Wola Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 już sama nie wiem... Ona taka niezauważana jest... Quote
Wola Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 to ja też śniadanko przyniosę i utuczymy Gretę :evil_lol: Quote
Kora- Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pewnie już w nowym domu będa ją tuczyc :evil_lol: Chyba będzies zmusiała Sooniu przenieść wątek ;d Quote
Wola Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 wiem wiem:D Choruje to mnie w ciapkowie nie było, ale doczytałam właśnie na forum ciapkowym że Greta już w domku !! :multi::multi::multi: Greta po takim czasie, Koks po ponad roku. Brawo dla ludzi, wyciągamy weteranów :) Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::evil_lol: suuper!!!!!!!! Quote
Kora- Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Teraz kolejne psiaki muszą domek znależc. Kurna, szkoda że cyfrówki nie mam, bo mam pare swoich ulubieńców, o których istnieniu świat nie wie... A można by było je na wątki powrzucać. Np.Tigrę, Dina, Takiego owczarkowatego co z nimi w boksie siedzi, Krzywą, oj dużo tych piesków ostatnio poznałam ;)") Quote
Wola Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 o tak. A ja chcę wrzucić Weterana i Kołka. One nie mają szans na dom prawie wcale, a już na pewno siedząc w budach na samym końcu schroniska... Quote
Kora- Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dokładnie! Trzeba będzie Krzysia poprosić, albo kogoś z cyfrówką aby porobił zdjęcia tym psiakom Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Kora-']Pewnie już w nowym domu będa ją tuczyc :evil_lol: Chyba będzies zmusiała Sooniu przenieść wątek ;d SUPER :multi::multi::multi: wczoraj prawie mnie na kompie nie było i jaka niespodzianka:multi: :kciuki: za kolejne domeczki:multi: Quote
Kora- Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ahh!! Teń tydzień cudny jest!! Tyle psiaków do domu poszło!! Ahh wiosna nadchodzi, psy do domów odchodzą!! Quote
Wola Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 I dla podkreślenia nie szczeniaki i młodziki, tylko nasi stali bywalcy :loveu: Quote
Recommended Posts