Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam zapytanie z allegro

Witam
Mam parę pytań odnośnie psiaka:
1.czy z Pańskich obserwacji pies toleruje dzieci bo to głównie dla nich miałby być przyjaciel?
2.czy może zostać sam w domu nie narozrabiając?
3.jak z czystością?
4.jaki ma charakter?
5.kiedy i gdzie można psiaka obejżeć?
Bedę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi.
Pzd.Darek

Posted

dom z ogrodem, nie ma innych zwierzat. tzn jest kot ale trzyma sie z daleka bo poprzedni pies go gonil. wiec mieszka w "stodole". dzisiaj uspili 10 letniego rottka. byl na dwoch szkoleniach, jadl eukanube i mial obrozki preventica przeciwpchelne i kleszczowe ;) pies oczywiscie bedzie w domu. łacznie z tym facetem gadalam dzis z poltorej godziny. zalezy mu na psie.
jeszcze Aga bedzie z nim rozmawiala, ciekawe co ona powie. jak ok to zawozimy Steff :)

Posted

Mariolka - a czemu Steff ma założony nowy wątek? i jak to - teraz zabierzecie z powrotem sukę ze schronu i zawieziecie do nowego domu? czy ten gosć po nią przyjedzie? i...jak to - to ona ma byc zabawką dla dzieci?:crazyeye: czy oprocz rozmowy ktoś zobaczyl warunki i pogadal na żywo?

Stefka ma wątek na niebieskim forum i większosć o niej wie

Posted

asiuniap napisał(a):
Mam zapytanie z allegro

Witam
Mam parę pytań odnośnie psiaka:
1.czy z Pańskich obserwacji pies toleruje dzieci bo to głównie dla nich miałby być przyjaciel?
2.czy może zostać sam w domu nie narozrabiając?
3.jak z czystością?
4.jaki ma charakter?
5.kiedy i gdzie można psiaka obejżeć?
Bedę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi.
Pzd.Darek

zauwazylam ale juz wczoraj nie mialam sily odpisywac...
mozna odpisac temu panu, ale z zaznaczeniem, ze najpierw psiak bedzie ogladany przez kogos innego czy cus ;)

1. zalezy w jakim wieku są dzieci. ona się chętnie bawi, ale jest na prawdę silna i w zabawie może przewrócić, albo zlapac mocniej zebami
2. nie niszczy i nie sczzeka pod nieobecność domownikow
3. załatwia się tylko na dworzu, jeszcze jej się nie zdarzyło załatwić swoich potrzeb w domu (była 3 miesiące w domu)
4. jest towarzyska, do domu wpusci kazdego ;) i go miło przywita. nie toleruje innych zwierzat, dlatego dzieci nie beda mogly z nią same wychodzic na spacery!
5. Stefi jest w Azylu pod Psim ANiołem w Warszawie - Falenicy

asiuniap jakby co trzeba pamietac tez o Zdzichu zeby go proponowac jak bedzie domek ok. i zobaczymy najoierw co wyjdzie z tamtym domkiem dla Steff

Posted

Witam,
dziękuję za odpowiedź.Dzieci są w wieku 14 lat to dwie dziewczynki marzące o psie przyjacielu, ja również potrzebuję towarzysza do długich odstresowujących spacerów po ciężkim dniu pracy.
Co moze Pani powiedzieć o charakterze "Zdzicha"??

Posted

Steff na razie pojedzie do tamtego domku, tzn pojedziemy zobaczyc warunki na zywo i ją przedtswiac, jak bedzie ok to zostaje.
asiuniap o Zdzichu wiem tylko tyle co Ci wczesniej pisałam

Posted

Stefi dzisiaj pojechała do nowego domu. już mialam telefon. bardzo ladnie wszystko zjadla co jej dali :diabloti:

asiuniap dzieki za allegro. trzeba na jej allegro wstawic kogos innego ;)