Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilnie poszukuje domu tymczasowego dla Steffi. Jest suką przemiłą i grzeczną, lubiącą się bawić, zostaje sama w domu bez problemu. Młoda. NIE AKCEPTUJE innych zwierząt :( co utrudnia sprawę. Moja siostra u której jest suka musi się przeprowadzić z powrotem do mnie i rodziców, a ja mam dwa psy i małe mieszkanie... Steffi nie da rady tu nawet oddzielić w ktorymś pokoju. POMOCY!!!

Steff jest adoptowana z Azylu pod Psim Aniołem. Odwiezienie jej do azylu musiałoby być koniecznoscią!!!

Nie wiem ile czasu zostało... wiem, że trzeba działać szybko :(

Posted

Tak tak, w wyborczej też powinien być. Dostałam wczoraj od nich potwierdzenie.
Mariolka dostałaś wczoraj ode mnie zdjęcia z azylu? Wysłałam na prywatnego maila. Pliki były duże :oops:
Aha, Steffi ma 1 obserwatora.

Posted

nie, nic nie doszło...
moja siostra postanowila "jeszcze" nie wracac, ale wiem ze u nich decyzje zmieniaja sie bardzo szybko wiec tym razem chce nieustannie szukac domu do skutku :(
jak na razie zadnego telefonu ani z ogloszen ani allegro

Posted

wlasnie ci byli z wyborczej.
mialam jeden telefon od faceta, ktory zadal kilka pytan i nagle dowidzenia. i wlasnie wydaje mi sie ze to byl narzeczony tej wlasnie co sie z nią spotkalam wczoraj... oj skomplikowana sprawa. on tez byl z nią wczoraj i glos podobny... wiec mi sie nie podobalo to wszystko razem. ogloszenia moge drukowac tylko w moim kompie mam jedynie worda ;) i nie moge fot wstawiac do tekstu.

a no i czasami tez przeslane do mnie takie pliki nie chca mi sie odczytywac... bo wydrukowanie to nie problem gorzej z tym

Posted

Steffi dziś w wyborczej.
Niestety z amstafowatymi jest tak, że jak ludzie się dowiadują, że suka jest wysterylizowana tracą zainteresowanie :mad:
Ja szukałam dla wystarylizowanej astki domu aż 3 miesiące, ale dom jest super!
Trzymam kciuki za Stefkę.
Na allegro 1 obserwator.