pumcia02 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pilnie poszukuje domu tymczasowego dla Steffi. Jest suką przemiłą i grzeczną, lubiącą się bawić, zostaje sama w domu bez problemu. Młoda. NIE AKCEPTUJE innych zwierząt :( co utrudnia sprawę. Moja siostra u której jest suka musi się przeprowadzić z powrotem do mnie i rodziców, a ja mam dwa psy i małe mieszkanie... Steffi nie da rady tu nawet oddzielić w ktorymś pokoju. POMOCY!!! Steff jest adoptowana z Azylu pod Psim Aniołem. Odwiezienie jej do azylu musiałoby być koniecznoscią!!! Nie wiem ile czasu zostało... wiem, że trzeba działać szybko :( Quote
pumcia02 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 podonosze.... zaraz lece z ogloszeniami :( Quote
GameBoy Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 kurcze moze byc problem z DT w ktorym nie ma zwierzaków:shake: Quote
pumcia02 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 niestety wiem :( juz byly takie chwile ze szukalismy tymczasu dla niej ale nic z tego nie wyszlo. Tym razem ostatnia szansa... Quote
asiuniap Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Steffi na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=295600448 Quote
pumcia02 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 dzieki Asiu :) jeszcze wyborcza mam nadzieje ze znajdzie sie dobrry dom w koncu... Quote
asiuniap Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tak tak, w wyborczej też powinien być. Dostałam wczoraj od nich potwierdzenie. Mariolka dostałaś wczoraj ode mnie zdjęcia z azylu? Wysłałam na prywatnego maila. Pliki były duże :oops: Aha, Steffi ma 1 obserwatora. Quote
pumcia02 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 nie, nic nie doszło... moja siostra postanowila "jeszcze" nie wracac, ale wiem ze u nich decyzje zmieniaja sie bardzo szybko wiec tym razem chce nieustannie szukac domu do skutku :( jak na razie zadnego telefonu ani z ogloszen ani allegro Quote
pumcia02 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 byl telefon z allegro... jest tam "identyczna" suka i w tym samym wieku... :( wiec od razu odpada Quote
pumcia02 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 kolejny telefon. dom z ogrodem, narzeczenstwo. troche juz tych narzeczenstw sie obawiam... no coz umowilam sie na niedziele pogadamy zobaczymy Quote
pumcia02 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 nie spodobali mi sie. mialam kilka watpliwosci... Quote
siekowa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Szukamy dalej odpowiedniego domku dla Stefi. Quote
asiuniap Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nikt więcej się nie zgłosił? Miała 2 obserwatorów, został 1. Z wyborczej był taki słaby oddzwiek? Mariolka przydałoby się zrobić plakaty papierowe. Quote
pumcia02 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 wlasnie ci byli z wyborczej. mialam jeden telefon od faceta, ktory zadal kilka pytan i nagle dowidzenia. i wlasnie wydaje mi sie ze to byl narzeczony tej wlasnie co sie z nią spotkalam wczoraj... oj skomplikowana sprawa. on tez byl z nią wczoraj i glos podobny... wiec mi sie nie podobalo to wszystko razem. ogloszenia moge drukowac tylko w moim kompie mam jedynie worda ;) i nie moge fot wstawiac do tekstu. a no i czasami tez przeslane do mnie takie pliki nie chca mi sie odczytywac... bo wydrukowanie to nie problem gorzej z tym Quote
asiuniap Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Steffi dziś w wyborczej. Niestety z amstafowatymi jest tak, że jak ludzie się dowiadują, że suka jest wysterylizowana tracą zainteresowanie :mad: Ja szukałam dla wystarylizowanej astki domu aż 3 miesiące, ale dom jest super! Trzymam kciuki za Stefkę. Na allegro 1 obserwator. Quote
pumcia02 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 zadnych telefonow :( Stefi od wczoraj jest w azylu. trzeba jej szubko znalezc dom!!! Quote
siekowa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Stefi pilnie szuka domku bez innych zwierząt.Dziś widziałam bidulke. :( Quote
asiuniap Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Stefcia w górę. Mariolka pisałaś do Doddy? Ona jest w fundacji Ast. Może miałaby kogoś fajnego. Quote
pumcia02 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 nie nie pisalam. jak bedzie chwila napisze, nie wyrabiam sie z obowiazkami. dzwonil facet z ogloszenia w w wyborczej. ma suke... :/ Quote
pumcia02 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 mam super dom :) jutro sie umowimy konkretnie. Lomianki. Quote
Recommended Posts