Wola Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Monika porwałaś wczoraj Sonię a ja się zastanawiałam gdzie ona jest :eviltong: Patrzę na boks karta jest a w środku dwa psy tylko Soni brak:evil_lol: Quote
Kora- Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wczoraj Soni na spacer nie brałam :evil_lol: może gdzieś w budzie była? ;d Quote
Wola Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 wolałam wołałam i nic... no może drzemka była akurat :eviltong: Quote
Wola Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no to teraz rząd domków po nią i tylko wybieramy który lepszy. Quote
Wola Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 czyżby Monika zapomniała o Soni :mad: no nieładnie podrzucamy wątek Quote
Kora- Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ah, nie zapomniałam, tylko choruje i wchodzę na dogo by zobaczyć czy jest coś nowego i złaże ;p Sonciu w górę Quote
Wola Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 oj znam ten ból... jestem jak Ci z reklam lekarstw na grypę, każda jesienno-zimowa pora i ja chora w wyrku... Quote
Kora- Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 heh, ja jak jestem chora to jestem taka senna, ze co chwila spie. Komputer- spanie-komputer-spanie-tv-spanie tak wyglada moj dzien ;p Quote
Wola Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 a ja mam temperatury po 40 stopni niekiedy i nie idzie zasnąć. tylko się wiercę i wiercę... Lżejsza wersja, to przeleżę dzień dwa a potem kaszlę, kicham więc w domu siedzę ale nie wiem co ze sobą zrobić i sprzątam :eviltong: Quote
Koperek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No jasne... :cool1: Ciotki tu klepią o pierdołach, zamiast szukać domku Sonusi!:mad: Dziewczyna już tak długo czeka! KTO POMOŻE???:-( Quote
Wola Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 o bzdetach, o bzdetach żeby czas jakoś zleciał bo takie czekanie jest okropne... i ta bezsilność... bo cóż jeszcze można tu zrobić?? wcisnąć ją komuś na siłę?? nawet tego nie możemy/nie chcemy. Nic nam nie pozostaje poza czekaniem... więc niech się już domek ZNAJDZIE! Quote
Wola Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 no nie mów :crazyeye: prawda, nie widziałam jej w sobotę ale oni robią takie rotacje że ja nie nadążam gdzie jest jaki pies. Musze się koniecznie dowiedzieć. Zadzwonię jeszcze dziś jak mi się uda. Quote
Kora- Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja w niedzielę przeszłam na skos, ukos, na prawo, lewo i nigdzie jej nie widziałam, Marcin nie wiedział czy poszła, Ada nie wiedziała, więc sama nie wiem. Ale szukałam ją wszędzie. A wcześniej ktoś mi mówił, że dlatego była sterelizowana, bo ktoś ją chciał wziąść Quote
Kora- Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A Sonia w super domu, u przyjaciółki kierowniczki ;) Quote
Koperek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 O kurczaki:crazyeye: ale wieści?!?! SUPER:multi:- miej tam dobrze dziewczyno!!!;) Quote
Kora- Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No ma super ;) Dom z ogrodem i starszego psa za towarzysza. A było to tak, że Państwu suczka zwiała i wleciała wprost na samochód [*] i ich starszy pies zaczął być osowiały, no to wpadli na pomysł, że wezmą suczkę z schroniska, też starszą, no i wyszło to wszystkim na dobre ;)) Quote
Wola Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 no i wszyscy są szczęśliwi :) żal tylko suni która wpadła pod samochód :-( ale niech jej się dobrze za TM wiedzie... Quote
Recommended Posts