Musiałek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witam, czy ktoś się na ta wystawę wybiera ?? czy tylko ja będę polskie barwy reprezentować ?? :)) Quote
dorotal Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Daugavpils sobie odpuscilam. Ja bede dzien pozniej w Rydze. Quote
Musiałek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Tak :lol: myśmy byli :lol: i chwalimy się Sheina - 1 CAJC, NJwR i o rasę przegrała z moim Blue :cool3: (dostała jeszcze coś oznaczone BOO - i pani próbowała mi wmówić że to jest drugi najlepszy pies w rasie ?? ale czy dobrze zrozumiałam - nie wiem) niestety BIS Juniorów nie zrobili :placz: ale tym sposobem zrobiła Mł. Ch. Łotwy i Mł Baltic Winner :multi: Blue - CAC, NDPwR i BOB i II BOG i [SIZE=2] i tym miłym akcentem skończyłchamionat Łotwy :multi: Quote
Bardotka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Musiałek']Tak :lol: myśmy byli :lol: i chwalimy się Sheina - 1 CAJC, NJwR i o rasę przegrała z moim Blue :cool3: (dostała jeszcze coś oznaczone BOO - i pani próbowała mi wmówić że to jest drugi najlepszy pies w rasie ?? ale czy dobrze zrozumiałam - nie wiem) niestety BIS Juniorów nie zrobili :placz: ale tym sposobem zrobiła Mł. Ch. Łotwy i Mł Baltic Winner :multi: Blue - CAC, NDPwR i BOB i II BOG i [SIZE=2]i tym miłym akcentem skończyłchamionat Łotwy :multi: BRAWO:thumbs::sweetCyb: Jak zwykle poszaleliście:laola: Quote
simbik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Musiałek']Tak :lol: myśmy byli :lol: i chwalimy się Sheina - 1 CAJC, NJwR i o rasę przegrała z moim Blue :cool3: (dostała jeszcze coś oznaczone BOO - i pani próbowała mi wmówić że to jest drugi najlepszy pies w rasie ?? ale czy dobrze zrozumiałam - nie wiem) niestety BIS Juniorów nie zrobili :placz: ale tym sposobem zrobiła Mł. Ch. Łotwy i Mł Baltic Winner :multi: Blue - CAC, NDPwR i BOB i II BOG i [SIZE=2] i tym miłym akcentem skończyłchamionat Łotwy :multi: [SIZE="4"]Gratuuulacje :multi::multi::multi:... my z zeszłego roku kiepsko Daugavpilis wspominamy :eviltong:. No i ładnie poproszę o stawkę dogów niemieckich :roll: (deutsche dogge, great dane) Quote
narisowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gratulacje!!! a to boo - to najlepszy pies/suka w rasie:) Quote
.ania Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Musiałek']Tak :lol: myśmy byli :lol: i chwalimy się Sheina - 1 CAJC, NJwR i o rasę przegrała z moim Blue :cool3: (dostała jeszcze coś oznaczone BOO - i pani próbowała mi wmówić że to jest drugi najlepszy pies w rasie ?? ale czy dobrze zrozumiałam - nie wiem) niestety BIS Juniorów nie zrobili :placz: ale tym sposobem zrobiła Mł. Ch. Łotwy i Mł Baltic Winner :multi: Blue - CAC, NDPwR i BOB i II BOG i [SIZE=2]i tym miłym akcentem skończyłchamionat Łotwy :multi: Wow, GRATULACJE!!! Was to chyba trzeba zamknąć w domu i nie wypuszczać, bo jak tak dalej pójdzie to jeszcze trochę i będę mogła poczytać w wątku o Craft'cie że jakiś BIS wywalczyliście :cool3: Musiałku bardzo ładnie proszę o stwakę dużych dupli ;) Buziaki dla Sheiny i specjalne od Szelmowej dla Blusia! Quote
Musiałek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Bardzo serdecznie wszystkim dziekujemy !!! :multi::loveu::loveu: a stawki napisze wieczorkiem Quote
jo-jo Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Musiałek']Tak :lol: myśmy byli :lol: i chwalimy się Sheina - 1 CAJC, NJwR i o rasę przegrała z moim Blue :cool3: (dostała jeszcze coś oznaczone BOO - i pani próbowała mi wmówić że to jest drugi najlepszy pies w rasie ?? ale czy dobrze zrozumiałam - nie wiem) niestety BIS Juniorów nie zrobili :placz: ale tym sposobem zrobiła Mł. Ch. Łotwy i Mł Baltic Winner :multi: Blue - CAC, NDPwR i BOB i II BOG i [SIZE=2]i tym miłym akcentem skończyłchamionat Łotwy :multi: GRATULACJE !!!!!!!! :loveu: Iwonko, szansa na stawkę dogów jest? :) Quote
Musiałek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Dogi fawn, brindle psy kl. juniorów URDAS NOTANGA suki kl. juniorów URSA NOTANGA black, harleq. psy kl. juniorów MERLOT ARMADA kl. Championów VALENTIN D'ISKANDAR suki kl. juniorów MAXMARA ARMADA kl. otwarta FANAGORIA AMURA ROYAL FACE blue suki kl. juniorów GLORIJA ARUSS MARIJA NAGDALENA DEL PLASSA Quote
Musiałek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Caniche Grand MOROSKA"S GREIVITI KILLS suka kl juniorów :)) Quote
Agappe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 gratuluje serdecznie i poprosze o stawke akit + sędziego który miał oceniac rase.. nie powinno być ich dużo o ile w ogole jakies będą:roll: Quote
Musiałek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 akita psy kl. juniorow IZUMI GAI V' AKAI TATSU sedzia Vladimiris Aleksandrovs Quote
simbik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Musiałek']Dogi fawn, brindle psy kl. juniorów Dziękuję :Rose: Quote
.ania Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Musiałek napisał(a):Caniche Grand MOROSKA"S GREIVITI KILLS suka kl juniorów :)) Dziękuję bardzo :) Quote
Musiałek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Judit']a czy były jakieś setery? :p Angielski Seter psy kl. mł ERDI CHEMBET BIRD HUNTER suki kl. młodzieży ENGEL CHAMBET BIRD HUNTER pośrednia ESTER CHAMBET BIRD HUNTER INNES LADY DAMA KEKONOSE chamionów PRERIAZCADDOO Irlandzki seter psy kl. otwarta CHIC CHOIX KINGSTON suki kl. juniorów FLINTA RUDE ZIOLKO NEITY WOLMAR ATTRACTION uzytkowa PRZTGODA BAJKOWE RUDZIELCE Gordon Seter psy kl. pośrednia GOANGO BLACK BRANDY suki kl. mlodziezy SARMANO DREAM ESCHLY kl. veteranow OXA Z AKLIC Quote
Judit Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Musiałek'] Angielski Seter,.... Irlandzki Seter,... Gordon Seter,... dziękuje pięknie ;) Quote
Recommended Posts