Wola Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 o matko, co za leśne przygody. Ja to chyba na miejscu bym zawału dostała. Nie ma to jak zachować zimną krew i wyjść z opałów :evil_lol: ale faktycznie porządny facet był. Kiedyś jak szłam ze swoją suczką i ta zaczęła szczekać na ciemno ubranego faceta, z ogromną siatką i dziwnie się zachowującego, to ten zamiast przejść obok to zaczął tą siatką machać w mojego psa. No bezmyślność totalna. Tyle szczęścia że moja sunia zero agresji i go za to nie użarła. Quote
Kora- Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale mówie Ci tak zestresowana byłam, bo Dino to kawał psa, jakby zachciało mu się pomóc Tigrze w obszczekiwaniu Pana i by mnie pociągnął to nie wiem co by było... Ale bogu dzięki tego nie zrobił. No najgorzej jak człowiek wyma****e czymś na prawo i na lewo... pies bierze to za zagrożenie i na prawdę może się to źle skończyć... Quote
Kora- Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jeny, co za cenzura :P wyma****e obwą****e :lol: Quote
Wola Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 hahaha. No tak, ja już się spotkałam z cenzurą na słowo "paski" a pasek był, albo odwrotnie :evil_lol: Quote
Kora- Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 no niestety.... nikt się nią nie interesujęe Quote
Wola Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 A szkoda... Ludzie nie wiedzą co tracą. Quote
Wola Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 I choć tyle dobrego w jej życiu ;) Psy ze schronisk najbardziej potrafią docenić spacer :) (nie licząc mojej suni:eviltong: ale mała była to może schroniska nie pamiętać) Quote
Wola Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 a teraz w górę Sonia po domek może i Tobie się tu uda ;) Quote
Kora- Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No, powrzucałam je na forum rottków ;d może ktoś tam ją wypatrzy! Quote
Wola Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Monika Koksika z podpisu możesz już zdjąć ;) Quote
Recommended Posts