciany przy ktorej z trudem miescili sie wystawcy z psami i klatkami, sporo gapiow ktorzy tarasowali dojscia generalnie totalna kiszka. Byc moze na innych halach bylo ok. Quote
cenzo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nie moge znalezc info, czy mozna wysylac zgloszenia faxem albo mailem? Quote
PARSONRK Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 cenzo napisał(a):Nie moge znalezc info, czy mozna wysylac zgloszenia faxem albo mailem? Można mailem - vystava@kynologie.cz I jak ? jedzie ktoś ? Quote
Złośnica Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 na listopadową Prage zgłaszałam tylko mailem , przyjęli bez problemu ale nie przysłali mi potwierdzenia i musiałam się potem użerać w sekretariacie :mad: Dziwi mnie tylko to, że w Pradze nie ma opcji z płatnością na wystawie, skoro na innych czeskich krajówch i międzynarodówkach można... Quote
Złośnica Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czesi mnie wykończą nerwowo...Pani mi odpisała, że można płacić na wystawie, a informacje o tym jak i ile są na http://www.vystavapsu.cz/ Tylko, że ja jestem chyba ślepa bo tam na każdej stronie propozycji i prihlaski bębnią że nie można płacić na wystawie i że bez potwierdzenia zapłaty zgłoszenie nie będzie przyjęte :placz: Quote
Złośnica Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A więc można zgłosić mailowo i zapłacić na wystawie + 5 euro więcj czyli 46 euro za 2 termin + 5 = 51 euro. Wysłałam właśnie zgłoszenie z adnotacją, że zapłace na wystawie i dostałam odpowiedź, że okej, przyjęli ;) No to zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Quote
SYLWIA:) Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 do Pragi jedziemy po raz drugi:loveu: oba zgłoszenia wysyłałam e-mailem, płaciłam i tym razem również zapłacę na wystawie (46+5=51E) Nie robili żadnych problemów:lol: Quote
Złośnica Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 A mnie się bardzo nie popodoba, że zarówno Czesi i Słowacy próbują robić z potencjalnych klientów debili. Jakby nie można było normalnie napisać, że płatność na wystawie wynosi tyle albo że jest dopłata :angryy: To samo na samej wystawie...sami z kolei rżną głupów że nic nie rozumieją co sie od nich chce , wystawa międzynarodowa a tłumacza niet. Quote
PARSONRK Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ja też się wybieram :) Mam miejsce dla jednej osóbki z duzym psem, lub dla 2 z małymi :) Quote
simbik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pojawiły się już stawki ilościowe i spis wystawców: http://www.vystavapsu.cz/ Quote
Scott Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Myśmy dostali potwierdzenie w czwartek,pierwszy raz wybieramy się do Pragi ,ale do tej pory wszystkie formalności(zgłoszenie,potwierdzenie )przebiegało sprawnie,nawet Pani z praskiego związku napisaŁa mi E-maila ,że przesuwają mojego psa do innej klasy (bo mi się to ich nazewnictwo pokręciło) Quote
Złośnica Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 my dziś świętujemy troszkę w inny sposób...Luger zakończył właśnie Championat Czech niestety przez utrzymującą się kontuzję nogi przerypał walkę o Intera i dostał tylko Res.Caciba ale i tak się cieszymy, bo bardzo się sędziemu podobał Quote
pati1033 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 to Gratulacje dla Ciebie i Lugerka :multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Gratulacje za skończony Championat :multi::multi::multi:. A co do Intera to co się odwlecze to nie uciecze ;). Proszę bardzo o stawkę chow chow :modla:. Quote
Złośnica Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 chow chow cerny a modry psy pośrednia Bnois King z malovicke Twreze psy championy Chopans Heres The Ministrel suki młodzież Charlotte Emeraldine Grove suki otwarta Vasilisia Prekrasnaya chow chow cerveny a ostatni psy młodzież Joker of Maule psy otwarta Abelio z Levandulove Strane suki szczenieta Chessie of Mijamu suki młodzież Webbie Labska Cesta Cunina z Levandulove Strane suki championy Alice Beauty Girl od Halusku Quote
bety Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Moje gratulacje!!!!!!!!!!! :multi: Czy mogę prosić o stawkę Akit Amerykańskich nr kat. 3539-3549. Z góry dziękuję. Pzdr Quote
Agappe Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 to ja poprosze przy okazji stawkę AKIT (INU) + sędziego Quote
Złośnica Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Americka Akita, sedzia Pawlikova Ludmila ( CZ ) psy szczeniąt Doby Katsu Aobara psy młodzież Adore of Bajer z Machowa Kraje Borsalino Kokosan Beryl Kokosan psy pośrednia Caby Aobara psy otwarta Mara-Shimas The Real Thing suki szczeniąt Dogbery Maja Aobara suki młodzież Ayrin From Arleta garden suki pośrednia Shona Finigan Gaudemus Camo Caia Aobara suki otwarta Alexa Furia Quote
Recommended Posts