Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika porwałaś wczoraj Sonię a ja się zastanawiałam gdzie ona jest :eviltong:
Patrzę na boks karta jest a w środku dwa psy tylko Soni brak:evil_lol:

Posted

a ja mam temperatury po 40 stopni niekiedy i nie idzie zasnąć. tylko się wiercę i wiercę...

Lżejsza wersja, to przeleżę dzień dwa a potem kaszlę, kicham więc w domu siedzę ale nie wiem co ze sobą zrobić i sprzątam :eviltong:

Posted

o bzdetach, o bzdetach żeby czas jakoś zleciał bo takie czekanie jest okropne... i ta bezsilność... bo cóż jeszcze można tu zrobić?? wcisnąć ją komuś na siłę?? nawet tego nie możemy/nie chcemy. Nic nam nie pozostaje poza czekaniem...
więc niech się już domek ZNAJDZIE!

Posted

no nie mów :crazyeye: prawda, nie widziałam jej w sobotę ale oni robią takie rotacje że ja nie nadążam gdzie jest jaki pies. Musze się koniecznie dowiedzieć. Zadzwonię jeszcze dziś jak mi się uda.

Posted

Ja w niedzielę przeszłam na skos, ukos, na prawo, lewo i nigdzie jej nie widziałam, Marcin nie wiedział czy poszła, Ada nie wiedziała, więc sama nie wiem. Ale szukałam ją wszędzie.
A wcześniej ktoś mi mówił, że dlatego była sterelizowana, bo ktoś ją chciał wziąść

Posted

No ma super ;)
Dom z ogrodem i starszego psa za towarzysza.

A było to tak, że Państwu suczka zwiała i wleciała wprost na samochód
[*] i ich starszy pies zaczął być osowiały, no to wpadli na pomysł, że wezmą suczkę z schroniska, też starszą, no i wyszło to wszystkim na dobre ;))